Een vrouw die op haar buik op bed ligt, met haar armen uitgestrekt

Aandacht voor burn-out gerelateerde klachten 

Om het aantal millennials met burn-outklachten te verminderen, startten we in 2018 met een meerjarig programma. Samen met experts, ervaringsdeskundigen en millennials brengen we in kaart welke factoren een rol spelen bij het ervaren van toenemende druk. Ook onderzoeken we hoe wij zelf een bijdrage kunnen leveren. Bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat onze zorgverzekering je helpt bij het voorkomen van burn-outklachten.


Zorg goed voor jezelf. Zodat je kan focussen op wat echt belangrijk is.


Interpolis. Glashelder

Een kind dat doktertje aan het spelen is met zijn vader

Onze zorgverzekeringen

Je zorgt goed voor jezelf: iedere dag een gezond ontbijt, regelmatig een stukje hardlopen en lekker ontspannen met je vrienden. Dan zorg je natuurlijk ook voor een goede zorgverzekering. Eentje die bijvoorbeeld met je aanvullende verzekering je reisvaccinaties 100% vergoedt. De Interpolis zorgverzekering biedt meer. Zoals (online) hulp bij burn-out- en stressklachten. Maar natuurlijk ook gewoon fysiotherapie. 
Radio-DJ Domien Verschuuren zittend aan tafel

Ontspannen is een werkwoord

In de YouTube-serie ‘Ontspannen is een werkwoord’ gaat influencer en YouTuber Marije van der Made (bekend van het YouTube-kanaal ‘Dit gebeurt er als’) met bekende Nederlanders het gesprek aan over stress, opgejaagd voelen, hoofdpijn, slapeloosheid, en al die andere burn-outklachten. En ze achterhaalt wat zij doen om zich lichamelijk, geestelijk en sociaal goed te voelen.

 

Marije gaat in gesprek met: Domien Verschuuren (radio-DJ), Yuki Kempees (schrijver en voorman van DJ-collectief Kris Kross Amsterdam), Yvette Broch (ex-handbalster en deelnemer aan Expeditie Robinson 2019) en Niels Oosthoek (onderdeel van het YouTube-kanaal 'Gierige Gasten').
Vrouw die op de bank zit en op haar smartphone aan het kijken is

Challenges die je helpen om stress te verminderen

Uit onderzoek blijkt dat 2 factoren een belangrijke invloed hebben op de mate waarin jij stress ervaart: je smartphonegebruik en je hoeveelheid slaap. Samen met experts, ervaringsdeskundigen en klanten ontwikkelden we 2 challenges die jou helpen om stress te verminderen. Dit zijn de Digital Detox Challenge en de Slaapchallenge. Doe mee en ga de uitdaging aan!
Foto van een hand die een smartphone vasthoudt

OpenUp biedt hulp bij stress- en burn-out klachten

Heb je het gevoel altijd aan te staan? Is je batterij vaak leeg, maar zie je niet wat je anders kan doen? Bespreek met één van de deskundige psychologen van OpenUp waar je tegenaan loopt. En kijk samen waar voor jou winst te behalen valt. So let’s OpenUp en boek een (online) videoconsult via de website van OpenUp.