Fietsverzekering diefstal

Verzekerd voor diefstal van uw fiets.

Mijn fiets is gestolen, wat nu?

Het is vervelend als uw fiets wordt gestolen. Waarschijnlijk moet u snel op zoek naar een nieuwe fiets, zeker als u deze dagelijks gebruikt. Het vervangen van de gestolen fiets brengt bovendien kosten met zich mee. Helaas is diefstal niet altijd te voorkomen. Met de Interpolis Fietsverzekering bent u verzekerd voor diefstal van uw fiets.

Fiets verzekeren voor diefstal

Als u de Interpolis Fietsverzekering afsluit, dan bent u goed verzekerd voor diefstal van (onderdelen van) uw fiets. Accessoires, zoals een fietsstoeltje, fietstassen of extra verlichting, zijn standaard verzekerd. Ook schade aan uw fiets is verzekerd. Bijvoorbeeld schade die ontstaat door een aanrijding of doordat uw fiets omvalt of van de weg raakt.

Fiets op slot zetten

Als u een goed slot op uw fiets zet, verkleint dat de kans op diefstal. Helaas is diefstal niet altijd te voorkomen. Diefstal van uw fiets is alleen verzekerd als uw fiets op slot stond met een ART-slot met 2 sterren. Een ART-slot met 2 sterren is een goedgekeurd slot voor fietsen. Op stichtingart.nl vindt u welke sloten hieraan voldoen.

Verzekeringsvoorwaarden

Wordt uw fiets gestolen? Dan krijgt u de aanschafwaarde terug. U toont de aanschafwaarde aan met een aankoopnota of bankafschrift. Kunt u dat niet? Dan krijgt u de dagwaarde. Hebt u de fiets langer dan 3 jaar, dan wordt de dagwaarde vergoed. U betaalt geen eigen risico als uw fiets wordt gestolen. Wilt u precies weten wat u verzekert, lees dan de voorwaarden van de Interpolis Fietsverzekering.

Fietsverzekering afsluiten

Wilt u goed verzekerd zijn voor diefstal van uw fiets? Kies dan voor de Interpolis Fietsverzekering. Op rabobank.nl berekent u eenvoudig online uw premie en sluit u in een paar klikken uw verzekering af.