inline/alertinline/autoinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearinline/downloadinline/errorinline/facebookinline/geldzakeninline/instagraminline/kkvinline/koptelefooninline/linkedininline/logininline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchinline/slotinline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtubeinline/twitterinline/youtube

Ik ga op vakantie in Nederland. Is dit verzekerd?

Vakanties in Nederland zijn verzekerd als het om een reis gaat met minimaal 1 overnachting en u hebt hiervan een origineel boekingsbewijs of een nota van uw verblijf. Als u vooraf de vakantie boekt, dan hebt u dekking vanaf het moment dat u vanuit huis vertrekt. Als u ter plaatse boekt, dan bent u verzekerd vanaf het moment dat u boekt.

Let op: een dagje uit naar bijvoorbeeld een pretpark of dierentuin is niet verzekerd. Wilt u uw spullen buitenshuis in Nederland verzekeren? Bekijk dan eens onze BuitenDeDeur verzekering.