'Ontspannen is een werkwoord' met Domien

In de serie 'Ontspannen is een werkwoord' gaat Marije van der Made in gesprek met bekende Nederlanders over hun lichamelijke en geestelijke welbevinden. In dit artikel vertelt radio-DJ Domien Verschuuren wat voor rol stress in zijn leven speelt.

Domien Verschuuren is een bekende radio-DJ met een bijzonder verhaal

Begin 2018 nam hij 2 dagen vrij om gewoon even op te laden. Maar toen de media hier lucht van kreeg, werd het verhaal compleet uit zijn verband gerukt. Hij zou ziek thuis zitten, de druk niet aankunnen en een burn-out hebben. Marije onderzocht wat deze berichtgeving destijds met hem deed en ze achterhaalde welke rol stress op dit moment in het leven van Domien speelt.

Meer informatie over de YouTube-serie 'Ontspannen is een werkwoord'

In deze YouTube-serie gaat influencer en YouTuber Marije van der Made (bekend van het YouTube-kanaal ‘Dit gebeurt er als’) samen met bekende Nederlanders het gesprek aan over stress, opgejaagd voelen, hoofdpijn, slapeloosheid, en al die andere burn-out klachten. En ze achterhaalt wat zij doen om zich lichamelijk, geestelijk en sociaal goed te voelen. Ben je benieuwd naar het hele gesprek met Domien? Luister dan de ‘Ontspannen is een werkwoord’ podcast in de Apple Podcast app of via Spotify.

Naast Domien Verschuuren ging Marije ook in gesprek met Yuki Kempees (schrijver en voorman van DJ-collectief Kris Kross Amsterdam), Yvette Broch (ex-handbalster en deelnemer aan Expeditie Robinson 2019) en Niels Oosthoek (onderdeel van het YouTube-kanaal Gierige Gasten).