De voordelen van al je verzekeringen bij 1 verzekeraar

Niemand zit te wachten op schade, verlies of diefstal. Krijg je daar toch mee te maken? Dan wil je dat je snel geholpen wordt. Bij het afsluiten van een verzekering is het belangrijk om alle opties goed te vergelijken. Het afsluiten van al je verzekeringen bij 1 verzekeraar heeft meerdere voordelen. In dit artikel leggen we alle voordelen uit!

Pakketkorting tot 12%.

Korting, wie is er niet gek op? Als je meerdere verzekeringen afsluit bij 1 verzekeraar ontvang je vaak korting op de totaalprijs van je premie. Bij Interpolis ontvang je met de Alles in één Polis tot 12% pakketkorting op je premie. Bij de aankoop van een woning sluit je vaak meerdere verzekeringen af. Ga je een aantal keer per jaar op (korte) vakantie? Dan heb je met een doorlopende reisverzekering je spullen verzekerd en medische kosten gedekt als je in het buitenland iets overkomt.

Nooit dubbel verzekerd.

De verzekeringen van Interpolis hebben ruime dekkingen die goed op elkaar aansluiten. Kies zelf welke verzekeringen bij je passen, en betaal nooit dubbele premie voor hetzelfde risico. Bijvoorbeeld de inboedelverzekering en BuitenDeDeur verzekering. Met de inboedelverzekering verzeker je de spullen in je huis, en met de BuitenDeDeur verzekering verzeker je eigendommen buiten je huis. Spullen zoals een laptop of telefoon zijn buitenshuis in Nederland verzekerd. Ook in je tuin, op het balkon of de oprit. Deze verzekeringen sluiten goed op elkaar aan en zorgen ervoor dat je nooit dubbel verzekerd bent.

Makkelijk en overzichtelijk.

Het aanbod van verzekeringen en verzekeraars is erg groot. Met al deze opties en mogelijkheden raak je wellicht het overzicht kwijt. Door al je verzekeringen bij 1 verzekeraar onder te brengen heb je een duidelijk overzicht van al je verzekeringen en is het beheer eenvoudig. Met de Interpolis App meld je 24/7 makkelijk schades en blijf je op de hoogte. Ook heb je alle belangrijke documenten zoals je polisblad of groene kaart altijd binnen handbereik. Wel zo handig!

Kies wat het beste bij jou past.

Met de verzekeringen van de Alles in één Polis kun je bijna elk risico verzekeren. De verzekeringen zijn verdeeld over 5 rubrieken: Verkeer, Wonen, Reizen, Mens & gezondheid en Recht, geld & inkomen. Met de Alles in één Polis kies je zelf de verzekeringen die het beste bij jou passen. Zo betaal je nooit voor verzekeringen die je niet nodig hebt. Stel je polis samen op basis van jouw situatie en bereken gemakkelijk en snel je premie.