Een vrouw zit aan een tafel en werkt op haar laptop.

Kies de zorgverlener die past bij jou.

Bij het kiezen van een zorgverlener is het goed als je weet of een zorgverlener gecontracteerd is. Of hoe een ziekenhuis gewaardeerd wordt. Misschien wil je weten hoe snel je bij een zorgverlener terecht kunt. 
Een vrouw en 2 meisjes zitten samen op de bank. Een van hen heeft een telefoon vast. Ze kijken op het scherm van de telefoon.

Soms heb je je verzekerings­bewijs nodig.

Dan is het goed om te weten dat je een zorgpas hebt als verzekeringsbewijs. En hoe je zorgpas werkt, bijvoorbeeld wanneer een zorgverlener hier naar vraagt omdat een zorgverlener je polisnummer of relatienummer nodig heeft. Tip: ga je op reis? Op de achterkant van de zorgpas staat de European Health Insurance Card (EHIC). Dit is je internationale verzekeringsbewijs. 
Een vrouw zit aan een tafel in de woonkamer, en werkt op haar laptop.

Persoonlijke hulp bij het regelen van zorg.

Die krijg je via de ZorgCoach. Samen kijk je waar je voor de beste zorg terecht kunt. Als je zorg nodig hebt, valt het soms namelijk niet mee om alles te vinden en te regelen. Welk ziekenhuis is bijvoorbeeld het beste voor jouw situatie of wensen? Waar kun je het snelst terecht? En hoe vraag je een second opinion aan over je diagnose? De ZorgCoach helpt je daar graag bij.
Een vrouw zit aan een bureau en werkt op haar laptop. Er ligt een schrijfblok naast, en ze schrijft daar iets in op met een pen.

Sommige behandelingen kosten geld.

In het vergoedingen­overzicht zie je welke zorgkosten vergoed worden bij je Interpolis zorgverzekering. Maar hoeveel? Wat krijg je vergoed? Bekijk alle vergoedingen in het vergoedingen­overzicht.

Ook interessant voor jou:

Zorgkosten declareren.

Je zorgkosten kun je op 3 manieren declareren: met de Interpolis Zorg app, online via Mijn Zorggebruik, of per post. Declareer je online of met de Zorg app? Dan ontvang je binnen 1 werkdag het geld op je rekening. Stuur je je rekening per post? Dan ontvang je binnen 10 werkdagen het geld op je rekening.

Betalen van je zorgverzekering.

Maak jij je zorgen over een rekening van je zorgkosten? Of over de zorgpremie die je moet betalen? Wij denken graag met je mee en zoeken samen naar een oplossing.

Wat is de zorgpas?

Je zorgpas is je verzekeringsbewijs wanneer een zorgverlener naar jouw verzekering vraagt. Bijvoorbeeld als je zorgverlener jouw polisnummer of relatienummer nodig heeft, of als je wilt weten hoe je verzekerd bent.