Alles over verzekeren

Meer lezen over het omgaan met risico's? Bekijk het overzicht van al onze artikelen over verzekeren.
Twee vrouwen die met elkaar in gesprek zijn over een rechtsbijstandverzekering
Verzekeren
Artikel

Rechtsbijstandverzekering kiezen: 5 zaken om op te letten

Het kan gebeuren dat je in een juridisch conflict terechtkomt en behoefte krijgt aan juridische hulp. Een rechtsbijstandverzekering biedt dan ondersteuning. Je wordt bijgestaan door juristen en andere deskundigen. Zij behandelen het juridische probleem. Er is een aantal zaken belangrijk bij het kiezen van een rechtsbijstandverzekering.
Lees meer
04-08-2020
Twee mensen die met elkaar in gesprek zijn over het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering
Verzekeren
Artikel

De risico's bij overlijden: maak het toch maar bespreekbaar

Wij zochten, in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction, uit of Nederlanders zich bewust zijn van de financiële gevolgen van het overlijden van hun partner. En wat hun kennis is over de bijbehorende risico’s en een overlijdensrisicoverzekering (ORV). Wat blijkt, is dat het merendeel van de Nederlanders niet met hun partner spreekt over het onderwerp overlijden. “Dat onderwerp ligt veel te gevoelig.”
Lees meer
03-08-2020
Twee mannen die samen op een laptop aan het werk zijn
Verzekeren
Artikel

Rechtsbijstand: de opties op een rijtje

In een juridisch conflict, heb je mogelijk behoefte aan juridische hulp. Rechtsbijstand biedt dan ondersteuning. Je wordt bijgestaan door juristen en andere deskundigen die het juridische probleem voor je behandelen. Je bepaalt zelf welke rechtsbijstand het beste past. Dit hangt af van jouw situatie. Wij zetten de mogelijkheden voor je op een rij.
Lees meer
29-07-2020
Een ambulance in Frankrijk
Verzekeren
Artikel

Medische zorg op vakantie: hoe zit dat?

Zorg is in het buitenland anders geregeld dan in Nederland. Dit kan gevolgen hebben voor de mate en kwaliteit van de zorg die je nodig hebt tijdens jouw vakantie. Een verzekering kan je hierin bijstaan. We helpen je een keuze te maken in de juiste verzekering en geven een paar voorbeelden van zorg in andere Europese landen.
Lees meer
28-07-2020
Verzekering zonnepanelen: zo zit het | Interpolis
Verzekeren
Artikel

Zonnepanelen verzekeren: zo zit het

Zonnepanelen, je kunt er niet omheen. Je ziet ze overal. In het straatbeeld, op televisie, folders in je brievenbus, sociale media.. Er zijn heel veel aanbieders van zonnepanelen. Gespecialiseerde bedrijven en energieleveranciers zijn de grootste spelers in de markt. Je kunt zonnepanelen aanschaffen, maar ook huren. Hoe zit het met de verzekering in beide gevallen?
Lees meer
21-07-2020
Pagina 1 van 5