Alles over verzekeren

Meer lezen over het omgaan met risico's? Bekijk het overzicht van al onze artikelen over verzekeren.
Een camper rijdt weg bij een vakantiepark
Verzekeren
Artikel

7 tips voor stalling van je camper of caravan in de winter

Wie in het najaar zijn of haar camper of caravan wil stallen weet dat daar heel wat bij komt kijken. Hoe bereid je jouw camper of caravan eigenlijk voor op een winter in de caravan- of camperstalling? Wij geven 7 handige tips.
Lees meer
09-11-2022
4 jonge mensen zitten aan tafel in een park en kletsen en lachen
Verzekeren
Artikel

De collectiviteitskorting verdwijnt: wat betekent dit voor jouw zorgpremie?

Ongeveer 11 miljoen Nederlanders zijn bij een collectief aangesloten voor de zorgverzekering. Met deze collectieve zorgverzekering ontvangen zij korting op hun zorgpremie. Maar: korting op de collectieve basisverzekering vervalt per 1 januari 2023. Ben je zelf aangesloten bij een collectief, dan kan dit gevolgen hebben voor je premie. Kijk daarom nog eens kritisch naar je zorgverzekering. Waar je op kunt letten? Wij geven tips.
Lees meer
08-11-2022
Een man en vrouw staan bij het raam van een woning en houden het verkocht bord vast
Verzekeren
Artikel

Hulp van rechtsbijstand bij problemen met je nieuwe woning

Je verbouwing die duurder uitvalt, een lekkage die je pas na de koop van je huis ontdekt of de aannemer die niet meer komt opdagen: het zijn allemaal voorbeelden van situaties waar je als kersverse woningeigenaar mee te maken kunt krijgen. Met een rechtsbijstandverzekering kun je juridische hulp krijgen zodat geschillen over je nieuwe woning zo snel mogelijk worden opgelost. We gingen in gesprek met expert Lennaert Steendam van de rechtsbijstandverzekering. Hij vertelt hier meer over.
Lees meer
31-10-2022
Vrouw zet een kind in een kinderstoel op de achterbank van een auto
Verzekeren
Mobiliteit

Wat is een inzittendenverzekering?

Je staat er liever niet bij stil, maar toch is het goed om te weten hoe je verzekerd bent als je met je auto de weg op gaat en er een ongeluk gebeurt. Zeker als je naast jezelf ook anderen vervoert in jouw auto. Met een inzittendenverzekering ben je niet alleen als bestuurder verzekerd bij een ongeval, maar ook je medepassagiers en hun bagage.
Lees meer
27-09-2022
Man zit achter op de rand van de auto met de achterklep open en heeft een hond vast
Verzekeren
Mobiliteit

Alles wat je wilt weten over een WA-verzekering

Heb je een auto, motor, scooter, brommer of snorfiets? Dan moet je volgens de Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen (WAM) verplicht een WA-verzekering afsluiten. Maar waarom eigenlijk? En wat valt er dan precies onder een WA-verzekering en wat niet?
Lees meer
26-09-2022
Pagina 1 van 13