Backpacker die wandelt in de bergen, van achteren gezien

Een verzekering die bij u past

Een reisverzekering afsluiten in niet verplicht, maar wel verstandig. Het is een fijne gedachte dat u tijdens uw vakantie verzekerd bent voor hulpverlening en onverwachte kosten door schade of diefstal. Het is belangrijk dat u een reisverzekering kiest die past bij uw situatie. Wij geven daarom tips voor het kiezen van een reisverzekering.
Drie koffers op een bagageband van een vliegveld

Uw reis aanvullend verzekeren

Het boeken van een reis of vakantie is een goed moment om te kijken naar uw reisverzekering. Gaat u een verre reis maken buiten Europa? Gaat u skiën of duiken? Wij helpen u graag met een overzicht van de dekkingen die u aanvullend kunt verzekeren.

Onze reisverzekeringen

Wil je een reisverzekering afsluiten? Je kunt dan kiezen voor een doorlopende reisverzekering of kortlopende reisverzekering. Je premie berekenen en de verzekering afsluiten doe je via Rabobank.
Man legt snowboard in box op de auto.

Doorlopende reisverzekering

Wil je al jouw vakanties en weekendjes weg verzekeren? Reis je meer dan 20 dagen of meerdere keren per jaar? Kies dan een doorlopende reisverzekering.
Twee strandstoelen op strand met parasol.

Kortlopende reisverzekering

Als je 1 vakantie wilt verzekeren, dan is een kortlopende reisverzekering een slimme keuze. Je betaalt alleen voor de dagen dat je op vakantie bent.

Ook interessant voor jou?

Schade op reis, wat nu?

Is uw bagage gestolen of kwijtgeraakt? Of maakte u extra kosten omdat u eerder naar huis moest of langer moest blijven? Op schade tijdens uw reis zit u niet te wachten. Wij helpen u zo goed en snel mogelijk verder.

Caravans op een camping.

Europa- of werelddekking

Sluit u een Interpolis Reisverzekering af? Dan kiest u tussen Europa- of werelddekking. Bij een kortlopende reisverzekering kunt u ook kiezen voor alleen dekking in Nederland. Check op tijd onder welke dekking uw vakantiebestemming valt.

Vrouw houdt wereldbol vast voor haar hoofd.

Extreme sporten

Beoefenaars van extreme sporten zoeken graag hun grenzen op. Gevaar ligt op de loer bij bijvoorbeeld parachutespringen, bergsport, canyoning, kitesurfen of off-piste skiën. Deze sporten zijn niet altijd verzekerd.

Man beklimt berg.

Reisverzekering kiezen

U wilt zonder zorgen van uw vakantie genieten. Met een reisverzekering verzekert u onverwachte kosten door schade of hulpverlening tijdens uw vakantie. Ontdek of een kortlopende of doorlopende reisverzekering het beste bij u past.

Gezin met moeder, vader en jongetje maken een selfie op vakantie.