'Ontspannen is een werkwoord' met Niels

In de serie 'Ontspannen is een werkwoord' gaat Marije van der Made in gesprek met bekende Nederlanders over hun lichamelijke en geestelijke welbevinden. In dit artikel vertelt Niels Oosthoek, bekend van het YouTube-kanaal 'Gierige Gasten' over hoe hij omging met tintelingen in zijn hoofd.

Niels Oosthoek, bekend van 'Gierige Gasten' werkte jarenlang keihard 

Dit ging eigenlijk hartstikke goed, totdat hij eerder dit jaar plotseling naar eigen zeggen ‘tintelingen’ in zijn hoofd voelde. Marije achterhaalde hoe hij hiermee omging en wat hij heeft gedaan om deze tintelingen te verminderen. 

Meer informatie over de YouTube-serie 'Ontspannen is een werkwoord'

In deze YouTube-serie gaat influencer en YouTuber Marije van der Made (bekend van het YouTube-kanaal ‘Dit gebeurt er als’) samen met bekende Nederlanders het gesprek aan over stress, opgejaagd voelen, hoofdpijn, slapeloosheid, en al die andere burn-out klachten. En ze achterhaalt wat zij doen om zich lichamelijk, geestelijk en sociaal goed te voelen. Ben je benieuwd naar het hele gesprek met Niels? Luister dan de ‘Ontspannen is een werkwoord’ podcast in de Apple Podcast app of via Spotify.
 
Naast Niels Oosthoek ging Marije ook in gesprek met Domien Verschuuren (radio-DJ), Yuki Kempees (schrijver en voorman van DJ-collectief Kris Kross Amsterdam) en Yvette Broch (ex-handbalster en Expeditie Robinson 2019 deelnemer).