Ondernemer in gesprek met een zakenrelatie

Aansprakelijkheid

Natuurlijk ga je ervan uit dat je jouw klanten tevreden gaat stellen. Toch is het belangrijk om te weten dat je als ondernemer aansprakelijk kunt worden gesteld voor schade die vanuit jouw bedrijf aan anderen wordt veroorzaakt. Deze schades zijn niet verzekerd op je particuliere aansprakelijkheidsverzekering. Zorg er daarom voor dat je weet wat je risico's zijn en hoe je deze beperkt.
Ondernemer achter zijn desktop aan het werk

Arbeidsongeschiktheid

Ondernemen betekent risico’s nemen. Daar weet jij alles van. Met je gezondheid neem je echter geen risico's. Zeker als startende ondernemer of zzp'er is het belangrijk om tijdig na te denken over arbeidsongeschiktheid. Weet je hoe je er financieel voor komt te staan als je kortere of langere tijd ziek wordt? En wat je allemaal kunt doen om te voorkomen dat je uitvalt?

Verzekeringen voor ondernemers

Een vrouw met haar kind, die samen bezig zijn met een tablet

Overlijdensrisicoverzekering

Je wilt geen financiële zorgen voor je partner of familie als je overlijdt. Mogelijk zet iemand je bedrijf voort en is daar geld voor nodig? Een overlijdensrisicoverzekering zorgt in zulke gevallen voor zekerheid.
Een bril, laptop en muis die op een houten tafel liggen.

Rechtsbijstandverzekering

Krijgt je een zakelijk geschil met een leverancier, afnemer of werknemer? Dan ben je daar op je particuliere rechtsbijstandverzekering niet voor verzekerd. Kies daarom als ondernemer voor een zakelijke rechtsbijstandverzekering.
Een man, vrouw en twee andere mensen die in de wachtkamer van een zorginstelling zitten

Zorgverzekering

Als startende ondernemer is je zorgverzekering mogelijk nog geregeld via collectiviteit van je (voormalig) werkgever. Dan is het nodig om je verzekering aan te passen of een nieuwe verzekering af te sluiten.

Ook interessant voor jou?

Een startende ondernemer bij een whiteboard met post-its

Eigen bedrijf starten

Bij het starten van je eigen bedrijf komt veel kijken. Je wilt een goede start maken én een basis leggen voor de toekomst. Daarom is het verstandig om inzicht te krijgen in je bedrijfsrisico's.
Een man doet de keuzehulp om te ontdekken welke zakelijke verzekeringen hij nodig heeft

Keuzehulp

Beantwoord 7 korte vragen en krijg een overzicht van de verzekeringen die je als ondernemer nodig hebt. Kies de verzekeringen die bij jou passen.
Twee vrouwen die aan een tafeltje zitten en in gesprek zijn

Personeel aannemen

Voor veel ondernemers is het aannemen van personeel een flinke stap. Je krijgt er extra taken en verantwoordelijkheden bij. Het is slim om daar op tijd over na te denken.