Dekking reisverzekering

  Schade tijdens uw reis

  Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zelfs op vakantie. Dan moet u ineens naar een ziekenhuis, nog een nachtje blijven in een vreemd land en natuurlijk bellen met het thuisfront. Of u wordt beroofd van uw tas met camera, paspoort én contant geld of uw koffer raakt onderweg kwijt.

  Met onze reisverzekering hebt u een uitgebreide dekking in dit soort situaties. Een goed begin is het halve werk. Zo bent u verzekerd als het misgaat onderweg of tijdens uw vakantie. U kiest zelf of u reisverzekering met Europa- of werelddekking wilt. Maar wat is verzekerd met een reisverzekering?

  Wat is verzekerd op een Interpolis Reisverzekering?

  Wel verzekerd zijn bijvoorbeeld:

  Wat is niet verzekerd op een Interpolis Reisverzekering?

  Niet alles is verzekerd. Zo bent u zelf ook altijd verantwoordelijk voor uzelf en uw bagage. U krijgt geen vergoeding voor:

  Wat kunt u aanvullend verzekeren?

  Bekijk de voorwaarden

  Hier staan de belangrijkste dekkingen op een rij. Bekijk voor een compleet overzicht de voorwaarden van de reisverzekering. Wilt u weten welke voorwaarden voor uw doorlopende reisverzekering gelden? Bekijk uw voorwaarden en dekkingen in Mijn Interpolis. Dan weet u altijd zeker dat u de voorwaarden ziet die voor u gelden. 

  Schade melden

  Schade tijdens uw vakantie? Daar zit u natuurlijk niet op te wachten. Wij helpen u daarom zo goed en zo snel mogelijk. Zodat u weer verder kunt. Wij zitten klaar voor u. Ook als u vragen hebt over uw schade of annulering.