Verminder stress met onze challenges

Vrouw die op de bank zit en op haar smartphone aan het kijken is

Minder smartphone, meer focus

Digital Detox Challenge
Doe mee met onze Digital Detox Challenge om jouw smartphone gebruikt te verminderen. Minder smartphone gebruik leidt tot minder stress, een beter concentratievermogen én een regelmatig slaappatroon. Geen paniek: je smartphone hoeft niet achter slot en grendel en je mag je social media blijven checken. Maar we gaan je helpen om het gebruik hiervan te verminderen.
Een vrouw die op haar buik op bed ligt, met haar armen uitgestrekt

Beter slapen, meer rust

Slaapchallenge
Doe mee met onze Slaapchallenge als je beter wilt slapen. Tijdens de Slaapchallenge nemen we de kwaliteit van je slaap 1 week lang onder de loep. We leren je om beter te slapen dan ooit, zodat je voldoende energie hebt voor overdag. Ook krijg je tips en uitdagende opdrachten.

En verder...

Vrouw zit buiten en lacht naar een andere vrouw

Zorg goed voor jezelf met een Interpolis Zorgverzekering

Zorgcompact en zorgactief
Een online verzekering met een scherpe premie? Of een verzekering met uitgebreide keuzes? Kies de zorgverzekering die bij jou past. Op de aanvullende verzekering vergoeden we onder andere online hulp bij burn-out- en stressklachten en verschillende preventieve cursussen. Maar natuurlijk ook fysiotherapie.
Vrouw zit op de bank met haar laptop.

Krijg hulp bij stress en burn-out klachten

HeyCoach
Het helpt om je hart te luchten door te praten met iemand die verstand heeft van zaken. Wij werken samen met erkende online psychologen van HeyCoach. Zo bieden we jou een laagdrempelige manier om (anoniem) met een psycholoog te praten.  
Vrouw zit op de grond achter haar laptop

Maak gebruik van de online zelfhulp modules

Stichting mirro
De online zelfhulp modules van Stichting mirro helpen je bij het herkennen, aanpakken en voorkomen van psychische klachten. In totaal heeft Stichting mirro 17 verschillende modules. Zoals voor piekeren, een burn-out en grip op coronastress.  

Marije van der Made gaat het gesprek aan met:

Domien Verschuuren

Radio-DJ Domien nam 2 dagen vrij om gewoon even op te laden. Maar toen de media hier lucht van kreeg, werd het verhaal compleet uit zijn verband gerukt. Hij zou de druk niet aankunnen.

Marije van der Made die in gesprek is met Domien Verschuuren, allebei zittend aan een tafel

Niels Oosthoek

Niels, bekend van 'Gierige Gasten' werkte jarenlang keihard. Dit ging eigenlijk hartstikke goed, totdat hij eerder dit jaar plotseling naar eigen zeggen 'tintelingen' in zijn hoofd voelde.

Marije van der Made die in gesprek is met Niels Oosthoek, allebei zittend aan een tafel

Yuki Kempees

Yuki is de voorman van Kris Kross Amsterdam, waarmee hij nacht na nacht de clubs en festivals afstruint. Daarnaast schrijft hij ook nog boeken en columns. Hoe doet hij dit allemaal?

Marije van der Made die in gesprek is met Yuki Kempees, allebei zittend op een bank

Yvette Broch

Yvette is ex-handbalster, ex-model en bekend als deelnemer van Expeditie Robinson 2019. Ze verraste in 2018 de handbalwereld toen ze besloot om te stoppen met haar professionele sportcarrière.

Marije van der Made die in gesprek is met Yvette Broch, allebei zittend aan een tafel