inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearfacebookflaghashtaglinkedininline/loginlogo_labinline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchaanmeldeninline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtubetagtwitterwhatsapp

Vergoedingen Interpolis ZorgActief® 2017

Meest bekeken vergoedingen

Kies een zorgverzekering

Ontdek welke vergoedingen voor u belangrijk zijn, of aanvullend verzekeren nodig is en wat uw premie is.

 

Interpolis ZorgActief® zorgverzekering

 

Aanvullende verzekeringen


Kies een zorgverlener

Met Interpolis ZorgActief® kunt u terecht bij alle zorgverleners waarmee wij een contract hebben. Wij betalen de nota rechtstreeks aan de zorgverlener. U hoeft niets voor te schieten.

 

U kunt ook naar een zorgverlener waarmee wij géén contract hebben. Dan vergoeden wij maximaal 75% van het gemiddeld afgesproken tarief van de zorgverleners. En u schiet zelf de zorgnota voor.

Zoek een zorgverlener

Bekijk uw zorgverbruik

In MijnZorgverbruik ziet u de gegevens van uw polis en een actueel overzicht van de zorgkosten die u hebt gemaakt.

Alle vergoedingen

Wilt u weten welke zorgkosten Interpolis ZorgActief® vergoedt? In de vergoedingentool staan alle vergoedingen op een rijtje. Zo ziet u makkelijk welke zorg wij vergoeden binnen de basisverzekering, en voor welke zorg u een aanvullende verzekering nodig hebt.