Autoverzekering afsluiten

Jouw Interpolis Autoverzekering afsluiten: snel en eenvoudig, online of telefonisch.

Uw auto verzekeren? Sluit de Interpolis Autoverzekering af

Bent u eigenaar van een auto? Dan bent u verplicht om een autoverzekering met WA-dekking (wettelijke aansprakelijkheid) af te sluiten. Een ongeval met een auto kan grote financiële gevolgen hebben. Met een WA-verzekering verzekert u schade die u (of een andere bestuurder) met uw auto aan anderen veroorzaakt. De verzekering vergoedt materiële schade of letselschade. Het is dus erg belangrijk om een autoverzekering af te sluiten.

Kies de Interpolis Autoverzekering die bij u past

U kunt kiezen uit 3 dekkingen:

U bent niet verplicht om uw auto casco te verzekeren. Het kan wel verstandig zijn, omdat daarmee schade aan uw eigen auto is verzekerd. Met een Beperkt Casco verzekering is onder meer schade door diefstal, extreme weersomstandigheden en botsingen met loslopende dieren verzekerd. Met een Volledig Casco (allrisk) verzekering zijn deze schades ook verzekerd. Ook schade door bijvoorbeeld vandalisme en botsingen is verzekerd.

Aanvullende dekkingen
Daarnaast heeft u nog keuze uit aanvullende dekkingen. U bepaalt zelf wat u verzekert.

Welke dekking kiezen de meeste klanten?

Welke dekking u kiest hangt af van uw persoonlijke situatie. Dit is ook afhankelijk van de premie die u betaalt en de dagwaarde van uw auto. Heeft u de financiële middelen om bij diefstal of total loss een andere auto te kopen?

De meeste klanten kiezen onderstaande dekkingen:

  • Nieuw tot 6 jaar oud: WA + Volledig Casco (allrisk)
  • 6 jaar tot 10 jaar oud:WA + Beperkt Casco
  • 10 jaar oud of ouder: WA
Welke dekking u ook kiest, bij schade staan we 24/7 voor u klaar. En we zorgen dat de schade snel wordt afgehandeld. Zo bent u snel weer op weg.

Is een autoverzekering direct geldig?

Bij ons kunt u uw autoverzekering direct aanvragen. In de meeste gevallen wordt uw aanvraag meteen geaccepteerd. Na acceptatie gaat uw autoverzekering in vanaf de door u gekozen datum. Maar soms willen wij een aanvraag eerst nog beoordelen. Als dit zo is, laten we u dat weten.

De voordelen van de Interpolis Autoverzekering

  • Tot maar liefst 75% no-claim korting.
  • Met de partnerregeling krijgt uw 2e auto dezelfde korting als uw 1e auto.
  • Krijg 3 jaar lang de aanschafprijs van uw auto terug bij total loss en diefstal (bij WA + Beperkt Casco of WA + Volledig Casco (All Risk).

Auto verzekeren op zaterdag of zondag

U kunt uw Interpolis Autoverzekering ook op zaterdag en zondag afsluiten. Dit doet u 24 uur per dag, 7 dagen per week eenvoudig via de Rabobank app of Rabobank Online Bankieren. Op zaterdag zijn wij ook telefonisch bereikbaar om u te helpen.

Bereken binnen een paar minuten vrijblijvend uw premie

Kocht u een (andere) auto en wilt u deze bij Interpolis verzekeren? Of is uw auto ergens anders verzekerd en wilt u naar Interpolis overstappen? Binnen enkele minuten berekent u via Rabobank vrijblijvend uw premie, op basis van uw persoonlijke gegevens en de autogegevens. Daarna sluit u uw Interpolis Autoverzekering snel en eenvoudig af.

Ook interessant voor jou?

Overstapservice

Wil je met jouw verzekering(en) overstappen naar de Interpolis Alles in één Polis®? Wij helpen je graag om jouw bestaande verzekeringen bij jouw huidige verzekeraar kosteloos op te zeggen.

Premie autoverzekering

Interpolis gebruikt de premie om schades te betalen. De hoogte van jouw premie hangt af van de kans op schade. We gebruiken meerdere factoren die de premie bepalen.

Voorwaarden autoverzekering

In de voorwaarden lees je wat wel en niet verzekerd is. Als je een autoverzekering bij ons afsluit, dan krijg je de voorwaarden met een verzekeringsbewijs.

Alles in één Polis

Al jouw schadeverzekeringen samenvoegen in 1 pakket? Met de Alles in één Polis kan jouw korting oplopen tot 12%.