Alles over wonen

Meer lezen over het voorkomen van schade en ongemak? Bekijk het overzicht van al onze artikelen over wonen.
Loodgieter aan het werk bij een dakgoot
Wonen
Artikel

Slim, slimmer, slimst: waterschade voorkomen

Waterschade in je woning? Liever niet natuurlijk. Gelukkig is er van alles mogelijk om het te voorkomen. Van kleine aanpassingen tot aan slimme gadgets; wij zetten de opties onder elkaar.
Lees meer
24-02-2021
openstaande kozijnen
Wonen
Artikel

Het hoe en waarom van goed onderhouden kozijnen

Je kozijnen onderhouden: niet het allerleukste werk, maar wel belangrijk. Of ze nu van hout, kunststof, aluminium of staal zijn. Want het onderhoud laten versloffen is niet zonder gevolgen. Wij vertellen je waarom je jouw kozijnen moet onderhouden. En we bespreken hoe je ze in topconditie houdt.
Lees meer
24-02-2021
Gezin van man, vrouw en kind in een woonkamer
Wonen
Artikel

Dit verandert in 2021 voor huurder en huiseigenaar

Een nieuw jaar betekent nieuwe regels en tarieven op woongebied. In 2021varieert het van aangepaste subsidies op energiebesparende maatregelen tot aan huurverlaging. En van een gewijzigde hypotheekrenteaftrek tot flink hogere gemeentelijke heffingen. Wij vatten de belangrijkste veranderingen voor je samen.
Lees meer
20-01-2021
Regenton in een tuin
Wonen
Artikel

Verduurzamen zonder extra inspanningen: wat doe jij al?

Duurzaam wonen zit 'm niet altijd in grote investeringen of tijdrovende veranderingen. Je kunt ook groen bezig zijn zonder extra moeite te doen of geld te investeren. Wij maakten een lijst met ideeën voor je.
Lees meer
20-01-2021
Installateur aan het werk in een keuken
Wonen
Artikel

Gasloos wonen, dit komt erbij kijken

In 2050 moet heel Nederland van het gas af zijn. Dat klinkt nog ver weg. Maar voor die tijd staat huiseigenaren nog het nodige te doen. Van isoleren tot het vervangen van je cv-ketel: samen met een expert nemen we de stappen die nodig zijn om je huis gasloos te maken, uitgebreid met je door. Zo weet je precies wat jou te wachten staat.
Lees meer
20-01-2021
Pagina 1 van 13