Reis- en annuleringsverzekering

Waarom heb ik een annuleringsverzekering nodig?

Meestal boekt u een reis ver van te voren. Tussen het moment van boeken en op reis gaan kan er veel gebeuren. U raakt uw baan kwijt, u moet ineens zorgen voor een ziek familielid of uw vader of opa overlijdt. Allemaal redenen waardoor u niet meer op reis kunt.
Met een doorlopende annuleringsverzekering of kortlopende annuleringsverzekering krijgt u (een deel van) de reiskosten terug als u plotseling annuleert, eerder of later vertrekt of terugkomt. De vergoeding krijgt u voor de kosten die u vooraf maakt. Bijvoorbeeld voor uw vliegticket of verblijf. Ook de kosten om een ticket om te boeken of aanpassen krijgt u van ons vergoed.

Waarom heb ik een reisverzekering nodig?

Ook tijdens uw reis kunnen altijd dingen gebeuren waarop u zich niet kunt voorbereiden. Met een doorlopende reisverzekering of kortlopende reisverzekering bent u verzekerd tegen risico’s tijdens uw reis. Bijvoorbeeld als u naar het ziekenhuis moet. Zo krijgt u (financiële) hulp en hoeft u eventuele schade niet zelf te betalen.

Kortlopende- of doorlopende reis- en annuleringsverzekering

Kies de verzekering die bij u past. Met onze kortlopende reis- en annuleringsverzekering verzekert u 1 specifieke reis. Reist u vaker? Dan is de doorlopende reis- en annuleringsverzekering iets voor u. Dan bent u het hele jaar door verzekerd voor en tijdens de reizen die u boekt.

Wilt u een reis- en annuleringsverzekering samen afsluiten? Vink dan bij uw reisverzekering 'Annulering' aan als aanvullende dekking.

Schade melden

Schade tijdens uw vakantie? Daar zit u natuurlijk niet op te wachten. Wij helpen u daarom zo goed en zo snel mogelijk. Zodat u weer verder kunt. Wij zitten klaar voor u. Ook als u vragen hebt over uw schade of annulering.

Reis- en annuleringsverzekering vergelijken en afsluiten

Hebt u nog geen reis- of annuleringsverzekering? Vergelijk onze reisverzekeringen op rabobank.nl.