Dekking WA + Volledig Casco (allrisk)

Interpolis Autoverzekering

De meest uitgebreide dekking voor uw auto en géén eigen risico bij schade

Schade aan uw auto is al vervelend genoeg. Ook diefstal van uw auto kan flink wat gedoe met zich meebrengen. Naast alles wat u moet regelen, bent u misschien ook afhankelijk van uw auto. Natuurlijk kunt u niet altijd schade voorkomen, maar met de Interpolis Autoverzekering WA + Volledig Casco bent u uitgebreid verzekerd.

Ook schade die u zelf rijdt is verzekerd

Wilt u de meest volledige dekking die Interpolis biedt voor uw auto? Dan kiest u naast de wettelijk verplichte WA-dekking ook voor Volledig Casco. U bent dan voor de meeste schadeoorzaken verzekerd. Ook voor schade die u zelf rijdt. Ook is er dekking voor schades door het weer, een aanrijding met een loslopend dier (als u onderweg bent) of als een onbekende uw auto beschadigt.

Wanneer kies ik voor Volledig Casco?

Bij het kopen van een nieuwe auto, kiezen veel mensen voor een verzekering met Volledig Casco. Uw auto is dan nog veel waard, dus bij schade wilt u zo min mogelijk risico lopen. Als uw auto ouder wordt, kunt u overstappen naar WA + Beperkt Casco of alleen WA-dekking.

Wilt u de dekking van uw Interpolis Autoverzekering verlagen? Dat kan altijd, zonder opzegtermijn.

MoneyView Volledig Casco

Wij betalen de aanschafwaarde als je de auto korter dan 3 jaar hebt

Koopt u een auto nieuw of tweedehands? En raakt uw auto total loss of wordt deze gestolen, binnen 3 jaar? Dan betalen wij de aanschafwaarde. Dat is het bedrag dat u betaalde toen u de auto kocht. Behalve als uw auto meer dan € 50.000,- inclusief accessoires kostte. Dan betalen wij de dagwaarde plus 10%.

Wat is verzekerd met Volledig Casco dekking?

Een Volledig Casco dekking wordt ook wel een allrisk dekking genoemd. Hiermee verzekert u bijvoorbeeld de volgende zaken:

Benieuwd naar een compleet overzicht van wat verzekerd is? Kijk dan in de Voorwaarden Auto + Volledig Casco. U vindt het overzicht in vraag 37.

Wat is niet verzekerd?
Niet alles is verzekerd met de dekking WA + Volledig Casco. Schade die u bijvoorbeeld veroorzaakt door te rijden zonder rijbewijs of door misbruik van drugs of alcohol, is niet verzekerd. Als u uw voertuig vanuit winstoogmerk verhuurt of daar personen mee vervoert, ontvangt u ook geen vergoeding bij een eventuele schade.

Wilt u precies weten wat de Interpolis Autoverzekering WA + Volledig Casco niet verzekert? Kijk dan in de Voorwaarden Auto + Volledig Casco. U vindt het overzicht in vraag 41.

Aanvullend te verzekeren

U kunt uw autoverzekering uitbreiden met 1 of meer aanvullende verzekeringen.