Interpolis Woonverzekeringen

Uw huis en spullen verzekeren tegen schade

Uw huis. De plek waar u thuis bent en waar het vol staat met uw persoonlijke spullen. Natuurlijk wilt u niet dat daar iets mee gebeurt. Lopen uw huis en spullen toch schade op door bijvoorbeeld water, brand, inbraak of storm? Met onze woonverzekeringen herstellen of vergoeden wij de schade. 
Woonhuisverzekering (opstal)
Verzeker uw huis tegen schade door brand, stormwater en inbraak. Ook uw tuin en garage zijn verzekerd.

uw woning ook bij verhuur verzekerd

wijzigingen aan uw huis (behalve een wijziging in dakbedekking) zijn automatisch verzekerd

ook uw glas en garages zijn verzekerd

Inboedelverzekering
Verzeker uw spullen tegen schade door brand, stormwater en inbraak. Ook als u zelf per ongeluk iets stukmaakt.

inboedel van uw tuin ook verzekerd

automatisch voor de juiste waarde verzekerd


ook veranderingen aan uw huurhuis verzekerd

Welke woonverzekering hebt u nodig?

Woonhuisverzekering (opstal)

Hebt u een koophuis? Dan wilt u schade aan uw huis verzekeren met een woonhuisverzekering, ook wel opstalverzekering genoemd. U bent niet wettelijk verplicht om een woonhuisverzekering af te sluiten. Wel kan uw hypotheekverstrekker dit verplichten. Hebt u een koopappartement of huurhuis? Dan is de opstalverzekering vaak al geregeld via de Vereniging van Eigenaren (VvE) of de verhuurder. In deze gevallen kunt u ook geen woonhuisverzekering bij Interpolis afsluiten.


Inboedelverzekering
Het is altijd verstandig om uw spullen in huis te verzekeren tegen schade en diefstal. Een inboedelverzekering raden wij dan ook iedereen aan. Of u nou in een koophuis, huurhuis, appartement of op kamers woont. 

Andere verzekeringen die voor u belangrijk kunnen zijn

BuitenDeDeur verzekering
Uw waardevolle spullen ook buitenshuis en onderweg verzekeren tegen diefstal en schade? Op de Interpolis BuitenDeDeur® verzekering zijn uw spullen buitenshuis verzekerd.

 

Aansprakelijkheidsverzekering
Op de Interpolis Aansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd tegen de financiële gevolgen van schade die u, uw gezin, uw huisdier of uw eigendom veroorzaakt aan anderen en aan zaken van anderen.


Rechtsbijstandverzekering
Op de Interpolis Rechtsbijstandverzekering krijgt u juridische hulp bij een conflict met bijvoorbeeld uw buren of de aannemer

Schade melden

Bij schade, verlies of diefstal is 1 telefoontje meestal genoeg. We maken het geld binnen 48 uur over of regelen de schade met het schadeherstelbedrijf.

Een woonhuisverzekering afsluiten

Wilt u een woonhuisverzekering afsluiten? Bekijk de woonhuisverzekering van Interpolis en bereken uw premie op rabobank.nl. 

Een inboedelverzekering afsluiten

Wilt u een inboedelverzekering afsluiten? Bekijk onze inboedelverzekering en bereken uw premie op rabobank.nl.