Aanvullende dekkingen voor je autoverzekering

Met een aanvullende dekking heb je meer zekerheid.

Bij Interpolis heb je keuze uit 3 basisdekkingen voor je auto

Schade aan je auto of door jouw auto aan anderen kan hoog oplopen. Met een autoverzekering verlaag je het risico op hoge kosten bij schade. Bij Interpolis heb je keuze uit 3 basisverzekeringen. Kies de basisdekking die het best bij jou en je auto past.

Kies een aanvullende dekking voor extra zekerheid

Met een basisverzekering zijn sommige risico’s niet verzekerd. Je kunt meer risico’s verzekeren door te kiezen voor aanvullende dekkingen.
 • Inzittendenverzekering
  Hiermee verzeker je schade aan de bestuurder én passagiers en schade aan spullen in of op het voertuig als gevolg van een verkeersongeval.
 • No-Claim Garantie
  Als je geen autoschade meldt, bouw je schadevrije jaren op en krijg je korting op de premie van jouw autoverzekering. Dit is de no-claimkorting. Heb je schade met gevolgen voor jouw bonus-malustrede? Dan val je terug in schadevrije jaren en krijg je minder korting.

  Met de Interpolis No-Claim Garantie® mag je 1 schade met bonus-malusgevolgen per verzekeringsjaar melden en tóch jouw trede op de bonus-malusladder houden. Je daalt wel in schadevrije jaren.

  Voor deze verzekering betaal je geen premie vanaf trede 19 op de bonus-malusladder.
 • Pechhulp
  Misschien heb je het al eens meegemaakt. Jouw auto staat stil door een lekke band, een lege accu of ander ongemak. Dat is echt even balen, maar je wilt snel weer de weg op. Met Interpolis Pechhulp ben je verzekerd voor hulp bij auto- of motorpech. Je kunt kiezen voor hulp in Nederland, in het buitenland of allebei.

Rechtsbijstand voor jouw auto

Als iemand jouw auto beschadigt, moet diegene ook de schade betalen. Soms is het lastig om dit te regelen. Bijvoorbeeld omdat jullie het niet met elkaar eens zijn over de schuldvraag. Met Rechtsbijstand Verkeer van Interpolis krijg je juridische hulp. Je krijgt juridische hulp bij verschillende situaties.

Lees meer over Rechtsbijstand Verkeer

Ook interessant voor jou?

Pechhulp

Aanvullend op jouw autoverzekering kun je Pechhulp verzekeren. Als je met pech komt te staan met jouw voertuig, helpen wij je weer op weg.

No-claimkorting

Als je een autoverzekering afsluit, bouw je schadevrije jaren op. Zo krijg je korting op de premie van de Interpolis Autoverzekering. Hoe meer schadevrije jaren, hoe hoger de no-claimkorting.

Inzittendenverzekering

Aanvullend op jouw autoverzekering kun je een Inzittendenverzekering afsluiten. Kom je terecht in een ongeval? Dan zijn de personen en spullen in jouw auto verzekerd.

Man en vrouw rijden weg in oldtimer.

Schadevrije jaren

Rijd je schadevrij? Dan bouw je schadevrije jaren op. Deze jaren geven je korting op de premie van jouw autoverzekering. Dit noemen we ook wel bonus-malus korting.