Backpacker die wandelt in de bergen, van achteren gezien

Een verzekering die bij jou past

Een reisverzekering afsluiten in niet verplicht, maar wel verstandig. Het is een fijne gedachte dat je tijdens je vakantie verzekerd bent voor hulpverlening en onverwachte kosten door schade of diefstal. Het is belangrijk dat je een reisverzekering kiest die past bij jouw situatie. Wij geven daarom tips voor het kiezen van een reisverzekering.
Drie koffers op een bagageband van een vliegveld

Jouw reis aanvullend verzekeren

Het boeken van een reis of vakantie is een goed moment om te kijken naar je reisverzekering. Ga je een verre reis maken buiten Europa? Ga je skiën of duiken? Wij helpen je graag met een overzicht van de dekkingen die je aanvullend kunt verzekeren.

Onze reisverzekeringen

Wil je een reisverzekering afsluiten? Je kunt dan kiezen voor een doorlopende reisverzekering of kortlopende reisverzekering. Je premie berekenen en de verzekering afsluiten doe je via Rabobank.
Man legt snowboard in box op de auto.

Doorlopende reisverzekering

Wil je al jouw vakanties en weekendjes weg verzekeren? Reis je meer dan 20 dagen of meerdere keren per jaar? Kies dan een doorlopende reisverzekering.
Twee strandstoelen op strand met parasol.

Kortlopende reisverzekering

Als je 1 vakantie wilt verzekeren, dan is een kortlopende reisverzekering een slimme keuze. Je betaalt alleen voor de dagen dat je op vakantie bent.

Ook interessant voor jou?

Caravans op een camping.

Schade op reis, wat nu?

Is je bagage gestolen of kwijtgeraakt? Of maakte je extra kosten omdat je eerder naar huis moest of langer moest blijven? Op schade tijdens je reis zit je niet te wachten. Wij helpen je zo goed en snel mogelijk verder.
Vrouw houdt wereldbol vast voor haar hoofd.

Europa- of werelddekking

Sluit je een Interpolis Reisverzekering af? Dan kies je tussen Europa- of werelddekking. Bij een kortlopende reisverzekering kun je ook kiezen voor alleen dekking in Nederland. Check op tijd onder welke dekking je vakantiebestemming valt.
Man beklimt berg.

Extreme sporten

Beoefenaars van extreme sporten zoeken graag hun grenzen op. Gevaar ligt op de loer bij bijvoorbeeld parachutespringen, bergsport, canyoning, kitesurfen of off-piste skiën. Deze sporten zijn niet altijd verzekerd.
Kind op een terras op een skipiste met een warme chocomel met slagroom

Reisverzekering kiezen

Je wilt zonder zorgen van je vakantie genieten. Met een reisverzekering verzeker je onverwachte kosten door schade of hulpverlening tijdens je vakantie. Ontdek of een kortlopende of doorlopende reisverzekering het beste bij jou past.