'Ontspannen is een werkwoord' met Yuki

In de serie 'Ontspannen is een werkwoord' gaat Marije van der Made in gesprek met bekende Nederlanders over hun lichamelijke en geestelijke welbevinden. In dit artikel vertelt Yuki Kempees, de voorman van Kris Kross Amsterdam, over het vinden van de juiste werk-privébalans in een druk leven.

Yuki Kempees struint clubs en festivals af én schrijft boeken en columns

Yuki Kempees is de voorman van Kris Kross Amsterdam, waarmee hij nacht na nacht de clubs en festivals afstruint. Naast dit drukke bestaan schrijft hij ook nog eens boeken en columns. Hoe doet hij dit allemaal? Marije ging op onderzoek uit hoe Yuki de balans in zijn leven vindt. Ze achterhaalde ook hoe hij zichzelf weer oplaadt.

Meer informatie over de YouTube-serie 'Ontspannen is een werkwoord'

In deze YouTube-serie gaat influencer en YouTuber Marije van der Made (bekend van het YouTube-kanaal ‘Dit gebeurt er als’) samen met bekende Nederlanders het gesprek aan over stress, opgejaagd voelen, hoofdpijn, slapeloosheid, en al die andere burn-out klachten. En ze achterhaalt wat zij doen om zich lichamelijk, geestelijk en sociaal goed te voelen. Ben je benieuwd naar het hele gesprek met Yuki? Luister dan de ‘Ontspannen is een werkwoord’ podcast in de Apple Podcast app of via Spotify.

Naast Yuki Kempees ging Marije ook in gesprek gegaan met Domien Verschuuren (radio-DJ), Yvette Broch (ex-handbalster en Expeditie Robinson 2019 deelnemer) en Niels Oosthoek (onderdeel van het YouTube-kanaal Gierige Gasten).