Een fijne en veilige autorit voor het hele gezin.

Moeder met kind op schoot

Veilig met je kinderen van A naar B.

Hier moet je op letten.

Of het nu gaat om het kleine stukje naar school, om dat uitje naar de andere kant van Nederland of om die lange rit in de zomervakantie naar de camping in Zuid-Frankrijk: als je kinderen in de auto hebt, staat veiligheid voorop. Zeker voor een langere autorit is het belangrijk dat je goed bent voorbereid.
Kind in autostoel

Kies een goede autostoel voor je kind.

Gebruik het stoeltje op de juiste manier.

Je kinderen zijn je meest waardevolle bezit. Natuurlijk wil je hen op de meest veilige manier vervoeren. Een goed autostoeltje is daarbij belangrijk. Ouders besteden daarom ook veel tijd om het juiste stoeltje te kiezen. Maar wist je dat kinderen vaak niet goed worden vervoerd? Wij geven je graag tips voor veilig vervoeren van kinderen in de auto.

Moeder zet kind achterin de auto in een kinderzitje

Ontdek onze autoverzekering voor gezinnen.

Alles in één Polis autoverzekering.

In onze autoverzekering houden we rekening met dingen die voor jouw gezin belangrijk zijn. Zo zijn accessoires, zoals een autostoeltje, meeverzekerd bij een beperkt of volledig cascodekking. Je krijgt tot 3 jaar na aankoop van je auto, de aanschafwaarde terug bij diefstal en total loss en je mag altijd zelf kiezen naar welk herstelbedrijf je gaat. Ook heb je de keuze voor een vrijwillig eigen risico waardoor je premie daalt.
Samen in de auto

Kies voor een inzittendenverzekering.

Aanvullende dekking inzittenden.

De kinderen: voor je het weet zijn ze groot! Ze krijgen vriendjes en een eigen agenda. En jij rijdt wat af! Van logeeradres naar sportclub naar verjaardagsfeestje. Je hebt dus ook vaker kinderen van anderen in de auto. Natuurlijk let je extra goed op. Als toch het ondenkbare gebeurt, dan ben je goed verzekerd met onze inzittendenverzekering.