Iedereen betaalt mee aan het zorgstelsel.

In Nederland is een zorgverzekering verplicht. 
In Nederland is het zorgstelsel zo ingericht dat iedereen boven de 18 die in Nederland woont of werkt premie betaalt voor zijn of haar zorgverzekering. Hierdoor kan iedereen in Nederland gebruikmaken van belangrijke zorg, zoals zorg in een ziekenhuis. De dekking van de basisverzekering is bij iedere zorgverzekeraar hetzelfde, omdat de overheid bepaalt wat er in het pakket zit.
2 personen joggen door een park, daarvoor ondersteunt een vrouw een man die geblesseerd lijkt.

Maak gebruik van onze KeuzeHulp.

Heb je hulp nodig bij het kiezen van je Interpolis Zorgverzekering? 
Het vinden van een passende zorgverzekering kan een moeilijke taak zijn, omdat het afhangt van je persoonlijke situatie en wensen. Bij Interpolis kies je uit 2 natura basisverzekeringen: ZorgCompact en ZorgActief. Vul de KeuzeHulp in en ontdek binnen 2 minuten welke zorgverzekering van Interpolis het beste bij jou past.
Een vrouw en 2 mannen lopen lachend door een park

Vind een zorgverlener bij jou in de buurt.

Wij hebben met veel zorgverleners een contract.
Wanneer je voor een zorgverlener kiest waar Interpolis een contract mee heeft, dan vergoeden we 100% min het eigen risico. Ook betalen we je zorgkosten rechtstreeks aan de zorgverlener. Hebben wij geen contract met de zorgverlener? Dan vergoeden wij tot 75% van het gemiddelde tarief dat wij betalen aan zorgverleners met een contract.