2e arts online

Voor vragen over jouw zorg.

2e arts online: stel vragen over uw doktersbezoek online

Soms vergeet u iets te vragen tijdens doktersbezoek. Of u heeft misschien behoefte aan de mening van een andere arts. Dat kan. 2e arts online is een service waarmee u vragen en twijfels over uw medische klacht, diagnose of behandeling digitaal kunt voorleggen aan een specialist. U stelt de vraag online op een beveiligde plek waar alleen u bij kunt. Daar krijgt u ook het antwoord. Ook helpt 2e arts online u met het voorbereiden van een gesprek.

Waarom 2e arts online?

  • Online uitleg en advies van een medisch specialist over uw medische klacht, diagnose of behandeling.
  • Snel en makkelijk: binnen 3 werkdagen antwoord op uw vragen.
  • Als Interpolis klant kunt u met een aanvullende verzekering kosteloos gebruik maken van 2e arts online. U betaalt geen eigen risico.
  • Uw privacy is gegarandeerd: log in met wachtwoord en controle per sms. En u deelt uw gegevens in een secure omgeving. Interpolis krijgt uw medische gegevens niet.
Vrouw zit op de bank achter haar laptop

Deskundig antwoord van een medisch specialist

U legt uw situatie uit. En stelt uw vraag. U kiest zelf aan welke arts u uw vraag stelt. Deze arts geeft u (telefonisch) een persoonlijke toelichting. Met deze uitleg kunt u eventueel weer terug naar uw eigen arts.

U heeft geen verwijzing van de huisarts nodig

U stelt online uw vraag aan de arts die u zelf kiest. Hiervoor hoeft u niet eerst naar de huisarts. U krijgt deskundig medisch advies, maar hoeft daarvoor niet de deur uit.

Voor wie is 2e arts online geschikt?

  • U heeft ergens last, maar bent nog niet naar een arts geweest.
  • U heeft al een 1e diagnose gehad van huisarts of specialist.
  • U heeft al meerdere behandelingen gehad, maar u heeft nog vragen.

Wilt u meer weten over 2e arts online?

Neem contact op met de Interpolis ZorgConsulent. Bereikbaar via 071 364 02 59. De medewerkers zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:00 en 18:00 uur.

Ook interessant voor u?

Welbevinden

Een gezonde levensstijl zorgt ervoor dat u zich fitter voelt en maakt het leven aangenamer. We helpen u graag met informatie, tips en meer op het gebied van welbevinden.

Burn-out voorkomen

Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 4 millennials last heeft van burn-outklachten. Veel te veel, vinden wij. In 2018 startten wij een programma om burn-outklachten te verminderen.

Vrouw zit op de bank met haar laptop op schoot

Zorgkosten buitenland

Gaat u in 2020 naar het buitenland voor vakantie, stage of werk? Bekijk de vergoedingen die te maken hebben met vakantie of een langer verblijf in het buitenland.

Vrouw houdt wereldbol vast voor haar hoofd.