2 verliefde tieners 's avonds op straat, Mis Niks.

Mis Niks

Laat je telefoon je toekomst niet stelen. 

Die eerste echte liefde die je sprakeloos maakt. Studeren. De eerste keer alleen op vakantie. Je eerste rijles, op kamers gaan. Jij staat op het punt om veel mooie momenten te beleven. Maar dat ene appje op de fiets kan er zomaar voor zorgen dat je al deze momenten mist.

Singer-songwriter Danique schreef ‘Later Als Ik Groot Ben’

Een nummer over alle momenten die je niet wil missen. Bekijk de video.

Fiets mobielvrij met PhoNo

Jongen en meisje met fietsen

Download de PhoNo app

Minder afleiding, meer focus.
Ben je net lekker aan het fietsen, krijg je ineens een berichtje of telefoontje. Even snel kijken van wie het is, lijkt misschien ongevaarlijk. Maar dat is het niet. Met de PhoNo app fiets jij mobielvrij en draag je ook nog bij aan een schone zee.
Meer over PhoNo >

Op pad met singer-songwriter Danique 

Singer-songwriter Danique schreef de track: Later Als Ik Groot Ben. Bekijk hoe zij dit nummer maakte en wat 'niets missen in de toekomst' voor haar betekent.

Neem een kijkje bij Danique in de muziekstudio

Volg Danique als ze de studio induikt om haar song 'Later Als Ik Groot Ben' te finetunen. Samen met gitarist en co-writer Okke Punt en producer Jara de Werd werkt ze verder aan haar nummer. 

Behind the scenes videoclip ‘Later Als Ik Groot Ben’

Neem samen met Danique een kijkje op de set van de opnames van 'Later Als Ik Groot Ben'. Op de 4e opnamedag van de videoclip wordt het final shot gefilmd van het ongeluk. Heftig.

Danique ziet de eerste versie van de video

Regisseur Martijn de Jong geeft Danique een eerste preview van haar videoclip. En ze is zichtbaar onder de indruk. Er volgen reacties als 'sprakeloos', 'intens', 'prachtig' en 'confronterend'.

Kom veilig thuis met AutoModus

Twee mensen in een auto die de AutoModus app gebruiken

Download de AutoModus app

Minder afleiding, meer focus.

Ga ook in AutoModus. Onze AutoModus app helpt je om je telefoon te negeren als je onderweg bent. Zo rijd jij mobielvrij. In de auto, op de motor of op de scooter. Maak samen met ons het verkeer in Nederland veiliger. De app moedigt je op verschillende manieren aan om mobielvrij te rijden. Ook in de auto rij jij mobielvrij, toch?
Meer over automodus >