Ondernemer in gesprek met een zakenrelatie

Aansprakelijkheid

Natuurlijk gaat u ervan uit dat u uw klanten tevreden gaat stellen. Toch is het belangrijk om te weten dat u als ondernemer aansprakelijk kunt worden gesteld voor schade die vanuit uw bedrijf aan anderen wordt veroorzaakt. Deze schades zijn niet verzekerd op uw particuliere aansprakelijkheidsverzekering. Zorg er daarom voor dat u weet wat uw risico's zijn en hoe u deze beperkt.
Ondernemer achter zijn desktop aan het werk

Arbeidsongeschiktheid

Ondernemen betekent risico’s nemen. Daar weet u alles van. Met uw gezondheid neemt u echter geen risico's. Zeker als startende ondernemer of zzp'er is het belangrijk om tijdig na te denken over arbeidsongeschiktheid. Weet u hoe u er financieel voor komt te staan als u kortere of langere tijd ziek wordt? En wat u allemaal kunt doen om te voorkomen dat u uitvalt?

Verzekeringen voor ondernemers

Een vrouw met haar kind, die samen bezig zijn met een tablet

Overlijdensrisicoverzekering

U wilt geen financiële zorgen voor uw partner of familie als u overlijdt. Mogelijk zet iemand uw bedrijf voort en is daar geld voor nodig? Een overlijdensrisicoverzekering zorgt in zulke gevallen voor zekerheid.
Een bril, laptop en muis die op een houten tafel liggen.

Rechtsbijstandverzekering

Krijgt u een zakelijk geschil met een leverancier, afnemer of werknemer? Dan bent u daar op uw particuliere rechtsbijstandverzekering niet voor verzekerd. Kies daarom als ondernemer voor een zakelijke rechtsbijstandverzekering.

Een man, vrouw en twee andere mensen die in de wachtkamer van een zorginstelling zitten

Zorgverzekering

Als startende ondernemer is uw zorgverzekering mogelijk nog geregeld via collectiviteit van uw (voormalig) werkgever. Dan is het nodig om uw verzekering aan te passen of een nieuwe verzekering af te sluiten.

Ook interessant voor u?

Eigen bedrijf starten

Bij het starten van uw eigen bedrijf komt veel kijken. U wilt een goede start maken én een basis leggen voor de toekomst. Daarom is het verstandig om inzicht te krijgen in uw bedrijfsrisico's.

Een startende ondernemer bij een whiteboard met post-its

Keuzehulp

Beantwoord 7 korte vragen en krijg een overzicht van de verzekeringen die u als ondernemer nodig heeft. Kies de verzekeringen die bij u passen.

Een man doet de keuzehulp om te ontdekken welke zakelijke verzekeringen hij nodig heeft

Personeel aannemen

Voor veel ondernemers is het aannemen van personeel een flinke stap. U krijgt er extra taken en verantwoordelijkheden bij. Het is slim om daar op tijd over na te denken.

Twee vrouwen die aan een tafeltje zitten en in gesprek zijn