inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearinline/downloadinline/logininline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchinline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtube

Reisverzekering tijdens stage in het buitenland

Wij vernieuwden onze Alles in één PolisWilt u de verzekeringen zien die voor u gelden? Maak hieronder een keuze.

Wijzig uw keuze.
(venster sluiten)
Wat is de Interpolis Alles in één Polis®?

Dit is 1 pakket voor al uw particuliere schadeverzekeringen.
Bijvoorbeeld voor uw auto, woning, rechtsbijstand, aansprakelijkheid en reizen. Een overzicht van uw verzekeringen vindt u op uw verzekeringsbewijs.

 De zorg-, overlijdensrisico-, en arbeidsongeschiktheidsverzekering staan niet op de Alles in één Polis.

De verlengings- en ingangsdatum vindt u op uw verzekeringsbewijs of via Rabo Internetbankieren.

Stage of studie in het buitenland

Stage lopen of studeren in het buitenland is een mooie ervaring en ook een aanwinst op je CV. Zo een kans grijp je graag. Maar wat als je daar je been breekt? Of als je tas met je telefoon, paspoort en portemonnee wordt gestolen?

Goed voorbereid op stage

  • Zorg voor een passende reisverzekering. Heb je bijvoorbeeld werelddekking of Europadekking nodig? Zorg voor de juiste dekking voor de reisduur. En ga je naast je stage ook werken? Zorg dan dat je ook een zakelijke dekking hebt.
  • Check van te voren of je vaccinaties en een visum nodig hebt. Regel dit op tijd.
  • Maak een kopie of scan van je paspoort en belangrijke pasjes. Je hebt kans dat je ze verliest of dat ze worden gestolen.
  • Krijg je in het buitenland te maken met diefstal of een beroving? Doe dan altijd aangifte bij de lokale politie en vraag om een bewijs. Het bewijs van je aangifte heb je nodig voor de vergoeding van je spullen.

Reisverzekering tijdens stage buitenland

Ga je in het buitenland stage lopen? Dan wil je goed verzekerd zijn als er iets gebeurt. Met de Interpolis Doorlopende reisverzekering voor studenten ben je verzekerd tegen schade tijdens stages, studiereizen, vrijwilligerswerk en privéreizen. Je geeft zelf aan waar je verzekerd bent: alleen in Europa of ook daarbuiten. Andere voordelen:
  • 25% korting op je premie tijdens je studietijd.
  • Dag en nacht hulp bij noodsituaties.
  • Bij schade maakt Interpolis het geld vaak binnen 48 uur over.
  • Ook geldig bij geboekte weekendjes weg in Nederland, dus ook festivals met minimaal 1 overnachting.

Aanvullende dekking reisverzekering

Verzeker alleen wat je echt nodig hebt en pas je verzekering aan op jouw situatie. Bij Interpolis kun je dan ook verschillende opties aan of uit zetten. Je kunt je bijvoorbeeld aanvullend verzekeren voor:

Schade melden

Krijg je tijdens je stage in het buitenland te maken met diefstal, schade of letsel? Neem dan telefonisch of online contact met ons op. Schade melden kan 24 uur per dag, 7 dagen per week.
Bel in noodgevallen de Interpolis Alarmcentrale. Noodgevallen zijn: overlijden, ziekenhuisopname, ernstig persoonlijk letsel of grote materiële schade.