inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearinline/downloadinline/logininline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchinline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtube

Wat is het verschil tussen een toercaravan en een stacaravan?

Een toercaravan is een caravan, vouwwagen of tenttrailer die achter een motorrijtuig wordt gekoppeld. Met een toercaravan rijdt u voor een bepaalde periode naar een bestemming. Wilt u uw toercaravan verzekeren? Sluit dan de Interpolis Caravanverzekering af.

Een stacaravan is een caravan die op een vaste standplaats/seizoensplaats staat. Eventueel wordt de stacaravan 1 keer per jaar vervoerd van en naar een standplaats. Een stacaravan heeft vaste leidingen voor gas, water (geen tuinslagaansluiting) en elektra. Wilt u uw stacaravan verzekeren? Sluit dan de Interpolis Woonhuisverzekering af.