Aanvullende dekkingen voor uw autoverzekering

Met een aanvullende dekking hebt u meer zekerheid.

Bij Interpolis hebt u keuze uit 3 basisdekkingen voor uw auto

Schade aan uw auto of door uw auto aan anderen kan hoog oplopen. Met een autoverzekering verlaagt u het risico op hoge kosten bij schade. Bij Interpolis hebt u keuze uit 3 basisverzekeringen. Kies de basisdekking die het best bij u en uw auto past.

Kies een aanvullende dekking voor extra zekerheid

Met een basisverzekering zijn sommige risico’s niet verzekerd. U kunt meer risico’s verzekeren door te kiezen voor aanvullende dekkingen.
 • Inzittendenverzekering
  Hiermee verzekert u schade aan de bestuurder én passagiers en schade aan spullen in of op het voertuig als gevolg van een verkeersongeval. Lees meer over de Inzittendenverzekering

 • No-Claim Garantie
  Als u geen autoschade meldt, bouwt u schadevrije jaren op en krijgt u korting op de premie van uw autoverzekering. Dit is de no-claimkorting. Heeft u schade met gevolgen voor uw bonus-malustrede? Dan valt u terug in schadevrije jaren en krijgt u minder korting.

  Met de Interpolis No-Claim Garantie® mag u 1 schade met bonus-malusgevolgen per verzekeringsjaar melden en tóch uw no-claimkorting houden. Uw daalt wel in schadevrije jaren.

  Voor deze verzekering betaalt u geen premie vanaf trede 19 op de bonus-malusladder.
  Lees meer over de No-Claim Garantie en no-claimkorting

 • Voertuighulp
  Misschien heeft u het al eens meegemaakt. Uw auto staat stil door een lekke band, een lege accu of ander ongemak. Dat is echt even balen, maar u wilt snel weer de weg op. Met Interpolis Voertuighulp bent u verzekerd voor hulp bij auto- of motorpech. U kunt kiezen voor hulp in Nederland, in het buitenland of allebei.

Rechtsbijstand voor uw auto

Als iemand uw auto beschadigt, moet diegene ook de schade te betalen. Soms is het lastig om dit te regelen. Bijvoorbeeld omdat u het niet met elkaar eens bent over de schuldvraag. Met Rechtsbijstand Verkeer van Interpolis krijgt u juridische hulp. U krijgt juridische hulp bij verschillende situaties.

Lees meer over Rechtsbijstand Verkeer