Aanvullende dekkingen autoverzekering

Met een aanvullende dekking op je autoverzekering heb je meer zekerheid.

Je hebt keuze uit 3 basisdekkingen voor je autoverzekering.

Schade aan je auto of door jouw auto aan anderen kan hoog oplopen. Met een autoverzekering verlaag je het risico op hoge kosten bij schade. Bij onze autoverzekeringen heb je keuze uit 3 basisdekkingen. Kies de dekking die het best bij jou en je auto past.

Kies een aanvullende dekking voor extra zekerheid.

Met een basisdekking zijn sommige risico’s niet verzekerd. Je kunt meer risico’s verzekeren door te kiezen voor aanvullende dekkingen. Bij allebei onze autoverzekeringen kun je aanvullend kiezen voor:
  • Inzittendenverzekering
    De inzittendenverzekering keert aan de bestuurder en de passagiers de daadwerkelijke schade uit na een ongeval met de verzekerde auto. Het maakt niet uit wie het ongeval veroorzaakte.
  • Pechhulp
    Pechhulp helpt je weer op weg bij pech in Nederland of bij pech of een ongeval in Europa. Je kunt kiezen uit Nederland- of buitenlanddekking of Nederland- en buitenlanddekking. 

 

Bij de Alles in één Polis autoverzekering kun je aanvullend ook jouw no-claim korting beschermen:

  • No-Claim Garantie
    Met deze dekking mag je 1 schade per verzekeringsjaar claimen en toch dezelfde no-claimkorting of bonus-malustrede behouden. Het melden van een schade heeft wel gevolgen voor je schadevrije jaren. 

Ook rechtsbijstand verzekeren?

Als iemand jouw auto beschadigt, moet diegene ook de schade betalen. Soms is het lastig om dit te regelen. Bijvoorbeeld omdat jullie het niet met elkaar eens zijn over de schuldvraag. Met Rechtsbijstand Verkeer van Interpolis krijg je juridische hulp. Je krijgt juridische hulp bij verschillende situaties.