inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearinline/downloadinline/logininline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchinline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtube

Wij vernieuwden onze Alles in één PolisWilt u de verzekeringen zien die voor u gelden? Maak hieronder een keuze.

Wijzig uw keuze.
(venster sluiten)
Wat is de Interpolis Alles in één Polis®?

Dit is 1 pakket voor al uw particuliere schadeverzekeringen.
Bijvoorbeeld voor uw auto, woning, rechtsbijstand, aansprakelijkheid en reizen. Een overzicht van uw verzekeringen vindt u op uw verzekeringsbewijs.

 De zorg-, overlijdensrisico-, en arbeidsongeschiktheidsverzekering staan niet op de Alles in één Polis.

De verlengings- en ingangsdatum vindt u op uw verzekeringsbewijs of via Rabo Internetbankieren.

Ik ga sporten tijdens mijn vakantie. Ben ik dan verzekerd?

Ja. Sporten tijdens uw vakantie is verzekerd op uw Doorlopende Reisverzekering. De Interpolis Doorlopende Reisverzekering is opgebouwd uit modules. U bent alleen verzekerd voor de modules die u hebt afgesloten. Winter- en onderwatersport is bijvoorbeeld alleen verzekerd als u de module ‘Winter- en Onderwatersport’ hebt afgesloten. Hiervoor betaalt u extra premie. 

Als u de module ’Geneeskundige kosten’ afsluit, bent u bij sporten ook voor medische kosten verzekerd. Vechtsporten en snelheidswedstrijden zijn niet verzekerd. Voor uw sportuitrusting adviseren we u de module Bagage af te sluiten.