Alles over wonen

Meer lezen over het voorkomen van schade en ongemak? Bekijk het overzicht van al onze artikelen over wonen.
Een persoon houdt een mobiele telefoon in de hand, en steekt de oplaadkabel met de andere hand in de oplaadpoort van het toestel.
Wonen
Artikel

Alles over elektragerelateerde schade bij brand

Van het ontstaan en het voorkomen tot het verhelpen van elektriciteitsbranden; wij verdiepten ons in het onderwerp. En bundelden alle informatie in dit artikel.
Lees meer
25-01-2023
Een thuisaccu die is bevestigd aan de muur van een woonhuis.
Wonen
Artikel

Alles wat je weten wilt over de thuisaccu

De thuisaccu is een batterij met vele mogelijkheden. Van de werking ervan tot aan waar op te letten bij aanschaf. In dit artikel lees je er alles over.
Lees meer
24-01-2023
Hand sluit een open raam
Wonen
Artikel

Welke schade is wel en niet verzekerd bij storm?

Storm kan voor veel schade zorgen. In dit artikel lees je welke schade door storm verzekerd is, hoe je stormschade kunt voorkomen en wat je moet doen als je schade hebt aan jouw spullen door een storm.
Lees meer
28-12-2022
Een rij huizen met sneeuw op het dak
Verzekeren
Artikel

Top 3 waterschades 2022 en hoe ze te voorkomen

Weer of geen weer, bij Interpolis komen dagelijks de nodige claims binnen. Op het gebied van inbraak, brand én waterschade. De teller voor 2022 gaat inmiddels richting een kleine 100.000 meldingen in die laatste categorie. In dit artikel vertelt claimbehandelaar Kimberly van den Heuvel over de 3 meest geclaimde waterschades. En over de te nemen maatregelen om ze te voorkomen en beperken. Want 1 ding staat als een paal boven water: met wat extra maatregelen voorkom je een hoop leed.
Lees meer
15-12-2022
2 vrouwen lopen met een aangelijnde hond over de galerij van een appartementencomplex. Ze kijken elkaar aan en hebben een lach op hun gezicht. Op het appartement waar ze langslopen, hangt een bord met 'Verhuurd' aan het raam.
Wonen
Artikel

Dit verandert er in 2023 voor huurder en huiseigenaar

Een nieuw jaar gaat gepaard met nieuwe regels en tarieven op woongebied. Van verlaagde hypotheekrenteaftrek tot afschaffing van de belasting op zonnepanelen. En van een huurverlaging voor lage inkomens tot verhoogde overdrachtsbelasting voor beleggers. Wij zetten de belangrijkste veranderingen op een rij. Sommige gaan per 1 januari in, andere later in het jaar.*
Lees meer
15-12-2022
Pagina 1 van 26