Europadekking of Werelddekking

Met de kortlopende- of doorlopende reisverzekering 

Europa- of werelddekking?

Op de Interpolis Reisverzekering kiest u welke dekking u nodig hebt voor uw vakantiebestemming. Op de kortlopende- en doorlopende reisverzekering kiest u uit Europadekking of Werelddekking. Op de kortlopende reisverzekering kunt u ook kiezen voor alleen dekking in Nederland. Controleer voor vertrek onder welke dekking uw vakantiebestemming valt. 

Europadekking

Met Europadekking bent u verzekerd in:
  • Nederland
  • alle Europese landen, inclusief Madeira, de Canarische Eilanden, Turkije en een deel van Rusland
  • een aantal niet Europese landen aan de Middellandse Zee: Algerije, Egypte, Israël, Libanon, Marokko, Syrië en Tunesië

Werelddekking

Met Werelddekking bent u wereldwijd verzekerd.

Een reisverzekering vergelijken en afsluiten

Hebt u nog geen reis- of annuleringsverzekering? Vergelijk onze reisverzekeringen op rabobank.nl. 
Vrouw houdt wereldbol vast voor haar hoofd.

Negatief reisadvies

Geldt er een negatief reisadvies voor uw vakantiebestemming? Dan bent u niet verzekerd. Dit geldt voor zowel de Europadekking als Werelddekking. Op www.rijksoverheid.nl kunt u zien welke landen een negatief reisadvies (code oranje en rood) hebben. 

Schade melden

Hebt u op reis hulp nodig? Of wilt u schade melden die u tijdens uw vakantie hebt opgelopen? Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Online en telefonisch. Bel in noodgevallen de Interpolis Alarmcentrale.

Ook interessant voor u?

Reisverzekering kiezen

Als u op reis gaat, dan wilt u daar onbezorgd van genieten. Een reisverzekering die bij past bij uw situatie, helpt daarbij. Bepaal daarom op tijd of een kortlopende of een doorlopende reisverzekering het meest geschikt voor u is.

Gezin met moeder, vader en jongetje maken een selfie op vakantie.

Wintersport

Gaat u op wintersport? Weet dan dat schade die ontstaat tijdens het skiën of snowboarden niet standaard is verzekerd. Met de dekking Winter- en Onderwatersport verzekert u kosten van hulpverlening na een ongeval.

Man legt snowboard in box op de auto.

Reizen tijdens studententijd

De studententijd is voor veel mensen een geschikt moment voor het maken van een verre reis. Om daar zoveel mogelijk van te genieten, is een goede voorbereiding belangrijk. We helpen graag met een aantal tips.

Twee studenten lopen door de bergen met backpack.

Op reis met het gezin

Gaat u met uw gezin op reis of op vakantie? Zorg er dan voor dat u goed bent voorbereid. Bijvoorbeeld door uw reisverzekering af te stemmen op de samenstelling van uw gezin. We helpen u graag op weg.

Caravans op een camping.