Interpolis Autoverzekering WA + Beperkt Casco

Met de Beperkt Casco dekking bent u nog beter verzekerd.

  Wat is verzekerd?

  Diefstal van waardevolle spullen uit uw auto is tot € 250,- verzekerd. Een hoger bedrag voor bagage kunt u verzekeren met de Interpolis BuitenDeDeur® verzekering.

   

  Aanschafwaarde van uw auto bij total loss schade

  U krijgt de volledige aanschafwaarde terug als uw auto binnen 3 jaar vanaf de koopdatum van uw auto gestolen wordt of total loss is. Kostte uw auto meer dan € 50.000,-? Dan wordt de eerste 3 jaar de dagwaarde plus 10% vergoed, tot maximaal het aankoopbedrag. 

  Na 3 jaar wordt de dagwaarde vergoed. Dat is het bedrag dat de auto direct voor de schade waard was. 
  Wilt u precies weten wat u verzekert met de Interpolis Autoverzekering WA + Beperkt Casco? Bekijk dan artikel 3 van de voorwaarden Auto WA + Beperkt Casco.

  Wat is niet verzekerd?

  • schade door botsingen en slippartijen
  • vandalisme
  • van de weg of te water raken

  Wilt u dit wel verzekeren? Kies dan voor de Interpolis Autoverzekering WA + Volledig CascoOok schade door het rijden zonder rijbewijs of door misbruik van drugs of alcohol, betalen wij niet. Als u uw voertuig vanuit winstoogmerk verhuurt of daar personen mee vervoert, ontvangt u ook geen vergoeding bij een eventuele schade. In bepaalde gevallen zijn wij verplicht om schade van de andere partij te vergoeden. De kosten verhalen wij later op u.


  Wilt u precies weten wat de Interpolis Autoverzekering WA + Beperkt Casco niet verzekert? Bekijk dan artikel 4 van de voorwaarden Auto WA + Beperkt Casco.

   

  Kies uit 4 aanvullende dekkingen

  Zo hebt u een verzekering die past bij uw situatie.


  Interpolis No-Claim Garantie
  Deze dekking zorgt dat u uw bonus-maluskorting behoudt na het melden van 1 schade met bonus-malusgevolgen per verzekeringsjaar. Uw no-claimkorting en uw premie veranderen niet. Daarentegen beïnvloedt het wel uw schadevrije jaren.


  Inzittendenverzekering
  De inzittendenverzekering keert aan de bestuurder en de passagiers de daadwerkelijke schade uit na een ongeval met de verzekerde auto. Het maakt niet uit wie het ongeval veroorzaakte.


  Voertuighulp
  Voertuighulp helpt u weer op weg bij pech in Nederland of bij pech of een ongeval in Europa. U kunt kiezen uit Nederland- of buitenlanddekking.


  Rechtsbijstand Verkeer
  Rechtsbijstand Verkeer biedt rechtshulp bij het verhalen van uw schade.

  Beloning bij geen schade

  Betalen wij in 1 verzekeringsjaar geen schade op uw autoverzekering? Dan belonen wij u met een no-claimkorting. Dit kan oplopen tot 75% op uw premie.
  Betalen wij wel een schade? Dan daalt mogelijk uw no-claimkorting.

  Excellente schadeservice

  Schade maken is altijd vervelend. Met 1 telefoontje zorgt Interpolis dat uw schade wordt afgehandeld. Kies voor 1 van de 350 garages waarmee wij samenwerken en u hoeft niks voor te schieten. Wel zo prettig.

  Autoverzekering afsluiten?

  Sluit nu uw autoverzekering af via de Rabobank. U regelt het met een paar klikken.