Alles over wonen

Meer lezen over het voorkomen van schade en ongemak? Bekijk het overzicht van al onze artikelen over wonen.
Voeg vullen van buitenmuur
Wonen
Artikel

Het wat en waarom van je gevel opnieuw voegen

Misschien staat het al jaren op je to-do-lijst. Las je het recent in de bouwkundige keuring van je nieuwe woning. Of heb je er nooit echt op gelet. Wat de situatie ook is, op een gegeven moment zijn de voegen van je gevel mogelijk aan vernieuwing toe. Wat er dan precies moet gebeuren en waarom dat zo belangrijk is? Je leest het hier.
Lees meer
24-03-2021
Rookmelder aan het plafond
Wonen
Artikel

Slim, slimmer, slimst; brandschade voorkomen

Brand in je woning? Liever niet natuurlijk! Want het is niet alleen levensgevaarlijk en een bedreiging voor je waardevolle spullen. Brandschades zijn ook een enorme kostenpost. Gelukkig is er van alles mogelijk om het te voorkomen. Van kleine aanpassingen tot aan de slimste gadgets; wij zetten de opties voor je op een rij. Welke raad neem jij ter harte?
Lees meer
24-03-2021
Vrouw die de tuin snoeit met een snoeischaar.
Wonen
Artikel

10 tips om je huis en tuin lenteklaar te maken

Het voorjaar is begonnen. De hoogste tijd dus om een rondje in en om je woning en door je tuin te maken. Van het nalopen van je kozijnen tot aan het verwijderen van de groene aanslag op je terras. En van het legen van je sifons tot aan het schoonmaken van je kliko’s. Dit jaargetijde is er het moment bij uitstek voor. We delen 10 onderhoudstips waarmee je jouw huis en tuin lenteklaar maakt.
Lees meer
22-03-2021
Loodgieter aan het werk bij een dakgoot
Wonen
Artikel

Slim, slimmer, slimst: waterschade voorkomen

Waterschade in je woning? Liever niet natuurlijk. Gelukkig is er van alles mogelijk om het te voorkomen. Van kleine aanpassingen tot aan slimme gadgets; wij zetten de opties onder elkaar.
Lees meer
24-02-2021
openstaande kozijnen
Wonen
Artikel

Het hoe en waarom van goed onderhouden kozijnen

Je kozijnen onderhouden: niet het allerleukste werk, maar wel belangrijk. Of ze nu van hout, kunststof, aluminium of staal zijn. Want het onderhoud laten versloffen is niet zonder gevolgen. Wij vertellen je waarom je jouw kozijnen moet onderhouden. En we bespreken hoe je ze in topconditie houdt.
Lees meer
24-02-2021
Pagina 1 van 13