100% gegarandeerde oplossing tegen flipperen

Door een stukje plastic tussen je deur en je kozijn te schuiven, staan inbrekers binnen een paar seconden binnen. Dit kun je voorkomen door je deur op slot te doen. Maar in de praktijk vergeten mensen dit regelmatig. Met een voordeurbeveiliger voorkom je dat inbrekers binnenkomen door te flipperen, ook als de voordeur niet op slot is. Zoek een voordeurbeveiliger met een SKG-keurmerk en die het Politiekeurmerk Veilig Wonen heeft. Dan weet je zeker dat je goed zit.

Een simpele installatie van 5 minuten

Een voordeurbeveiliger is een goedkope oplossing tegen flipperen. En deze is eenvoudig te installeren. Je bevestigt de deurbeveiliger op het deurkozijn en beschermt zo het slot. Het stuk plastic dat inbrekers gebruiken bij het flipperen, komt vast te zitten achter de beveiliger. Precieze instructies voor de installatie worden meegeleverd bij bestelling van de voordeurbeveiliger. Met een boormachine en schroevendraaier ben je in 5 minuten klaar. De voordeurbeveiliger past op ieder deurkozijn.

Bestel nu een gecertificeerde voordeurbeveiliger

Samen met KMH product B.V. ontwikkelden we een voordeurbeveiliger die voorzien is van verschillende keurmerken. Je bestelt deze makkelijk en veilig bij de ontwikkelaar van de voordeurbeveiliger.