inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearinline/downloadinline/logininline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchinline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtube

Waarom moet ik inloggen met DigiD en sms-controle?

Veilig inloggen in Mijn Zorggebruik
Met DigiD en sms-controle logt u veilig in op Mijn Zorggebruik. Alleen u kunt op deze manier uw persoonlijke gegevens bekijken. U maakt via DigiD ook gebruik van een beveiligde verbinding. DigiD is een beveiligde inlogmethode die door de overheid ingesteld is en is steeds meer in gebruik.

Vraag sms-controle aan
Veel van onze verzekerden loggen al in met sms-controle. Om al uw gegevens in Mijn Zorggebruik te zien, moet u sinds 1 oktober inloggen met DigiD en sms-controle. Hebt u nog geen sms-controle? Vraag sms-controle aan op Mijn DigiD. Dit kan met uw mobiele of vaste telefoonnummer. U voorkomt daarmee beperkte toegang tot uw gegevens in Mijn Zorggebruik.

Inloggen met sms-controle
U kunt al uw gegevens inzien met sms-controle.
  • uw zorgverbruik
  • stand van uw eigen risico
  • status van uw declaraties
  • hoe u verzekerd bent
  • uw persoonsgegevens bekijken
Inloggen zonder sms-controle

Zonder sms-controle kunt u beperkt uw gegevens inzien. 

  • zien hoe u verzekerd bent
  • uw persoonsgegevens bekijken
  • zorgdeclaraties indienen
  • u hebt geen inzage in zorgverbruik, stand eigen risico en declaraties
Uw polis ontvangt u in de Berichten van Rabobank Internetbankieren of persoonlijk op papier. Deze is niet opgenomen in Mijn Zorggebruik.

Log in met DigiD en sms-controle

Samen zorgen we er voor dat uw persoonlijke gegevens goed beschermd zijn. Gegevens over de zorg die u krijgt zijn privacygevoelig en alleen voor uw ogen bestemd. Wij vinden het daarom belangrijk dat uw gegevens extra goed beschermd zijn. Dit hebben wij samen met alle zorgverzekeraars afgesproken.

 

Inloggen met sms-controle zonder mobiele telefoon

Ook zonder mobiele telefoon kunt u sms-controle gebruiken. U kunt sms-controle aanvragen op Mijn DigiD met uw vaste telefoonnummer. U ontvangt dan een gesproken sms-bericht op dat telefoonnummer.

 

Moet ik elke keer met sms-controle inloggen?

Op uw eigen telefoon of laptop hoeft u niet elke keer in te loggen met sms-controle. Wij hebben daarvoor wel toestemming nodig om een cookie te plaatsen. De sms-code is dan een half jaar geldig voor dit apparaat. Geef alleen toestemming als u een vertrouwd apparaat gebruikt.