Onze initiatieven

Interpolis ontwikkelde initiatieven die je helpen om veilig thuis te komen.

WegWijsVR

Met WegWijsVR oefenen kinderen verschillende verkeerssituaties in een virtuele omgeving.

AutoModus

De AutoModus app helpt afleiding achter het stuur door smartphonegebruik te voorkomen. Download de app:

Interpolis werkt aan een veiliger verkeer

Samen met alle automobilisten van Nederland wil Interpolis het aantal ongevallen in het verkeer verlagen. Ons doel is 25% minder verkeersongevallen in 2020. Wij geloven dat het kan. Daarom leren, experimenteren en ontwikkelen wij samen met onze klanten, experts en partners slimme oplossingen die een meetbare bijdrage leveren aan het vergroten van de verkeersveiligheid.

Wij werken samen met onze partners

Samen met onze partners werken we aan een veiliger verkeer in Nederland. Bijvoorbeeld met Veilig Verkeer Nederland, TeamAlert, Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid, Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Gemeente Tilburg, CROW, provincies en vele andere partners.

Samen op zoek naar een oplossing

24 uur, 2 dagen, 1 doel; samen met een groep mensen met verschillende expertises een oplossing vinden voor het mobiele telefoongebruik in het verkeer. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat dit veilig gebeurt? Bekijk nu de impressie van deze 24-uurssessie!

Verkeersconferentie 'Weg van Verleiding'

Uit onderzoek blijkt dat 92% van de Nederlanders het gebruik van een smartphone in de auto onacceptabel vindt. Toch gebruikt 62% van de mensen hun mobiel weleens in de auto. Waarom doen we dat? En wat kunnen we er tegen doen? In de conferentie 'Weg van Verleiding' gaan experts van over de hele wereld met elkaar in gesprek. Ze bespreken het duivelse dilemma: moet de smartphone de auto uit of is de smartphone in de auto juist nuttig?