Autoverzekering afsluiten

Uw Interpolis Autoverzekering afsluiten: snel en eenvoudig, online of telefonisch.

Uw auto verzekeren? Sluit de Interpolis Autoverzekering af

Bent u eigenaar van een auto? Dan bent u verplicht om een autoverzekering met WA-dekking (wettelijke aansprakelijkheid) af te sluiten. Een ongeval met een auto kan grote financiële gevolgen hebben. Met een WA-verzekering verzekert u schade die u (of een andere bestuurder) met uw auto aan anderen veroorzaakt. De verzekering vergoedt materiële schade of letselschade. Het is dus erg belangrijk om een autoverzekering af te sluiten.

Kies de Interpolis Autoverzekering die bij u past

U kunt kiezen uit 3 verzekeringen:

U bent niet verplicht om uw auto casco te verzekeren. Het kan wel verstandig zijn, omdat daarmee schade aan uw eigen auto is verzekerd. Met een Beperkt Casco verzekering is onder meer schade door diefstal, extreme weersomstandigheden en botsingen met loslopende dieren verzekerd. Met een Volledig Casco (allrisk) verzekering zijn deze schades ook verzekerd. Ook schade door bijvoorbeeld vandalisme en botsingen is verzekerd.

Aanvullende dekkingen
Daarnaast hebt u nog keuze uit aanvullende dekkingen. U bepaalt zelf wat u verzekert.

Welke dekking kiezen de meeste klanten?

Welke dekking u kiest hangt af van uw persoonlijke situatie. Dit is ook afhankelijk van de premie die u betaalt en welke dagwaarde de auto heeft. Hebt u de financiële middelen om bij diefstal of total loss een andere auto te kopen?

De meeste klanten kiezen onderstaande dekkingen:

  • Nieuw tot 6 jaar oud: WA + Volledig Casco (allrisk)
  • 6 jaar tot 10 jaar oud:WA + Beperkt Casco
  • 10 jaar oud of ouder: WA
Welke verzekering u ook kiest, bij schade staan we 24/7 voor u klaar. En we zorgen dat de schade snel wordt afgehandeld. Zo bent u snel weer op weg.

De voordelen van de Interpolis Autoverzekering

  • Tot maar liefst 75% no-claim korting.
  • Met de partnerregeling krijgt uw 2e auto dezelfde korting als uw 1e auto.
  • Krijg 3 jaar lang de aanschafprijs van uw auto terug bij total loss en diefstal (bij WA + Beperkt Casco of WA + Volledig Casco (All Risk).

Binnen enkele minuten berekent u vrijblijvend uw premie

Hebt u een (andere) auto gekocht en wilt u deze bij Interpolis verzekeren? Of is uw auto ergens anders verzekerd en wilt u naar Interpolis overstappen?

Binnen enkele minuten berekent u vrijblijvend uw premie op basis van uw persoonlijke gegevens en de autogegevens. Daarna kunt u direct uw autoverzekering naar keuze afsluiten.

Ook interessant voor u?

Overstapservice

Wilt u met uw verzekering(en) overstappen naar de Interpolis Alles in één Polis®? Wij helpen u graag om uw bestaande verzekeringen bij uw huidige verzekeraar kosteloos op te zeggen.

Premie autoverzekering

Interpolis gebruikt de premie om schades te betalen. De hoogte van uw premie hangt af van de kans op schade. We gebruiken meerdere factoren die de premie bepalen.

Voorwaarden autoverzekering

In de voorwaarden leest u wat wel en niet verzekerd is. Als u een autoverzekering bij ons afsluit, dan krijgt u de voorwaarden met een verzekeringsbewijs.

Alles in één Polis

Al uw schadeverzekeringen samenvoegen in 1 pakket? Met de Alles in één Polis kan uw korting oplopen tot 12%.