Alles over mobiliteit

Meer lezen over het voorkomen van schade en ongemak? Bekijk het overzicht van al onze artikelen over mobiliteit.
2 personen in theaterkleding staan vlakbij elkaar, met de gezichten naar elkaar toe. Dit is een beeld uit de Mis Niks campagne van Interpolis.
Mobiliteit
Artikel

Telefoonverslaving jongeren leidt tot verkeersgevaar

Jongeren met FOMO zijn vaker betrokken bij gevaarlijke verkeerssituaties dan jongeren die dit niet hebben. Hun telefoon speelt daarin een belangrijke rol. Daarom start Interpolis een nieuwe campagne: 'Mis Niks'.
Lees meer
02-02-2023
Een man buigt iets omlaag om een fietstas vast te maken. Aan de accu is te zien dat hij een elektrische fiets heeft.
Mobiliteit
Mobiliteit

Alles over de accu van je elektrische fiets

De elektrische fiets is niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Door die ontwikkeling hebben veel fietsers opeens met zaken als actieradius, veilig opladen en de mogelijkheid tot reviseren te maken. In dit artikel lees je er alles over.
Lees meer
25-01-2023
Op de voorgrond fiets een kind in de basisschoolleeftijd geconcentreerd weg, in de richting van de camera. Iets verder staat zijn vader in de deuropening en zwaait het kind uit.
Mobiliteit
Artikel

Kinderen veilig de weg op met WegWijsVR

Interpolis en Zwijsen ontwikkelen WegwijsVR, een online en virtuele leeromgeving om kinderen op een veilige manier ervaring op te doen in het verkeer.
Lees meer
17-01-2023
Ruitenwisser haalt sneeuw van de vooruit
Mobiliteit
Mobiliteit

10 tips tegen beslagen autoruiten

Naast bevroren autoruiten, krijgen veel auto-eigenaren in de winter ook te maken met beslagen autoruiten. Rijden met beslagen autoruiten is niet alleen gevaarlijk, je loopt ook de kans op een flinke boete. Gelukkig is het relatief makkelijk te voorkomen en te verhelpen. De 10 tips in dit artikel helpen je op weg!
Lees meer
14-12-2022
Iemand haalt met een krabber sneeuw van de vooruit
Mobiliteit
Mobiliteit

Bevroren autoruiten: zó kom je er vanaf

Tips om te voorkomen dat je autoruiten moet krabben en dé do’s & don’ts als je de auto ijsvrij moet maken. Lees snel verder.
Lees meer
14-12-2022
Pagina 1 van 11