Wat is het Lab?
Interpolis gelooft dat verzekeren anders kan. We willen meer veiligheid voor onze klanten maar weten nog niet altijd hoe we dat gaan realiseren. Het Lab is een initiatief waar we op zoek gaan naar innovatieve oplossingen en vervolgens samen kijken wat wel en niet werkt.
Wat is het Lab?

Samen met Interpolis en Best Doctors een burn-out voorkomen

  • Aanpak Interpolis jongvolwassenen beter laten ontspannen

  • Hoe ontstaat een burn-out en wat doe je eraan?

  • Waarom zijn er steeds meer jongvolwassenen burn-out?

  • Interpolis presenteert: Het geheim van succes met Edith Bosch

  • Doe je mee aan de digitale detox challenge?

  • Onvoldoende slapen in top 5 grootste stressveroorzakers

  • Resultaten Digital Detox en Slaapchallenge

  • Samen met Interpolis en Best Doctors een burn-out voorkomen

Jonge man zit met laptop op schoot op de bank. Interpolis wil in samenwerking met Best Doctors een burn-out voorkomen

Samen met Interpolis en Best Doctors een burn-out voorkomen

Heb jij last van burn-outklachten?
Iedereen heeft wel eens last van stress en dat is geen probleem, maar als het langere tijd aanhoudt herstelt het lichaam onvoldoende. Dit kan leiden tot klachten zoals extreme vermoeidheid, slaapproblemen, prikkelbaarheid, huilbuien, vergeetachtigheid, concentratieproblemen en niet meer kunnen genieten van dingen. Herken jij deze klachten? Onderschat ze niet en meld je aan voor het experiment.

Wat doen we?
Interpolis startte in samenwerking met Best Doctors een experiment waarbij 50 millennials de Mentale Gezondheidsnavigator kunnen uitproberen. Best Doctors’ navigator is sinds 2 jaar beschikbaar in Canada en in 2018 gelanceerd in Australië. De resultaten zijn zeer positief.

Wat is de Mentale Gezondheidsnavigator?
Met de Mentale Gezondheidsnavigator bieden we je professionele, vroegtijdige diagnostiek, een helder behandelplan en begeleiding op maat voor je burn-out klachten. Je hebt via videoconferentie contact met een psycholoog die je geestelijke gezondheid beoordeelt. Hij stelt vast of er sprake is van een burn-out en/of andere (psychische) klachten. Een persoonlijke navigator helpt je op weg binnen de ingewikkelde wereld van zorgverlening voor een eventuele vervolgbehandeling. Je hoeft de deur niet meer uit, al het contact verloopt telefonisch en online.

Aanmelden experiment
  • Ben jij … woonachtig in Nederland, tussen de 18 en 35 jaar en niet uitgevallen door een burn-out?
  • Heb jij … last van burn-out gerelateerde klachten, niet eerder een burn-out gehad en heb je een computer, laptop of tablet met (ingebouwde) camera en microfoon?

Blijf niet langer met je klachten rondlopen en meld je aan. Deelname is gratis.  

Hoe gaan we om met je (medische) gegevens?
Uitsluitend Best Doctors heeft toegang tot jouw (medische) gegevens die jij met hen deelt en behandelt deze uiterst zorgvuldig en conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (de “AVG”). Interpolis ontvangt alleen de anonieme uitkomsten van het experiment en dus geen persoonlijke (medische) gegevens.

Waarom doen we dit?
Uit onderzoek van Ipsos in opdracht van Interpolis komt dat 1 op de 4 millennials rondloopt met klachten die kunnen leiden tot een burn-out. Andere onderzoeken zoals bijvoorbeeld die van het CBS bevestigen dat burn-outs en daaraan gerelateerde klachten een groot probleem zijn binnen deze doelgroep. Interpolis wil in samenwerking met jongvolwassenen en experts het tij keren. Het doel: het aantal millennials met burn-outklachten in 2020 met 20% verminderen.