Vergoedingen Interpolis Zorg

Meest bekeken vergoedingen

Kies een zorgverzekering

Interpolis biedt 2 basisverzekeringen. Bij ZorgActief hebt u keuze uit 4 verschillende aanvullende en tandverzekeringen. ZorgCompact is de voordelige online verzekering van Interpolis. Met ZorgCompact regelt u alles online.

Wilt u zich uitgebreider verzekeren? Doe dan de ZorgActiefhulp op rabobank.nl en bekijk welke aanvullende verzekeringen bij uw zorgbehoefte passen.

Zwangerschap en zorgverzekering

Verwacht u komend jaar gezinsuitbreiding? Dan is het verstandig om goed naar uw zorgverzekering te kijken. Een aanvullende verzekering kan u in de kosten en zorgen schelen.

Bekijk de vergoedingen voor zwangerschap en bevalling

Kies een zorgverlener

Met de Interpolis basisverzekeringen kunt u terecht bij alle zorgverleners waarmee wij een contract hebben. Wij betalen de nota rechtstreeks aan de zorgverlener. U hoeft niets voor te schieten.

 

U kunt ook naar een zorgverlener waarmee wij géén contract hebben. Bij ZorgCompact wordt maximaal 70% vergoed en bij ZorgActief maximaal 75% van het gemiddeld afgesproken tarief. U schiet zelf de zorgnota voor.

> Bekijk of uw zorgverlener gecontracteerd is door Interpolis

Bekijk uw zorggebruik

In Mijn Zorggebruik ziet u de gegevens van uw polis en een actueel overzicht van de zorgkosten die u hebt gemaakt.

Alle vergoedingen

Wilt u weten welke zorgkosten de Interpolis basisverzekeringen en aanvullende verzekeringen vergoeden? In de vergoedingentool staan alle vergoedingen op een rij. Zo ziet u makkelijk welke zorg wij vergoeden binnen de basisverzekering en voor welke zorg u een aanvullende verzekering nodig hebt.