Europadekking of Werelddekking

Met de kortlopende- of doorlopende reisverzekering 

Europa- of werelddekking?

Op de Interpolis Reisverzekering kies je welke dekking je nodig hebt voor je vakantiebestemming. Op de kortlopende- en doorlopende reisverzekering kies je uit Europadekking of Werelddekking. Op de kortlopende reisverzekering kun je ook kiezen voor alleen dekking in Nederland. Controleer voor vertrek onder welke dekking jouw vakantiebestemming valt. 

Europadekking

Met Europadekking ben je verzekerd in:
  • Nederland
  • alle Europese landen, inclusief Madeira, de Canarische eilanden, Turkije en een deel van Rusland
  • een aantal niet-Europese landen aan de Middellandse Zee: Algerije, Egypte, Israël/Palestina, Libanon, Libië, Marokko, Syrië en Tunesië

Werelddekking

Met Werelddekking ben je wereldwijd verzekerd.

Een reisverzekering vergelijken en afsluiten

Heb je nog geen reis- of annuleringsverzekering? Vergelijk onze reisverzekeringen op rabobank.nl. 
Vrouw houdt wereldbol vast voor haar hoofd.

Negatief reisadvies

Geldt er een negatief reisadvies voor je vakantiebestemming? Dan ben je niet verzekerd. Dit geldt voor zowel de Europadekking als Werelddekking. Op www.rijksoverheid.nl kun je zien welke landen een negatief reisadvies (code oranje en rood) hebben. 

Schade melden

Heb je op reis hulp nodig? Of wil je schade melden die je tijdens je vakantie hebt opgelopen? Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar. Online en telefonisch. Bel in noodgevallen de Interpolis Alarmcentrale.

Ook interessant voor u?

Reisverzekering kiezen

Als je op reis gaat, dan wil je daar onbezorgd van genieten. Een reisverzekering die past bij jouw situatie, helpt daarbij. Bepaal daarom op tijd of een kortlopende of een doorlopende reisverzekering het meest geschikt voor je is.

Gezin met moeder, vader en jongetje maken een selfie op vakantie.

Wintersport

Ga je op wintersport? Weet dan dat schade die ontstaat tijdens het skiën of snowboarden niet standaard is verzekerd. Met de dekking Winter- en Onderwatersport verzeker je kosten van hulpverlening na een ongeval.

Man legt snowboard in box op de auto.

Reizen tijdens studententijd

De studententijd is voor veel mensen een geschikt moment voor het maken van een verre reis. Om daar zoveel mogelijk van te genieten, is een goede voorbereiding belangrijk. We helpen graag met een aantal tips.

Twee studenten lopen door de bergen met backpack.

Op reis met het gezin

Ga je met je gezin op reis of op vakantie? Zorg er dan voor dat je goed bent voorbereid. Bijvoorbeeld door je reisverzekering af te stemmen op de samenstelling van jouw gezin. We helpen je graag op weg.

Caravans op een camping.