Aanvullende dekkingen autoverzekering

Met een aanvullende dekking op je autoverzekering heb je meer zekerheid.

Je hebt keuze uit 3 basisdekkingen voor je autoverzekering.

Schade aan je auto of door jouw auto aan anderen kan hoog oplopen. Met een autoverzekering verlaag je het risico op hoge kosten bij schade. Bij Interpolis heb je keuze uit 3 basisdekkingen. Kies de dekking die het best bij jou en je auto past.

Kies een aanvullende dekking voor extra zekerheid.

Met een basisdekking zijn sommige risico’s niet verzekerd. Je kunt meer risico’s verzekeren door te kiezen voor aanvullende dekkingen.
 • Inzittendenverzekering
  Hiermee verzeker je schade aan de bestuurder én passagiers en schade aan spullen in of op het voertuig als gevolg van een verkeersongeval.
 • No-Claim Garantie
  Als je geen autoschade meldt, bouw je schadevrije jaren op en krijg je korting op de premie van jouw autoverzekering. Dit is de no-claimkorting. Heb je schade met gevolgen voor jouw bonus-malustrede? Dan val je terug in schadevrije jaren en krijg je minder korting.

  Met de Interpolis No-Claim Garantie® mag je 1 schade per verzekeringsjaar claimen en toch dezelfde no-claimkorting of bonus-malustrede behouden. Je daalt wel in schadevrije jaren.

  Voor deze verzekering betaal je geen premie vanaf trede 19 op de bonus-malusladder.
 • Pechhulp
  Misschien heb je het al eens meegemaakt. Jouw auto staat stil door een lekke band, een lege accu of ander ongemak. Dat is echt even balen, maar je wilt snel weer de weg op. Met Interpolis Pechhulp ben je verzekerd voor hulp bij auto- of motorpech. Je kunt kiezen voor hulp in Nederland, in het buitenland of allebei.

Ook rechtsbijstand verzekeren?

Als iemand jouw auto beschadigt, moet diegene ook de schade betalen. Soms is het lastig om dit te regelen. Bijvoorbeeld omdat jullie het niet met elkaar eens zijn over de schuldvraag. Met Rechtsbijstand Verkeer van Interpolis krijg je juridische hulp. Je krijgt juridische hulp bij verschillende situaties.