Zo kijken wij naar dit onderwerp:

Ondernemer in een kas

Voorkomen is beter dan genezen

Van risico-inzicht naar oplossingen
Is jouw werkomgeving veilig en duurzaam ingericht? Dan is de kans op schade kleiner. Maar hoe zorg je daarvoor? We helpen je op weg met de juiste informatie. Ook bieden we oplossingen die helpen bij het veilig en duurzaam inrichten van jouw bedrijfslocatie. Deze oplossingen ontwikkelen we samen met ondernemers en experts. Gaat er toch iets mis? Dan zijn we er voor je met onze zakelijke verzekeringen.
Man aan het lassen aan een staalconstructie

Brand blijft een belangrijk bedrijfsrisico

Onze inzichten over veiligheid
'Hoe houd ik mijn bedrijf op langere termijn draaiende?' Deze vraag houdt ondernemers bezig. Werken aan de continuïteit van jouw bedrijf, vraagt om inzicht in kansen en bedreigingen. Elke onderneming is natuurlijk anders. Toch zijn er vergelijkbare risico's. Afgelopen jaar waren er bijvoorbeeld relatief veel bedrijfsbranden. Brandveiligheid blijft dan ook een belangrijk onderwerp.
Groen dak op een bedrijfspand

Duurzaamheid is voor veel ondernemers belangrijk

Onze inzichten over duurzaamheid

Wist je dat 1 op de 5 bedrijven meer doet dan verplicht is op het gebied van duurzaamheid? Dit blijkt uit onze maandelijkse Bedrijvenmonitor. Van alle bedrijven in het groot mkb investeert 29% in duurzame energie. Ook het klein mkb (22%) en zzp'ers (14%) investeren daar steeds vaker in. Maar ook risico's veranderen. Bijvoorbeeld door de steeds extremere weersomstandigheden. Hierdoor neemt het aantal waterschades aan bedrijfspanden toe.

Vrouw aan het werk op haar laptop

Op naar 'het nieuwe werken'

Onze werkomgeving verandert door COVID-19

Het coronavirus heeft grote invloed op ondernemend Nederland. Ook na de crisis, zien we in onze Bedrijvenmonitor. Zo is 41% van de ondernemers in het groot mkb van plan om te gaan besparen op kantoren of bedrijfsruimtes. In het klein mkb geeft 39% aan van plan te zijn om te gaan verbouwen. In de nieuwe situatie en bij de verbouwing of verduurzaming, krijg je ook met andere risico's te maken.

Oplossingen en preventiediensten

Samen met ondernemers en experts ontwikkelen we oplossingen en diensten voor het inrichten van een veilige en duurzame werkomgeving. Hiermee verklein je bijvoorbeeld de kans op brand en waterschade. Zodat jij door kunt met ondernemen.
Elektrakast

Elektrakeuring

We controleren het brandrisico van het elektrisch materieel in je bedrijf. Denk aan de vaste elektrische installaties en aan risicovolle apparaten en machines. Zo verklein je het risico op brand.
Beeldscherm met de tekst security daarop

CyberInZicht

Bedrijfsdata beschermen wordt steeds belangrijker. Hoe digitaal weerbaar is jouw bedrijf? Een expert brengt in kaart welke cyberrisico's er voor jouw bedrijf zijn. En geeft tips en advies over maatregelen.

Kantoorpanden met groene daken

Groene daken

Het aanleggen van een groen dak past goed bij duurzame ondernemingen. Het biedt ook voordelen voor jouw bedrijf. Je bespaart op onderhoudskosten aan je dak. En het verbetert het werkklimaat.

Bedrijfsschade

verzeker je met de Interpolis Bedrijfsschadeverzekering

 • verzeker de inkomsten die je misloopt door schade

 • geldt voor de hele periode van omzetverlies

 • dagelijks opzegbaar

Jouw bedrijfspand

verzeker je met de Interpolis Gebouwenverzekering

 • verzeker schade door brand, inbraak, storm, water en aanrijding

 • funderingen, bijgebouwen en zonnepanelen zijn meeverzekerd

 • dagelijks opzegbaar

Inventaris

verzeker je met de Interpolis Inventarisverzekering

 • verzeker schade aan de inventaris door diefstal, inbraak en brand

 • spullen die je bijkoopt, zijn meteen meeverzekerd

 • dagelijks opzegbaar

Voorraad

verzeker je met de Interpolis Voorraadverzekering

 • verzeker schade aan de voorraad door diefstal, inbraak en brand
 • snel weer aan de slag na voorraadschade
 • dagelijks opzegbaar