'Ontspannen is een werkwoord' met Yvette

In de serie 'Ontspannen is een werkwoord' gaat Marije van der Made in gesprek met bekende Nederlanders over hun lichamelijke en geestelijke welbevinden. In dit artikel vertelt ex-handbalster en ex-model Yvette Broch over haar burn-outklachten en over haar keuze om plotseling te stoppen met haar sportcarrière.

Yvette Broch gaat in alles voor goud, maar stopte plots met haar profcarrière

Yvette Broch is ex-handbalster, ex-model en bij het brede publiek bekend als deelnemer van Expeditie Robinson 2019. Ze gaat in alles voor goud, maar verraste in 2018 de handbalwereld volledig toen ze plotseling besloot om te stoppen met haar professionele sportcarrière. Zelf zag ze het al wat langer aankomen. Haar lichaam was helemaal opgebrand en ze zat zichzelf in de weg. Marije ging met haar in gesprek over wat ze van deze periode heeft geleerd en vroeg hoe het nu met haar gaat. 

Meer informatie over de YouTube-serie 'Ontspannen is een werkwoord'

In deze YouTube-serie gaat influencer en YouTuber Marije van der Made (bekend van het YouTube-kanaal ‘Dit gebeurt er als’) samen met bekende Nederlanders het gesprek aan over stress, opgejaagd voelen, hoofdpijn, slapeloosheid, en al die andere burn-out klachten. En ze achterhaalt wat zij doen om zich lichamelijk, geestelijk en sociaal goed te voelen. Ben je benieuwd naar het hele gesprek met Yvette? Luister dan de ‘Ontspannen is een werkwoord’ podcast in de Apple Podcast app of via Spotify.

Naast Yvette Broch ging Marije ook in gesprek met Domien Verschuuren (radio-DJ), Yuki Kempees (schrijver en voorman van DJ-collectief Kris Kross Amsterdam) en Niels Oosthoek (onderdeel van het YouTube-kanaal Gierige Gasten).