Alles over verzekeren

Meer lezen over het omgaan met risico's? Bekijk het overzicht van al onze artikelen over verzekeren.
Vrouw zet een kind in een kinderstoel op de achterbank van een auto
Verzekeren
Mobiliteit

Wat is een inzittendenverzekering?

Je staat er liever niet bij stil, maar toch is het goed om te weten hoe je verzekerd bent als je met je auto de weg op gaat en er een ongeluk gebeurt. Zeker als je naast jezelf ook anderen vervoert in jouw auto. Met een inzittendenverzekering ben je niet alleen als bestuurder verzekerd bij een ongeval, maar ook je medepassagiers en hun bagage.
Lees meer
27-09-2022
Man zit achter op de rand van de auto met de achterklep open en heeft een hond vast
Verzekeren
Mobiliteit

Alles wat je wilt weten over een WA-verzekering

Heb je een auto, motor, scooter, brommer of snorfiets? Dan moet je volgens de Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen (WAM) verplicht een WA-verzekering afsluiten. Maar waarom eigenlijk? En wat valt er dan precies onder een WA-verzekering en wat niet?
Lees meer
26-09-2022
Vrouw zit in auto en start de auto
Verzekeren
Mobiliteit

Auto lenen, delen of verhuren; hoe zit dat met de verzekering?

Een auto die stilstaat, kost alleen maar geld. Daarom groeit de populariteit van het lenen, delen en huren van auto's snel. Het is belangrijk om vooraf goed uit te zoeken hoe je verzekerd bent en wat de gevolgen zijn voor je autoverzekering als je je auto uitleent, deelt of verhuurt. In dit artikel geven we uitleg over verzekeringen bij het lenen, delen of huren van auto's.
Lees meer
26-09-2022
2 mannen die samen hardlopen
Verzekeren
Artikel

Dit verandert er in de basis zorgverzekering van 2023

Ieder jaar maakt de regering tijdens Prinsjesdag de plannen voor het aankomende jaar bekend. Ook de veranderingen in de basisverzekering worden dan gepresenteerd. In dit artikel lees je wat er in de basis zorgverzekering van 2023 verandert.
Lees meer
21-09-2022
Een gezin zit in het najaar gezellig aan een tafeltje in een restaurant, te genieten van warme chocolademelk met slagroom.
Verzekeren
Artikel

5 tips om dit najaar veilig op reis te gaan

Heb jij dit najaar nog een vakantie op de planning staan? Of het nu een weekendje weg in eigen land, een zonvakantie of wintersportvakantie is: een goede voorbereiding blijft belangrijk. Wij zetten een aantal handige tips voor je reis op een rij.
Lees meer
01-09-2022
Pagina 1 van 12