2e arts online

Voor vragen over jouw zorg.

2e arts online: stel vragen over uw doktersbezoek online

Soms vergeet je iets te vragen tijdens doktersbezoek. Of je hebt misschien behoefte aan de mening van een andere arts. Dat kan. 2e arts online is een service waarmee je vragen en twijfels over je medische klacht, diagnose of behandeling digitaal kunt voorleggen aan een specialist. Je stelt de vraag online op een beveiligde plek waar alleen jij bij kunt. Daar krijg je ook het antwoord. Ook helpt 2e arts online je met het voorbereiden van een gesprek.

Waarom 2e arts online?

  • Via beeldbellen of telefonisch uitleg en advies van een medisch specialist over je medische klacht, diagnose of behandeling.
  • Snel en makkelijk. Samen met de Interpolis ZorgConsulent maak je meteen een afspraak.
  • Als klant van Interpolis kun je met een aanvullende verzekering kosteloos gebruik maken van 2e arts online. Je betaalt geen eigen risico.
  • Je privacy is gegarandeerd.
Vrouw zit op de bank achter haar laptop

Deskundig antwoord van een medisch specialist

Je legt jouw situatie uit. En stelt je vraag. Je kiest zelf aan welke arts je jouw vraag stelt. Deze arts geeft je (telefonisch) een persoonlijke toelichting. Met deze uitleg kun je eventueel weer terug naar je eigen arts.

Je hebt geen verwijzing van de huisarts nodig

Je stelt online jouw vraag aan de arts die je zelf kiest. Hiervoor hoef je niet eerst naar de huisarts. Je krijgt deskundig medisch advies, maar hoeft daarvoor niet de deur uit.

Voor wie is 2e arts online geschikt?

  • Je hebt ergens last van, maar bent nog niet naar een arts geweest.
  • Je hebt al een 1e diagnose gehad van huisarts of specialist.
  • Je hebt al meerdere behandelingen gehad, maar je hebt nog vragen.

Wil je meer weten over 2e arts online?

Bel dan met de Interpolis ZorgConsulent. Bereikbaar via 071 364 02 59, op maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 18:00 uur. De ZorgConsulent bepaalt of jouw vraag geschikt is voor 2e arts online. Zo ja, dan wordt er meteen een afspraak ingepland.

Ook interessant voor jou?

Welbevinden

Een gezonde levensstijl zorgt ervoor dat je je fitter voelt en maakt het leven aangenamer. We helpen je graag met informatie, tips en meer op het gebied van welbevinden.

Burn-out voorkomen

Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 4 millennials last heeft van burn-outklachten. Veel te veel, vinden wij. In 2018 startten wij een programma om burn-outklachten te verminderen.

Vrouw zit op de bank met haar laptop op schoot

Zorgkosten buitenland

Ga je naar het buitenland voor vakantie, stage of werk? Bekijk de vergoedingen die te maken hebben met vakantie of een langer verblijf in het buitenland.

Vrouw houdt wereldbol vast voor haar hoofd.