Jonge vrouw met een smartphone in haar handen

Ik word 18 jaar

Ben je net 18 jaar of word je dat binnenkort? Dit moment, waarop je officieel volwassen wordt, mag gevierd worden! Je krijgt meer vrijheid. En meer verantwoordelijkheden. Zoals het zelf regelen van verzekeringen. Dit is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je 18 wordt, maar het is wel belangrijk! We helpen je graag met een overzicht van verzekeringen die interessant voor je kunnen zijn.

Interpolis verzekeringen voor studenten

Ga je studeren? Dan is verzekeren misschien niet het eerste waar je aan denkt. Toch is het belangrijk om goed verzekerd te zijn. Een financiële tegenvaller betaal je als student namelijk niet zomaar uit eigen zak. Ga je voor het eerst op kamers, dan is het bijvoorbeeld verstandig om na te denken over een inboedelverzekering. Maar ook andere verzekeringen kunnen voor jou interessant zijn. Met de studentenverzekeringen van lnterpolis ben je al voor een paar euro per maand goed verzekerd. 
Vrouw geeft man bloemen en feliciteert hem.

Inboedelverzekering

Ga je op kamers of ga je in een eigen studio wonen? Verzeker je spullen onder andere tegen inbraak, diefstal, storm en brand. Je diefstalgevoelige spullen zijn standaard tot € 35.000,- tegen diefstal verzekerd. 
Vrouw houdt wereldbol vast voor haar hoofd.

Doorlopende Reisverzekering

Studeer je en ga je stage lopen in het buitenland? Ga je op wintersport of naar een festivalweekend in eigen land? Met de Doorlopende Reisverzekering ben je goed verzekerd.
Jongetje speelt met hond en een bal in de tuin.

Aansprakelijkheidsverzekering

Met een aansprakelijkheidsverzekering voorkom je hoge kosten als je wettelijk aansprakelijk bent voor schade aan anderen. Bijvoorbeeld materiële schade of als je letsel veroorzaakt aan een ander.
Man en vrouw zitten aan de bar en drinken een koffie.

BuitenDeDeur-verzekering

Verzeker je kostbare spullen tegen verlies, schade en diefstal als je de deur uitgaat. Bijvoorbeeld je laptop, tablet of smartphone. Een telefoonverzekering is dus niet meer nodig.

Ook interessant voor jou?

Stage in het buitenland

Ga je stage lopen of studeren in het buitenland? Dat is een prachtige ervaring die je niet wilt missen. Om een onbezorgde tijd tegemoet te gaan, is het verstandig om voor vertrek de juiste reisverzekering af te sluiten.

Drie studenten zitten achter hun laptop en lachen.

Weekendje weg

Als je een weekendje weg gaat, dan wil je daar zoveel mogelijk van genieten. We geven je graag een aantal tips voor een goede voorbereiding. Zodat je onbezorgd op weg gaat naar jouw bestemming.

Jongen en meisje zitten aan de rand van kade en kijken uit over water.

Student en op reis

De studententijd is een perfect moment om te reizen. Of het nu gaat om een verre reis, een stage in het buitenland of een stedentrip in Europa: zeker als student is het belangrijk om een passende reisverzekering af te sluiten.

Twee studenten lopen door de bergen met backpack.