inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearinline/logininline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchinline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtube

Waarom moet ik inloggen met DigiD en sms-controle?

Inloggen in Mijn Zorggebruik gaat veranderen. Vraag op tijd sms-controle aan!

Vanaf 1 oktober vragen we u om in 2 stappen in te loggen. Dat betekent dat u dan inlogt met DigiD én een sms-code. Hebt u nog geen sms-controle? Vraag dit dan meteen aan bij DigiD. U voorkomt daarmee beperkte toegang tot uw gegevens. 


Uw gegevens goed beschermd 
Met DigiD en sms-controle logt u veilig in op Mijn Zorggebruik. Alleen u kunt op deze manier uw persoonlijke gegevens bekijken. U maakt via DigiD ook gebruik van een beveiligde verbinding. Nog geen DigiD? Vraag het aan. 

Inloggen met sms-controle
U kunt al uw gegevens inzien met sms-controle.
  • uw zorgverbruik
  • stand van uw eigen risico
  • status van uw declaraties
  • hoe u verzekerd bent
  • uw persoonsgegevens bekijken
Inloggen zonder sms-controle

Zonder sms-controle kunt u beperkt uw gegevens inzien. 

  • zien hoe u verzekerd bent
  • uw persoonsgegevens bekijken
  • u hebt geen inzage in zorgverbruik, stand eigen risico en declaraties
Uw polis ontvangt u in de Berichten van Rabobank Internetbankieren of persoonlijk op papier. Deze is niet opgenomen in Mijn Zorggebruik.

Vraag zo snel mogelijk sms-controle aan

Om al uw gegevens in Mijn Zorggebruik te zien, moet u vanaf 1 oktober inloggen met DigiD en sms-controle. Na de 1e keer inloggen in Mijn Zorggebruik kunt u nog 10 dagen inloggen met alleen uw DigiD gebruikersnaam en wachtwoord. Hierna kunt u niet meer inloggen zonder de extra sms-controle. Vraag sms-controle daarom zo snel mogelijk aan


Log in met DigiD en sms-controle

Samen zorgen we er voor dat uw persoonlijke gegevens goed beschermd zijn. Gegevens over de zorg die u krijgt zijn privacygevoelig en alleen voor uw ogen bestemd. Wij vinden het daarom belangrijk dat uw gegevens extra goed beschermd zijn. Dit hebben wij samen met alle zorgverzekeraars afgesproken.