Dekking WA + Volledig Casco (allrisk)

Interpolis Autoverzekering

De meest uitgebreide dekking voor uw auto en geen eigen risico bij schade

Schade aan uw auto is al vervelend genoeg. Ook diefstal van uw auto kan flink wat gedoe met zich meebrengen. Naast alles wat u moet regelen, bent u misschien ook afhankelijk van uw auto. Natuurlijk kunt u niet altijd schade voorkomen, maar met de Interpolis Autoverzekering WA + Volledig Casco bent u uitgebreid verzekerd.

Ook schade die u zelf rijdt is verzekerd

Wilt u de meest volledige dekking die Interpolis biedt voor uw auto? Dan kiest u naast de wettelijk verplichte WA-dekking ook voor Volledig Casco. U bent dan voor de meeste schadeoorzaken verzekerd. Ook voor schade die u zelf rijdt. Ook is er dekking voor schades door het weer, een aanrijding met een loslopend dier (als u onderweg bent) of als een onbekende uw auto beschadigt.

Wanneer kies ik voor Volledig Casco?

Bij het kopen van een nieuwe auto, kiezen veel mensen voor een verzekering met Volledig Casco. Uw auto is dan nog veel waard, dus bij schade wilt u zo min mogelijk risico lopen. Als uw auto ouder wordt, kunt u overstappen naar WA + Beperkt Casco of alleen WA-dekking.

Wilt u de dekking van uw Interpolis Autoverzekering verlagen? Dat kan altijd, zonder opzegtermijn.

Wij betalen de aanschafwaarde als u de auto korter dan 3 jaar heeft

Koopt u een auto nieuw of tweedehands? En raakt uw auto total loss of wordt deze gestolen, binnen 3 jaar? Dan betalen wij de aanschafwaarde. Dat is het bedrag dat u betaalde toen u de auto kocht. Behalve als uw auto meer dan € 50.000,- inclusief accessoires kostte. Dan betalen wij de dagwaarde plus 10%.

Koos u voor een eigen risico? Dan halen we dit bedrag af van de nieuwwaarde van uw auto.

Wat is verzekerd met Volledig Casco dekking?

Een Volledig Casco dekking wordt ook wel een allrisk dekking genoemd. Hiermee verzekert u bijvoorbeeld de volgende zaken:

Benieuwd naar een compleet overzicht van wat verzekerd is? Kijk dan in de Voorwaarden Auto + Volledig Casco. U vindt het overzicht in vraag 37.

Wat is niet verzekerd?
Niet alles is verzekerd met de dekking WA + Volledig Casco. Schade die u bijvoorbeeld veroorzaakt door te rijden zonder rijbewijs of door misbruik van drugs of alcohol, is niet verzekerd. Als u uw voertuig vanuit winstoogmerk verhuurt of daar personen mee vervoert, ontvangt u ook geen vergoeding bij een eventuele schade.

Wilt u precies weten wat de Interpolis Autoverzekering WA + Volledig Casco niet verzekert? Kijk dan in de Voorwaarden Auto + Volledig Casco. U vindt het overzicht in vraag 41.

Kenmerken van de Interpolis Autoverzekering WA + Volledig Casco

Om de juiste autoverzekering te kiezen, is het maken van een goede vergelijking belangrijk. Om daarbij te helpen, hebben we de belangrijkste kenmerken van de autoverzekering op een rij gezet.
  • Aanschafwaarderegeling: 3 jaar
  • Nieuwwaarderegeling: nee
  • Eigen risico: standaard €0,- met keuze voor €150,- of €300,-
  • Vrije reparatiekeuze: ja
  • Vergoeding bij niet aangesloten herstelbedrijven: 100%
  • Standaardvergoeding accessoires: onbeperkt gratis meeverzekerd
  • Vervangend vervoer bij schadeherstel: ja, bij een aangesloten herstelbedrijf

Autoverzekering afsluiten?

Bereken uw premie en sluit direct af via de Rabobank. U regelt het met een paar klikken.

Ook interessant voor u?

WA-dekking

Met de WA-dekking verzekert u zich tegen schade die u bij anderen veroorzaakt met uw auto. Deze verzekering is wettelijk verplicht. Ontdek wat u verzekert met de WA-dekking.

Dekking Beperkt Casco

Wilt u een betere dekking voor uw auto dan alleen de verplichte WA-dekking? Met dekking Beperkt Casco is schade aan uw eigen auto ook verzekerd. Maar u betaalt minder dan Volledig casco.

Aanvullende dekkingen

De kosten van schade aan uw auto of door uw auto aan anderen kunnen hoog oplopen. Met een autoverzekering verlaagt u het risico op hoge kosten bij schade. Kies een aanvullende verzekering voor meer zekerheid.

Man en vrouw rijden weg in oldtimer.

Alles in één Polis

Al uw schadeverzekeringen samenvoegen in 1 pakket? Met de Alles in één Polis kan uw korting oplopen tot 12%.