Alles over mobiliteit

Meer lezen over het voorkomen van schade en ongemak? Bekijk het overzicht van al onze artikelen over mobiliteit.
meisje op de fiets
Mobiliteit
Artikel

Mobielvrij fietsen, zo doe je dat!

Bij 68% van alle verkeersongevallen speelt afleiding een rol. En een van de belangrijkste afleiders in het verkeer is de smartphone. Als je op je telefoon kijkt, zie je het verkeer om je heen niet meer. Fiets dus mobielvrij! Dat is makkelijker dan je denkt. Zeker met deze 4 tips!
Lees meer
10-01-2020
Zijspiegel van een auto waar ijspegels aan hangen
Mobiliteit
Artikel

Maak je auto winterklaar

Temperaturen onder het vriespunt, sneeuw, ijzel en pekel. In de winter heeft je auto het extra te verduren. En jij ook, want -4 graden betekent vaak ook ruiten krabben, vastgevroren deuren en accuproblemen. En daar zit je natuurlijk niet op te wachten als je met de auto weg moet. We geven tips voor een moeiteloze start op een koude winterdag.
Lees meer
10-12-2019
Een fiets met brandend voorlicht en achterlicht die tegen een hek aanstaat
Mobiliteit
Artikel

Fietsen in het donker: zo ben je beter zichtbaar

Op de fiets zit een ongeval in een klein hoekje. Zeker nu het eerder donker en later licht wordt, loop je het risico dat andere weggebruikers je zonder fietslicht over het hoofd zien. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Door te zorgen voor goede fietsverlichting, ben je beter zichtbaar.
Lees meer
25-11-2019
Twee handen aan het stuur van een auto, gezien vanuit de bijrijder
Mobiliteit
Artikel

Autoruitschade voorkom je met 3 simpele tips

Pats! Een steentje tegen je autoruit. Een flinke ster en een klein barstje. Daar wil je niet mee doorrijden. Met de volgende tips verklein je de kans op autoruitschade.
Lees meer
09-09-2019
Een groep mensen om een scooter die iemand krijgt voor zijn verjaardag
Mobiliteit
Artikel

Beveilig jouw scooter tegen diefstal

Scooters en brommers zijn gevoelig voor diefstal. Criminelen nemen het voertuig makkelijk mee op een aanhangwagen of in een busje. Een goede beveiliging is dus belangrijk om de kans te verkleinen dat jouw scooter of brommer gestolen wordt.
Lees meer
30-08-2019
Pagina 1 van 2