iPhoneverzekering

Sluit onze inboedelverzekering of BuitenDeDeur verzekering af om je telefoon te verzekeren.
Je telefoon gebruik je de hele dag. In huis, maar ook buitenshuis én op vakantie. En juist omdat je jouw iPhone, Samsung-telefoon of andere smartphone zoveel gebruikt, is er kans op schade. Je kunt je telefoon bijvoorbeeld laten vallen of kwijtraken. Of deze kan gestolen worden tijdens een concert of festival. Ook op vakantie zit een ongeluk in een klein hoekje. Bijvoorbeeld als je je toestel per ongeluk in het zwembad laat vallen. Wil je jouw iPhone of Android-telefoon verzekeren voor schade, verlies en diefstal? Sluit dan een verzekering af bij Interpolis.

Hoe kan ik mijn iPhone verzekeren?

Interpolis heeft geen losse iPhoneverzekering of telefoonverzekering. Toch is het mogelijk om jouw iPhone of Android-telefoon te verzekeren. Sluit je een Interpolis Inboedelverzekering en de Interpolis BuitenDeDeur verzekering af, dan is ook jouw telefoon verzekerd. Wil je jouw telefoon ook op vakantie verzekeren? Sluit dan de Interpolis Doorlopende Reisverzekering met de aanvullende dekking Bagage af. Die verzekering dekt verlies, schade en diefstal op vakantie.

Let op: bij alle verzekeringen hoort een eigen risico. Vallen de kosten lager uit dan het eigen risico? Dan moet je deze zelf betalen.

Hoe is mijn telefoon verzekerd met de inboedelverzekering?

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden, zoals je smartphone, voor schade of diefstal die in jouw woning plaatsvindt.

Hoe is mijn telefoon verzekerd met de BuitenDeDeur verzekering?

Met een BuitenDeDeur verzekering verzeker je spullen voor schade, verlies of diefstal buitenshuis in Nederland.

Hoe is mijn telefoon verzekerd met de doorlopende reisverzekering?

Met een doorlopende reisverzekering met aanvullende bagagedekking verzeker je de kostbare spullen die je meeneemt op vakantie in Nederland of naar het buitenland voor schade, verlies of diefstal.

Wat krijg ik terug bij schade of diefstal?

Welk bedrag je krijgt bij een beschadigde of gestolen telefoon, hangt af van de leeftijd van je telefoon, van de plek waar de schade ontstaat, en van je eigen risico.

Kan je telefoon niet gerepareerd worden?

Dan betalen we de huidige nieuwwaarde van je telefoon.

  • Op de BuitenDeDeur verzekering of doorlopende reisverzekering betalen we de huidige nieuwwaarde van je telefoon in het 1e jaar na aanschaf van je smartphone.
  • Op onze inboedelverzekering betalen we de huidige nieuwwaarde, als de dagwaarde hoger is dan 40% van die nieuwwaarde. Is de dagwaarde lager dan 40%, dan betalen we die dagwaarde.

Kan je telefoon wel gerepareerd worden?

Dan betalen we de reparatiekosten. Zijn de reparatiekosten hoger dan de dagwaarde? Dan betalen we maximaal de huidige nieuwwaarde van je telefoon.

  • Op de BuitenDeDeur verzekering of doorlopende reisverzekering doen we dat alleen in het 1e jaar na aanschaf van je smartphone.
  • Op de inboedelverzekering betalen we de reparatiekosten tot maximaal de huidige nieuwwaarde, als de dagwaarde hoger is dan 40% van die nieuwwaarde. Is de dagwaarde lager dan 40%, dan betalen we de reparatiekosten tot maximaal die dagwaarde.

Wat krijg ik terug van de verzekering als mijn iPhone, Samsung of andere telefoon gestolen is in het buitenland?

Met de dekking bagage bij de doorlopende reisverzekering verzeker jij al jouw kostbare spullen die je meeneemt op vakantie, zoals je mobiele telefoon. Diefstal of verlies van deze spullen is verzekerd, op voorwaarde dat je er goed op hebt gelet of je deze goed hebt opgeborgen. Wordt je smartphone in het 1e jaar na aanschaf gestolen? Dan betalen we de huidige nieuwwaarde van je toestel.

Schade melden

Heb je schade aan je iPhone? Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar. Online en telefonisch.