Alles over verzekeren

Meer lezen over het omgaan met risico's? Bekijk het overzicht van al onze artikelen over verzekeren.
Sedummat
Wonen
Artikel

Op deze manier herstellen we onze schades duurzaam

Voorkomen gaat altijd voor verzekeren. Daarom focussen we op preventie. Maar als je dan toch een keertje schade hebt, helpen we je zo goed mogelijk én met het oog op de toekomst. Dit is hoe we samen met onze partners schades duurzaam herstellen.
Lees meer
13-07-2021
Man die een brief leest
Verzekeren
Artikel

Weet wat je rechten zijn bij ontslag

Bij ontslag komt er emotioneel en praktisch gezien veel op je af. Onderstaande stappen helpen je. Interpolis staat klaar om jou te informeren en ondersteunen in dit gehele proces, zodat je krijgt waar je recht op hebt.
Lees meer
16-12-2020
Vrouw zit aan de telefoon achter laptop en leest brieven
Verzekeren
Artikel

Juridische hulp in trek door corona

Uit onderzoek van Interpolis blijkt dat 20% van de Nederlanders zich zorgen maakt over ontslag. Dit is 1 van de conclusies uit het onderzoek dat Interpolis uitvoerde onder 150 klanten. Verwacht wordt dat Nederland aan het begin staat van een grote ontslaggolf, als gevolg van de coronacrisis. Nederlanders bereiden zich hierop voor, blijkt uit de cijfers.
Lees meer
16-11-2020
Jongen in sportkleren wordt ondersteund bij blessure aan zijn voet. Welke aanvullende zorgverzekering kies jij?
Verzekeren
Artikel

Kies de aanvullende zorgverzekering die past bij jouw situatie

Een basisverzekering is verplicht voor iedereen die woont en werkt in Nederland. Maar de basiszorgverzekering vergoedt niet alle zorgkosten. Heb je specifieke zorg nodig die niet onder de basisverzekering valt? Of wil je meer zekerheid? Dan kun je ervoor kiezen om een aanvullende zorgverzekering af te sluiten. Wij geven tips die je kunnen helpen met kiezen.
Lees meer
15-11-2020
Man zit achter zijn laptop. Waar moet je op letten als je zorgverzekeringen gaat vergelijken?
Verzekeren
Artikel

Zorgverzekeringen vergelijken: waar moet je op letten?

Ieder jaar is het de moeite waard om je zorgverzekering onder de loep te nemen. Niet alleen vanwege de premieveranderingen, maar ook omdat je bijvoorbeeld bepaalde zorg niet meer nodig hebt of juist extra zorg verwacht in de toekomst. Wij geven tips om de beste zorgverzekering voor jouw situatie te kiezen.
Lees meer
15-11-2020
Pagina 1 van 7