Vergoedingen Interpolis Zorg

Meest bekeken vergoedingen:

  1. Fysiotherapie vanaf 18 jaar
  2. Tandarts en mondhygiënist vanaf 18 jaar
  3. Orthodontie tot 18 jaar
  4. Brillenglazen of lenzen (tot 18 jaar)
  5. Kraamzorg thuis of in geboortecentrum
  6. Bevalling en verloskundige zorg zonder medische noodzaak
  7. Reizigersvaccinaties
  8. Geneesmiddelen (medicijnen)
  9. Anticonceptie vanaf 21 jaar
  10. Basis GGZ

Wil je weten welke zorgkosten Interpolis vergoedt? In het vergoedingenoverzicht staan alle vergoedingen. Je maakt eerst een keuze tussen ZorgActief en ZorgCompact en zoekt vervolgens de vergoeding op. Zo zie je makkelijk welke zorg wij vergoeden binnen de basisverzekering en voor welke zorg je een aanvullende verzekering nodig hebt.

Liever alle vergoedingen in 1 overzicht?

Kies een zorgverlener.

Met de Interpolis basisverzekeringen kun je terecht bij alle zorgverleners waarmee wij een contract hebben. Wij betalen de nota rechtstreeks aan de zorgverlener. Je hoeft niets voor te schieten.

Je kunt ook naar een zorgverlener waarmee wij géén contract hebben. Bij ZorgCompact en ZorgActief wordt maximaal 75% vergoed van het gemiddeld afgesproken tarief. Je schiet zelf de zorgnota voor.

Bekijk of je zorgverlener gecontracteerd is door Interpolis

Bekijk jouw zorggebruik.

In Mijn Zorggebruik zie je de gegevens van je polis en een actueel overzicht van de zorgkosten die je hebt gemaakt. Bij Mijn Zorggebruik log je in met DigiD en extra controle via de DigiD app of sms.

Zorgverzekering kiezen.

Interpolis biedt 2 basisverzekeringen, ZorgActief en ZorgCompact. Bij ZorgActief heb je een uitgebreide aanvullende pakketkeuze. Je hebt de keuze uit 3 verschillende aanvullende- en tandverzekeringen. ZorgCompact is de voordelige verzekering van Interpolis. Met ZorgCompact regel je alles online.