Wat is de Interpolis Inboedelverzekering?
Met de Inboedelverzekering is schade aan uw eigendommen tegen bijvoorbeeld brand, storm, diefstal en water verzekerd. Ook schade aan uw spullen die uzelf of een ander per ongeluk veroorzaakt in uw huis is verzekerd. Bijvoorbeeld als u een lamp omstoot of een schroeiplek in uw tapijt veroorzaakt.

 

U hoeft de meeste aanpassingen aan uw inboedel niet door te geven
Interpolis voert geen controle uit op de waardeverandering van uw inboedel. Hierdoor blijft uw premie gelijk, ook als u uw inboedel aanpast.


Voorwaarden bij aanpassingen aan uw inboedel

Verandert u uw dakbedekking naar een rieten dak, dan heeft dit wel invloed op uw premie. Diefstalgevoelige spullen zijn standaard verzekerd tot € 35.000,-. Dit bedrag kunt u verhogen. Bij diefstalgevoelige inboedel boven de € 35.000,- worden er preventie maatregelen gevraagd. Om het bedrag aan lijfsieraden boven € 15.000,- te verzekeren, moet u de sieraden in een kluis plaatsen. Gebruikt u uw woning ook voor andere doeleinden (bijvoorbeeld zakelijk gebruik) of wijzigt uw gezinssamenstelling dan moet u dit doorgeven aan uw Rabobank.

 

Op het tabblad Wat is verzekerd leest u meer over de dekking en de voorwaarden van de Interpolis Inboedelverzekering. Daarnaast heeft u de keuze uit een aanvullende dekking. Zo stelt u altijd een verzekering samen die past bij uw situatie.

 

Hoe wordt uw premie berekend?

Op Rabobank.nl beantwoordt u 5 vragen en ziet u direct wat uw premie is.
  1. Wat is uw postcode en huisnummer?
  2. Wat is uw gezinssamenstelling?
  3. Bent eigenaar of huurder?
  4. Wat voor waardevolle spullen heeft u?
  5. Heeft uw woning een rieten dak?
 

Uw premiekorting op de Interpolis Alles in één Polis® kan oplopen tot 12%

De Inboedelverzekering is onderdeel van de Interpolis Alles in één Polis®. Dit is een pakketpolis waarop al uw verzekeringen zijn ondergebracht. Ze zijn verdeeld over 5 rubrieken: Verkeer, Wonen, Personen, Recreatie en Rechtsbijstand. Sluit u verzekeringen af in meerdere rubrieken, dan ontvangt u een premiekorting die kan oplopen tot 12%.

Meer woonverzekeringen in 1 keer afsluiten?

Bekijk het overzicht van alle woonverzekeringen en bereken direct uw premie op Rabobank.nl. 

Bereken mijn inboeldelpremie op Rabobank.nlMeer informatie over de inboedelverzekering

Al 1,2 miljoen mensen gingen u voor en kozen voor een verzekering van Interpolis.