Een man zit aan een tafel en werkt op zijn laptop.

Bezoek de huisarts als je je niet lekker voelt.

Vaak ga je eerst naar de huisarts. De huisarts is je 1e aanspreekpunt. Soms verwijst die je door naar een specialist voor verder onderzoek of professioneel advies. Je kunt bij de huisarts ook terecht voor eenvoudige gezondheidscontroles zoals bloeddrukmetingen en bloedtests. Zoek je informatie over gezondheid?
Een man en een vrouw zijn in gesprek aan het aanrecht in de keuken.

De apotheek is belangrijk in de gezondheidszorg.

Vooral nadat je huisarts je medicijnen heeft voorgeschreven. Naast het geven van medicijnen, is de apotheek ook een plek waar je veel informatie kunt krijgen. Wist je dat apothekers heel duidelijk uitleggen hoe je je medicijnen moet gebruiken? Ze vertellen je over de juiste hoeveelheden en eventuele bijwerkingen. Apothekers zorgen ervoor dat het gebruik van medicijnen veilig is.
Een vrouw ondersteunt een man die moeite heeft met lopen vanwege een blessure.

Fysiotherapie bij last van spieren of gewrichten.

De huisarts kan je doorverwijzen naar een fysiotherapeut. Maar ook zonder verwijzing kun je hier terecht. Deze specialist helpt je bij het verbeteren van je bewegingsklachten. Ook helpt een fysiotherapeut om blessures te voorkomen. Ben je aanvullend verzekerd bij Interpolis? Dan kun je fysiobehandelingen delen met je partner, of je neemt maximaal 2 ongebruikte fysiobehandelingen mee naar volgend jaar.
Een vrouw zit in kleermakerszit op de bank, met haar laptop op schoot.

Soms wil je nu met iemand praten.

Raakt je batterij sneller leeg, en vind je het lastig om focus te houden? Of ervaar je de laatste tijd veel spanning? Je hart luchten bij een deskundige helpt. Wij werken samen met HeyCoach. Bij HeyCoach staan geregistreerde psychologen, die zijn opgeleid als e-coach, voor je klaar. Échte mensen die jou graag verder helpen. Samen bespreek je waarmee je aan de slag gaat.
Drie mensen zitten aan een houten tafel in een park.

Zelf aan de slag met je mentale fitheid.

Soms wil je op een laagdrempelige manier zelf aan de slag met je mentale gezondheid. Je weet dat een gezonde geest van onschatbare waarde is. Bij Interpolis begrijpen we het belang van mentale fitheid voor een gezond en gelukkig leven.

Ook interessant voor jou:

Vind jouw zorgverlener.

In de Zorgzoeker zie je met welke zorgverleners wij afspraken maakten. Ga je naar een zorgverlener met wie wij geen afspraken hebben gemaakt? Dan betaal je mogelijk een deel van de zorgkosten zelf.

Hulp bij het regelen van zorg.

Als je zorg nodig hebt, valt het soms niet mee om alles te vinden en te regelen. Wij helpen je daar graag bij. De ZorgCoach helpt bij wachtlijstbemiddeling, het regelen van zorg en de vragen die je daarbij hebt.

Wat is de zorgpas?

Met je zorgpas laat je zien dat je bij ons verzekerd bent. Soms vraagt een zorgverlener naar jouw zorgpas. Als die jouw polisnummer of relatienummer nodig heeft, of wil weten hoe je verzekerd bent. Je vindt jouw zorgpas in de Interpolis Zorg app.