Inboedelverzekering voor studenten

Verzeker jouw inboedel met de Interpolis Inboedelverzekering als je op kamers gaat

Studeer je of ga je binnenkort studeren? En ga je op kamers? Waarschijnlijk neem je dan waardevolle spullen mee bij de verhuizing. Denk bijvoorbeeld aan een laptop, televisie, smartphone, meubels, kleding of een dure camera. Met meerdere huisgenoten in een studentenhuis kan er makkelijk iets gebeuren met je spullen. Daarom is het verstandig om je inboedel te verzekeren als je op kamers gaat.

Verzeker jouw inboedel tegen schade door water, storm, brand en diefstal.

Met de Interpolis Inboedelverzekering verzeker je de spullen in je kamer tegen schade die ontstaat door bijvoorbeeld water, storm en brand. En als jouw kamer op slot kan, is ook diefstal verzekerd. Als je voor Inboedel All-Risk kiest, ben je ook verzekerd als je zelf iets stuk maakt. Bijvoorbeeld als je je telefoon laat vallen of als je drinken over jouw laptop laat vallen. Kies je voor Inboedel Uitgebreid? Dan ben je voor zulke schades niet verzekerd. Veranderingen aan je kamer, zoals een nieuwe laminaatvloer, zijn op zowel Inboedel Uitgebreid als Inboedel All-Risk automatisch meeverzekerd. Zelfs als je deze hebt overgenomen van de vorige bewoner.

Als student krijg je 20% korting op de Interpolis Inboedelverzekering.

Deze korting geldt voor studenten met een leeftijd tot 25 jaar. Hierdoor verzeker je jouw spullen al voor een paar euro per maand. Met een inboedelverzekering voorkom je onverwacht hoge kosten bij schade. Handig om te weten: huisgenoten zijn niet gezamenlijk op 1 inboedelverzekering verzekerd. Verzeker jouw eigen inboedel dus met een eigen inboedelverzekering.

Schade melden?

Heb je een Interpolis Inboedelverzekering en wil je schade aan je inboedel melden? Schade melden kan online of telefonisch. Wij helpen je verder en laten de schade snel herstellen. Tenzij je de schade zelf laat herstellen. Dan maken we het geld vaak binnen 48 uur over.