Aanvullende dekkingen autoverzekering

Met een aanvullende dekking hebt u nog meer zekerheid.

  Keuze uit 3 basisdekkingen

  Wat u met een autoverzekering precies verzekert, bepaalt u zelf. Kies de dekking die het beste bij uw situatie past.
  Bij Interpolis kiest u uit 3 dekkingen: WA (Wettelijke Aansprakelijkheid), WA + Beperkt Casco en WA + Volledig Casco (all-risk). Wilt u extra zekerheid? Dan kunt u kiezen voor een aanvullende dekking op de autoverzekering.

  Inzittendenverzekering

  Wilt u uzelf, uw passagiers en uw bagage verzekeren in de auto? Dat kan met de Schadeverzekering Inzittenden van Interpolis. Hiermee zijn u en uw passagiers verzekerd voor materiële en letselschade bij een ongeluk.


  Meer over de Inzittendenverzekering.

  No-Claim Garantie voor behoud van uw korting

  Als u geen autoschade meldt, bouwt u schadevrije jaren op. Met deze schadevrije jaren krijgt u korting op de premie van uw autoverzekering. Dit is de no-claimkorting. Meldt u schade die gevolgen heeft voor uw bonus-malustrede? Dan valt u terug in schadevrije jaren en krijgt u minder korting.


  Met de Interpolis No-Claim Garantie® kunt u 1 schade met bonus-malusgevolgen per verzekeringsjaar melden en tóch uw no-claimkorting houden.


  Meer over de No-Claim Garantie en no-claimkorting.

  Rechtsbijstand Verkeer

  Hebt u schade aan uw auto door iemand anders? Dan hoort diegene ook de schade te betalen. Maar soms is het lastig om dit te regelen. Bijvoorbeeld omdat u het niet met elkaar eens bent over de schuldvraag. Met Rechtsbijstand Verkeer van Interpolis krijgt u juridische hulp bij onder andere het verhalen van de schade op de tegenpartij.


  Meer over Rechtsbijstand Verkeer.

  Autoverzekering bekijken en premie berekenen

  Wilt u meer weten over de autoverzekering van Interpolis? Vergelijk de verschillende dekkingen van de autoverzekering op rabobank.nl.