Ik ben geen klant bij Rabobank, wat nu?

Interpolis werkt samen met Rabobank. Hoe sluit je een Interpolisverzekering af als je nog geen klant van de Rabobank bent?

Het afsluiten van een Interpolis verzekering gaat via Rabobank

Ook zonder een betaalrekening helpt Rabobank je graag. Behalve als je een zakelijke verzekering wilt afsluiten, dan heb je wel een betaalrekening van Rabobank nodig.

Ook als je vragen hebt over je verzekeringen kun je bij Rabobank terecht. Bij vragen over zorg neem je contact op met de Interpolis Zorglijn.

Zo sluit je een verzekering af via Rabobank

Nog geen klant bij Rabobank? Voordat je jouw eerste Interpolis verzekering afsluit, moet je jezelf eerst legitimeren bij Rabobank. Dit kan op 3 manieren:

1. Met de Rabo App
Download de Rabo App. Bel hierna de Rabo Klantenservice op 088 722 66 00 en geef aan dat je belt voor ‘nieuwe klant worden’. Je krijgt een code die 24 uur geldig is.
Open de Rabo App, vul de code in en doorloop alle stappen. Je wordt hierna gebeld door je lokale Rabobank om de identificatie af te ronden.

2. Open een Rabobank betaalrekening
Open eenvoudig online een betaalrekening. Je wordt dan klant bij Rabobank en hierna sluit je jouw verzekering makkelijk online af.

3. Maak een afspraak bij een Rabobank kantoor
In sommige gevallen kun je een afspraak maken op een Rabobank kantoor. Bel hiervoor naar de Rabo Klantenservice via telefoonnummer 088 722 66 00.

Zorgverzekering afsluiten

Heb je je gelegitimeerd bij Rabobank? Dan sluit je jouw zorgverzekering eenvoudig af via rabobank.nl of of via de Rabo app.

Lukt het niet om je voor 31 december te legitimeren? Zeg dan je huidige zorgverzekering uiterlijk 31 december op en legitimeer jezelf in januari. Daarna kun je tot en met 31 januari een Interpolis Zorgverzekering afsluiten. Die gaat dan in per 1 januari van dat jaar.

Veelgestelde vragen

Hoe wijzig ik mijn verzekeringen zonder Rabobank betaalrekening?
Hoe ontvang ik mijn polisblad zonder Rabobank betaalrekening?

Interpolis Alles in één Polis®

Je ontvangt je polisblad elk jaar per post. Ook vind je jouw polisblad in Mijn Interpolis of de Interpolis App.

Interpolis Zorgverzekering
Je vindt je polisblad in Mijn Zorggebruik.

Zakelijke verzekeringen
Lees hoe je jouw polisblad ontvangt.
Waarom werkt Interpolis samen met Rabobank?
Bij Rabobank regel je het afsluiten en wijzigen van je verzekeringen. Zodat wij ons kunnen focussen op het oplossen van je schade. Dat is onze samenwerking in een notendop.