Autoverzekering afsluiten

Je Interpolis Autoverzekering afsluiten: snel en eenvoudig, online of telefonisch.

Jouw auto verzekeren? Sluit de Interpolis Autoverzekering af

Ben je eigenaar van een auto? Dan ben je verplicht om een autoverzekering met WA-dekking (wettelijke aansprakelijkheid) af te sluiten. Een ongeval met een auto kan grote financiële gevolgen hebben. Met een WA-verzekering verzeker je schade die jij (of een andere bestuurder) met jouw auto aan anderen veroorzaakt. De verzekering vergoedt materiële schade of letselschade. Het is dus erg belangrijk om een autoverzekering af te sluiten.

Kies de Interpolis Autoverzekering die bij jou past

Je kunt kiezen uit 3 dekkingen:

Je bent niet verplicht om je auto casco te verzekeren. Het kan wel verstandig zijn, omdat daarmee schade aan jouw eigen auto is verzekerd. Met een Beperkt Casco verzekering is onder meer schade door diefstal, extreme weersomstandigheden en botsingen met loslopende dieren verzekerd. Met een Volledig Casco (allrisk) verzekering zijn deze schades ook verzekerd. Ook schade door bijvoorbeeld vandalisme en botsingen is verzekerd.

Aanvullende dekkingen
Daarnaast heb je nog keuze uit aanvullende dekkingen. Jij bepaalt zelf wat je verzekert.

Welke dekking kiezen de meeste klanten?

Welke dekking je kiest hangt af van jouw persoonlijke situatie. Dit is ook afhankelijk van de premie die je betaalt en de dagwaarde van jouw auto. Heb je de financiële middelen om bij diefstal of total loss een andere auto te kopen?

De meeste klanten kiezen onderstaande dekkingen:

  • Nieuw tot 6 jaar oud: WA + Volledig Casco (allrisk)
  • 6 jaar tot 10 jaar oud:WA + Beperkt Casco
  • 10 jaar oud of ouder: WA
Welke dekking je ook kiest, bij schade staan we 24/7 voor jou klaar. En we zorgen dat de schade snel wordt afgehandeld. Zo ben je snel weer op weg.

Is een autoverzekering direct geldig?

Bij ons kun je jouw autoverzekering direct aanvragen. In de meeste gevallen wordt je aanvraag meteen geaccepteerd. Na acceptatie gaat je autoverzekering in vanaf de door jou gekozen datum. Maar soms willen wij een aanvraag eerst nog beoordelen. Als dit zo is, laten we je dat weten.

De voordelen van de Interpolis Autoverzekering

  • Tot maar liefst 75% no-claim korting.
  • Met de partnerregeling krijgt je 2e auto dezelfde korting als je 1e auto.
  • Krijg 3 jaar lang de aanschafprijs van je auto terug bij total loss en diefstal (bij WA + Beperkt Casco of WA + Volledig Casco (All Risk).

Auto verzekeren op zaterdag of zondag

Je kunt je Interpolis Autoverzekering ook op zaterdag en zondag afsluiten. Dit doe je 24 uur per dag, 7 dagen per week eenvoudig via de Rabobank app of Rabobank Online Bankieren. Op zaterdag zijn wij ook telefonisch bereikbaar om jou te helpen.

Bereken binnen een paar minuten vrijblijvend jouw premie

Kocht je een (andere) auto en wil je deze bij Interpolis verzekeren? Of is jouw auto ergens anders verzekerd en wil je naar Interpolis overstappen? Binnen enkele minuten bereken je via Rabobank vrijblijvend jouw premie, op basis van jouw persoonlijke gegevens en de autogegevens. Daarna sluit je jouw Interpolis Autoverzekering snel en eenvoudig af.