Zee en strand met gele parasols, van bovenaf gezien

Op reis gaan

Ga goed verzekerd op pad

Gaat u binnenkort op reis? Dan wilt u daar natuurlijk onbezorgd van genieten. Het plannen van de trip is voor veel mensen al de helft van de pret. Het regelen van een reisverzekering is minder leuk, maar wel erg belangrijk. Wij helpen u graag, zodat u goed verzekerd op pad gaat.

Backpacker die wandelt in de bergen, van achteren gezien

Een verzekering die bij u past

Een reisverzekering afsluiten in niet verplicht, maar wel verstandig. Het is een fijne gedachte dat u tijdens uw vakantie verzekerd bent voor hulpverlening en onverwachte kosten door schade of diefstal. Het is belangrijk dat u een reisverzekering kiest die past bij uw situatie. Wij geven daarom tips voor het kiezen van een reisverzekering.
Drie koffers op een bagageband van een vliegveld

Uw reis aanvullend verzekeren

Het boeken van een reis of vakantie is een goed moment om te kijken naar uw reisverzekering. Gaat u een verre reis maken buiten Europa? Gaat u skiën of duiken? Wij helpen u graag met een overzicht van de dekkingen die u aanvullend kunt verzekeren.

Onze reisverzekeringen

Wilt u een reisverzekering afsluiten? U kunt dan kiezen voor een doorlopende reisverzekering of kortlopende reisverzekering. Uw premie berekenen en de verzekering afsluiten doet u via Rabobank.
Man legt snowboard in box op de auto.

Doorlopende reisverzekering

Wilt u al uw vakanties en weekendjes weg verzekeren? Reist u meer dan 20 dagen of meerdere keren per jaar? Kies dan een doorlopende reisverzekering.
Twee strandstoelen op strand met parasol.

Kortlopende reisverzekering

Als u 1 vakantie wilt verzekeren, dan is een kortlopende reisverzekering een slimme keuze. U betaalt alleen voor de dagen dat u op vakantie bent.

Ook interessant voor u?

Schade op reis, wat nu?

Is uw bagage gestolen of kwijtgeraakt? Of maakte u extra kosten omdat u eerder naar huis moest of langer moest blijven? Op schade tijdens uw reis zit u niet te wachten. Wij helpen u zo goed en snel mogelijk verder.

Caravans op een camping.

Europa- of werelddekking

Sluit u een Interpolis Reisverzekering af? Dan kiest u tussen Europa- of werelddekking. Bij een kortlopende reisverzekering kunt u ook kiezen voor alleen dekking in Nederland. Check op tijd onder welke dekking uw vakantiebestemming valt.

Vrouw houdt wereldbol vast voor haar hoofd.

Extreme sporten

Beoefenaars van extreme sporten zoeken graag hun grenzen op. Gevaar ligt op de loer bij bijvoorbeeld parachutespringen, bergsport, canyoning, kitesurfen of off-piste skiën. Deze sporten zijn niet altijd verzekerd.

Man beklimt berg.

Reisverzekering kiezen

U wilt zonder zorgen van uw vakantie genieten. Met een reisverzekering verzekert u onverwachte kosten door schade of hulpverlening tijdens uw vakantie. Ontdek of een kortlopende of doorlopende reisverzekering het beste bij u past.

Gezin met moeder, vader en jongetje maken een selfie op vakantie.