Ik ben geen Rabobank klant, wat nu?

Het afsluiten en wijzigen van een Interpolis verzekering gaat via de Rabobank. Ook voor vragen over uw verzekering kunt u bij de Rabobank terecht.
Nu kan het zijn dat u een particuliere Interpolis verzekering hebt of wilt afsluiten, maar geen rekening hebt bij de Rabobank. Dit is geen enkel probleem. Ook dan helpt de Rabobank u graag.


Wilt u een zakelijke verzekering afsluiten? Dan heeft u wel een betaalrekening van de Rabobank nodig.


Wij werken samen met de Rabobank

Onze samenwerking met de Rabobank heeft voordelen voor u:
✓ altijd een kantoor bij u in de buurt
✓ persoonlijk contact
✓ ruime openingstijden
Uw Interpolis verzekeringen zijn altijd gekoppeld aan een tussenpersoon

Als u inlogt op Mijn Interpolis ziet u onderaan de pagina welke Rabobank of welk assurantiekantoor uw tussenpersoon is. Hebt u nog geen Mijn Interpolis account? Vraag deze dan direct aan. Ook vindt u de gegevens van uw tussenpersoon op uw polisblad.

Als de Rabobank uw tussenpersoon is, dan bent u door de Interpolis verzekeringen ook klant van de Rabobank. Het maakt dus niet uit of u wel of geen producten hebt bij de Rabobank. Dit betekent dat de Rabobank u helpt bij het afsluiten, wijzigen of opzeggen van uw verzekeringen. Voor vragen over uw verzekeringen helpt de Rabobank u ook graag verder. Neem contact op met de Rabobank.

Neem contact op met de Rabobank voor het wijzigen van uw verzekeringen
Via Rabo Online Bankieren kunt u zelf uw verzekeringen wijzigen en afsluiten. Zonder betaalrekening van de Rabobank is dit niet mogelijk. Neem daarom voor het wijzigen van uw verzekering contact op met de Rabobank.

U kunt wel een Mijn Interpolis account aanmaken. Op Mijn Interpolis ziet u alleen welke verzekeringen u hebt en u kunt uw schade online melden. 
Neem ook contact op met de Rabobank als u uw polisblad kwijt bent
De Rabobank stuurt u dan een kopie van uw polis. Weet u uw polisnummer niet? Dit is geen probleem. De Rabobank helpt u verder. Neem contact op met de Rabobank.
Bezoek een Rabobank kantoor als u klant wilt worden bij Interpolis
Bezoek een Rabobank kantoor bij u in de buurt. Op kantoor wordt u met uw identiteitsbewijs geregistreerd als klant, zonder dat u een betaalrekening hoeft te openen. Daarna kunt u ter plekke uw verzekeringen afsluiten. Uw polisblad en andere verzekeringsinformatie ontvangt u via de post.

Opent u ook een Rabobank betaalrekening? Dan kunt u zelf via Rabo Online Bankieren uw verzekeringen bekijken, wijzigen en afsluiten.
Zoek een Rabobank bij u in de buurt