Man en vrouw die hun auto bij Interpolis verzekerd hebben met 10% korting

Veilig onderweg in je auto.

nu 1 jaar lang
10%
korting op je premie

Ga met een gerust gevoel op weg.

Van een autorit naar de (klein)kinderen of een bezoek aan je sportclub tot een weekendje weg. Je rijdt al meerdere jaren auto en het biedt je waarschijnlijk veel vrijheid. Wij vertellen graag hoe je veilig de weg opgaat en hoe je erachter komt welke Interpolis Autoverzekering bij jou past.

Ga goed verzekerd en veilig op weg. 

man en vrouw poseren voor auto met de fiets

Ontdek onze autoverzekering.

Nu het eerste jaar met 10% korting.

In onze autoverzekering houden we rekening met dingen die voor jouw situatie belangrijk zijn. Zoals dat je zelf mag kiezen naar welk herstelbedrijf je gaat en dat je bij een aangesloten herstelbedrijf tijdens reparatie een vervangende auto krijgt. Ook heb je geen verplicht eigen risico.

Wij zijn al ruim 50 jaar de expert in autoverzekeringen.

Vergelijk op 7 onderdelen een autoverzekering.

Dat gaat niet alleen over de premie.

Veel mensen kijken bij verschillende verzekeraars alleen naar de premie van de autoverzekering. Maar er zijn veel meer onderdelen die belangrijk zijn bij het vergelijken van een autoverzekering.

Kijk bijvoorbeeld of je zelf mag kiezen naar welk herstelbedrijf je gaat. En of er een verplicht eigen risico geldt.

Kies de dekking die bij jou past

Je hebt de keuze uit 3 dekkingen.

Bij Interpolis kun je kiezen voor de dekking WA, WA + Beperkt Casco of WA + Volledig Casco. WA + Volledig Casco wordt het meest gekozen voor auto’s jonger dan 6 jaar en elektrische auto’s. Welke dekking het meest geschikt is voor jouw auto, hangt af van jouw situatie en wensen.

Vrouw achter het stuur

Veilig onderweg, zonder afleiding.

Altijd veilig de weg op.
Wij Nederlanders gaan graag veilig, slim én goed verzekerd op weg. Van een autorit naar de kinderen tot een weekendje weg. Samen met jou maken we elke kilometer veiliger. We focussen op wat echt belangrijk is: het verlagen van het aantal verkeersongevallen. Want iedereen wil veilig thuiskomen.
Man stopt de laadkabel in zijn elektrische auto | Interpolis verzekeringen

Plannen om elektrisch te rijden?

Veilig de weg op met een elektrische auto.
Je ziet ze steeds meer in het straatbeeld: volledig elektrische auto’s. Overweeg je zelf om elektrisch te gaan rijden? Bekijk wat de kosten van een elektrische auto zijn. Heb je bijvoorbeeld recht op subsidie? En welke verzekeringen zijn handig als je een elektrische auto rijdt?