Alles over wonen

Meer lezen over het voorkomen van schade en ongemak? Bekijk het overzicht van al onze artikelen over wonen.
Groen, groener, groenst, veranderen volhouden
Wonen
Artikel

Groenst: het zit 'm vooral in veranderingen volhouden

In het drieluik 'Groen, groener, groenst' is hier de hekkensluiter van de reeks: Groenst. Zo doen jullie het thuis en waar het bij duurzaamheid echt om gaat. 
Lees meer
21-01-2020
Inbraak, diefstal en heling
Wonen
Artikel

Een heler ben je sneller dan je denkt

In dé inbraakmaand van het jaar worden online meer gestolen spullen aangeboden dan anders. Wij geven tips ter bescherming van je eigen bezittingen en voor het controleren van jouw tweedehands aankopen.
Lees meer
17-01-2020
Bevroren waterleidingen
Wonen
Artikel

Zo voorkom je bevroren leidingen

De temperatuur is weer onder het nulpunt gedaald en dat brengt gevaren met zich mee. Bevriezing van jouw leidingen bijvoorbeeld. We hebben een 'opfrissertje' voor je: we vertellen je hoe je bevroren waterleidingen kunt voorkomen.
Lees meer
14-01-2020
Veilige wachtwoorden
Wonen
Artikel

Veilige wachtwoorden maken en beheren

Mailen, internetbankieren en online aankopen doen; we hebben er wachtwoorden voor nodig. Maar hoe maak je eigenlijk een veilig wachtwoord? En hoe zorg je dat het ook veilig blíjft?
Lees meer
02-01-2020
Meisje dat op de bank ligt te lezen
Wonen
Artikel

Top 5 artikelen 2019 over slim en veilig wonen

De decembermaand is traditiegetrouw de maand van de lijstjes. We publiceerden dit jaar een aantal artikelen om je te voorzien van informatie, tips, tricks en inspiratie. Hierbij een opsomming van de 5 best gelezen artikelen binnen de thema’s; brand voorkomen, inbraak, duurzaamheid en digitale veiligheid.
Lees meer
19-12-2019
Pagina 1 van 3