Klantverhalen

Man met kinderwagen, vrouw en klein meisje wandelen in het bos

Maaike kiest voor zekerheid met een overlijdensrisicoverzekering

"We willen goed zorgen voor onze meisjes."

Nu ze net haar droomhuis heeft gekocht, mijmert Maaike vast over hoe haar jonge dochters hier zullen opgroeien. Zij en haar partner kozen 5 jaar geleden voor een overlijdensrisicoverzekering, zodat dat toekomstbeeld haalbaar blijft. Zelfs als het leven onverhoopt anders loopt.

Vrouw staat met een kindje op de arm te kijken naar eendjes die in het water zwemmen

Joyce's reden voor een overlijdensrisicoverzekering

"Ik wil dat Ryan niets tekortkomt als ik er niet ben."
Als alleenstaande moeder komt alle zorg op haar schouders terecht, maar dat vindt Joyce geen punt. “Moeder worden, was mijn beste beslissing ooit!” Omdat ze weet dat het leven onvoorspelbaar is, heeft ze gekozen voor een overlijdensrisicoverzekering om te zorgen dat haar zoon niets tekortkomt.
Man zit aan aanrecht achter zijn laptop

Waarom Arno kiest voor een overlijdensrisicoverzekering

"Met de overlijdensrisicoverzekering voorkom ik financiële zorgen bij mijn nabestaanden."
Er zijn veel verschillende redenen waarom je kunt kiezen voor een overlijdensrisicoverzekering. Wij vroegen onze klant Arno wat zijn belangrijkste reden was om een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten. 
Een man, vrouw en een kind zitten aan een houten tuintafel. De man leest een tijdschrift, de vrouw en het kind kijken op een tablet.

Overlijdens­risico­verzekering afsluiten

Al voor een paar euro per maand

Wist je dat je een overlijdens­risico­verzekering al voor een paar euro per maand kunt afsluiten? En heb je de verzekering in de toekomst toch niet meer nodig? Stoppen kan op ieder moment. Je zit nergens aan vast.