Interpolis Autoverzekering WA + Volledig Casco

De Volledig Casco dekking biedt u de meest uitgebreide dekking.

  Autoverzekering WA + Volledig Casco

  Wat is er wel verzekerd en wat is er niet verzekerd met de Interpolis autoverzekering WA + Volledig Casco? Dat leest u hieronder.

  Wat is verzekerd?

  Diefstal van waardevolle spullen uit uw auto is tot € 250,- verzekerd. Een hoger bedrag voor bagage kunt u verzekeren met de Interpolis BuitenDeDeur® verzekering.

   

  U krijgt de volledige aanschafwaarde terug als uw auto binnen 3 jaar vanaf de koopdatum van uw auto gestolen wordt of total loss is. 

  Kostte uw auto meer dan € 50.000? Dan wordt de eerste 3 jaar de dagwaarde plus 10% vergoed, tot maximaal het aankoopbedrag.
  Na 3 jaar wordt de dagwaarde vergoed. Dat is het bedrag dat de auto direct voor de schade waard was.

   

  Wilt u precies weten wat u verzekert met de Interpolis Autoverzekering WA + Volledig Casco? Bekijk dan artikel 3 van de voorwaarden Auto WA + Volledig Casco.

  Wat is niet verzekerd?

  Schade door het rijden zonder rijbewijs of door misbruik van drugs of alcohol, betalen wij niet. Als u uw voertuig tegen betaling verhuurt, ontvangt u ook geen vergoeding bij een eventuele schade.

  In bepaalde gevallen zijn wij verplicht om schade van de andere partij te vergoeden. De kosten verhalen wij later op u.

  Wilt u precies weten wat de Interpolis Autoverzekering WA + Volledig Casco niet verzekert? Bekijk dan artikel 4 van de voorwaarden Auto WA + Volledig Casco.

  Kies uit 4 aanvullende verzekeringen

  Kies een verzekering die bij u past. Wilt u meer dekking? Kies dan een aanvullende verzekering.

   

  Interpolis No-Claim Garantie

  Als u schade heeft, verliest u uw bonus-maluskorting. Dat voorkomt u met de No-Claim Garantie. Met deze dekking houdt u uw bonus-maluskorting behoudt na het melden van 1 schade. Uw no-claimkorting en uw premie veranderen niet. Het aantal schadevrije jaren verandert wel. Lees meer over bonus-malus en schadevrije jaren.


  Inzittendenverzekering
  Als u een inzittendenverzekering heeft, betalen wij de daadwerkelijke schade aan de bestuurder en de passagiers na een ongeval met de verzekerde auto. Het maakt niet uit wie het ongeval veroorzaakte.

   

  Voertuighulp
  Voertuighulp helpt u weer op weg bij pech in Nederland of bij pech of een ongeval in Europa. U kunt kiezen uit Nederland- of buitenlanddekking.

   

  Rechtsbijstand Verkeer
  Met de aanvullende verzekering Rechtsbijstand Verkeer krijgt u rechtshulp bij het verhalen van uw schade.

  Dekkingen vergelijken

  In het dekkingenoverzicht ziet u wat wel en niet gedekt is bij de autoverzekering WA, WA + Beperkt Casco en WA+ Volledig Casco.

  Geen schade? Dan krijgt u korting

  Betalen wij in 1 verzekeringsjaar geen schade op uw autoverzekering? Dan belonen wij u met een no-claimkorting. Dit kan oplopen tot 75% op uw premie.

  Betalen wij wel een schade? Dan daalt mogelijk uw no-claimkorting.

  Schade melden

  Heeft u schade? Met 1 telefoontje zorgt u ervoor dat Interpolis dat uw schade afhandelt. Kies voor 1 van de 350 garages waarmee wij samenwerken en u hoeft niks voor te schieten. Wel zo prettig.

  Autoverzekering afsluiten?

  Sluit nu uw autoverzekering af via de Rabobank. U regelt het met een paar klikken.