Alles over wonen

Meer lezen over het voorkomen van schade en ongemak? Bekijk het overzicht van al onze artikelen over wonen.
Een meisje zit in de woonkamer op de vloer en aait de hond.
Wonen
Artikel

Voorkom de meest voorkomende schades in en rondom huis

In en rondom je huis kan er veel kapot gaan of schade ontstaan. Een ongeluk zit in een klein hoekje en soms kan je aan het ontstaan van schade niet veel doen. Schades variëren van het vallen van een mobiele telefoon tot forse stormschade. We nemen je mee in de meest voorkomende schades die onze klanten in en rondom huis overkwamen. Én we geven je tips om de kans op deze schades te verkleinen.
Lees meer
25-03-2024
Bovenaanzicht van een woonwijk met veel groen
Wonen
Artikel

Grijs eruit, groen erin: gun je tuin wat extra groen.

De lente is hét moment om jouw tuin onder handen te nemen. Je hoort het al jaren, die grijze tegels moeten eruit en er moet meer groen in. Maar waarom precies? En hoe maak je flinke groene meters? Dat leggen we je uit.
Lees meer
10-02-2024
Een vrouw maakt de pluizenfilter van de wasdroger schoon
Wonen
Artikel

Doen of laten: wasmachine aan als je weg bent?

Een wasje draaien terwijl je naar je werk gaat, tijdens de boodschappen of als je slaapt. Sommigen zweren erbij, anderen vinden het een enge gedachte. Maar wat is wijsheid; doen of laten? Wij zochten het uit.
Lees meer
10-02-2024
Sleutel die in het slot van de deur van een woning zit
Wonen
Artikel

Buitengesloten! Wat nu?

Daar sta je dan: je wilt naar binnen, maar hebt geen sleutels bij je en er is niemand thuis. Je hebt jezelf buitengesloten. Wat doe je op dat moment? Vaak slaat de paniek toe. We zetten wat handigheidjes voor je op een rij over hoe te handelen én over hoe je deze situatie kunt voorkomen.
Lees meer
29-01-2024
Inbraak, diefstal en heling
Wonen
Artikel

Een heler ben je sneller dan je denkt.

Een aankoop doen op Marktplaats kan erg handig zijn. Goed voor je portemonnee en je geeft een product een tweede leven. Maar hoe zorg je ervoor dat je geen spullen koopt die gestolen zijn? In dit artikel leggen we het je uit. Wij geven tips ter bescherming van je eigen bezittingen en voor het controleren van jouw tweedehands aankopen.
Lees meer
17-01-2024
Pagina 1 van 33