Reis- en annuleringsverzekering

Waarom heb ik een annuleringsverzekering nodig?

Meestal boek je een reis ver van te voren. Tussen het moment van boeken en op reis gaan kan er veel gebeuren. Je raakt je baan kwijt, je moet ineens zorgen voor een ziek familielid of je vader of opa overlijdt. Allemaal redenen waardoor je niet meer op reis kunt.

Met een doorlopende annuleringsverzekering of kortlopende annuleringsverzekering krijg je (een deel van) de reiskosten terug als je plotseling annuleert, eerder of later vertrekt of terugkomt. De vergoeding krijg je voor de kosten die je vooraf maakt. Bijvoorbeeld voor je vliegticket of verblijf. Ook de kosten om een ticket om te boeken of aanpassen krijg je van ons vergoed.

Waarom heb ik een reisverzekering nodig?

Ook tijdens je reis kunnen altijd dingen gebeuren waarop je je niet kunt voorbereiden. Met een doorlopende reisverzekering of kortlopende reisverzekering ben je verzekerd tegen risico’s tijdens je reis. Bijvoorbeeld als je naar het ziekenhuis moet. Zo krijg je (financiële) hulp en hoef je eventuele schade niet zelf te betalen.

Kortlopende- of doorlopende reis- en annuleringsverzekering

Kies de verzekering die bij je past. Met onze kortlopende reis- en annuleringsverzekering verzeker je 1 specifieke reis. Reis je vaker? Dan is de doorlopende reis- en annuleringsverzekering iets voor jou. Dan ben je het hele jaar door verzekerd voor en tijdens de reizen die je boekt.

Wil je een reis- en annuleringsverzekering samen afsluiten? Vink dan bij je reisverzekering 'Annulering' aan als aanvullende dekking.

Schade melden

Schade tijdens je vakantie? Daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Wij helpen je daarom zo goed en zo snel mogelijk. Zodat je weer verder kunt. Wij zitten voor je klaar. Ook als je vragen hebt over je schade of annulering.

Reis- en annuleringsverzekering vergelijken en afsluiten

Heb je nog geen reis- of annuleringsverzekering? Vergelijk onze reisverzekeringen op rabobank.nl.