Alles over wonen

Meer lezen over het voorkomen van schade en ongemak? Bekijk het overzicht van al onze artikelen over wonen.
Een groen dak met sedumplantjes
Wonen
Artikel

Een groen dak onderhouden: zo doe je dat

Een groen dak heeft veel voordelen. Het vermindert de kans op lekkage en verbetert de isolatie van je huis. Daarnaast beschermen de sedumplantjes het dak tegen weersinvloeden. Zo zorgt je groene dak ervoor dat je dakbedekking wel 2 keer zo lang meegaat. Maar hoe houd je het dak mooi groen en gezond? Wij leggen graag uit welk onderhoud jouw groene dak nodig heeft.
Lees meer
17-09-2020
Als na de vakantieperiode de dagen korter en donkerder worden, gaan inbrekers weer meer op pad. Interpolis verwacht na een opvallend rustige zomer weer een flinke toename van het aantal inbraakpogingen.
Wonen
Artikel

Dieven keren terug van vakantie

Als na de vakantieperiode de dagen korter en donkerder worden, gaan inbrekers weer meer op pad. Interpolis verwacht na een opvallend rustige zomer weer een flinke toename van het aantal inbraakpogingen. Traditiegetrouw verdubbelt het aantal inbraken tussen juni en december, laat de InbraakBarometer zien.
Lees meer
03-09-2020
Een openstaande voordeur
Wonen
Artikel

"Zelfs het toiletpapier namen ze mee"

Een inbraak heeft vaak een grote impact. Materieel, maar ook emotioneel kan een inbraak behoorlijk lang naslepen. In deze serie doen slachtoffers van een inbraak hun verhaal. Paul werd tot 2 keer toe slachtoffer van een inbraak.
Lees meer
01-09-2020
hand draait sleutel in slot
Wonen
Artikel

Zomerinbrekers weer op pad, maar Nederlanders houden het hoofd koel

De zomervakantie is begonnen en daarmee neemt ook de kans op inbraken toe. Door de juiste maatregelen te treffen als je een dagje weg of op vakantie gaat kun je de kans op inbraak verkleinen.
Lees meer
13-07-2020
Heftige regenval
Wonen
Artikel

Vaker overlast door heftig weer

Nederland krijgt steeds vaker te maken met extreme buien, die steeds meer schade aan woningen veroorzaken. Interpolis roept op om op tijd preventiemaatregelen te nemen, onderhoud te plegen en te investeren in particuliere duurzaamheidsinitiatieven om het groeiend aantal schademeldingen het hoofd te bieden.
Lees meer
07-07-2020
Pagina 1 van 9