inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearinline/downloadinline/logininline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchinline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtube

Hoe kan ik de premie betalen?

U kunt kiezen voor maand- of jaarbetaling door middel van automatische incasso. Betaalt u per jaar? Dan kunt u ook per acceptgiro betalen. Wilt u de manier van betalen van uw premie van de Alles in één Polis veranderen? Neem dan contact op met uw Rabobank.

Interpolis Zorg
U betaalt de premie per jaar of per maand. Bij maandbetaling betaalt u altijd met automatische incasso. Jaarbetaling is alleen mogelijk als u Interpolis ZorgActief hebt. U krijgt dan 2% jaarbetalingskorting. U kiest dan uit betalen per acceptgiro of automatische incasso. Hebt u een ZorgActief-polis en kiest u voor automatisch incasso, dan machtigt u Interpolis ZorgActief om de premie, het eigen risico en de eigen bijdrage automatisch af te schrijven. Wilt u met Interpolis ZorgActief veranderen van jaar- naar maandbetaling of andersom? U kunt dat zelf aanpassen in Mijn Zorggebruik. Lees alles over betalen Interpolis Zorg.