Heeft uw schademelding geen spoed?

Meld uw schade online. Dat kan 24 uur per dag, 7 dagen per week. Wij reageren dan binnen 2 werkdagen.

Heeft uw schademelding spoed?

Wij vragen u dan telefonisch contact op te nemen met de schadeservice. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 013 580 12 34.

Heeft u ons post of een e-mail gestuurd?

Door de drukte hebben wij op dit moment een langere afhandeltijd. Wij reageren Binnen 6 werkdagen na binnenkomst van uw e-mail of poststuk.

Bij stormschades aan uw woning heeft u een eigen risico van €200,-

Is uw schadebedrag lager dan dit bedrag? U betaalt dan de schade zelf. U hoeft de schade dan ook niet te melden bij ons. Dit voorkomt dat u onnodig lang moet wachten aan de telefoon.

Thuis en gezin

Op vakantie

Vervoer

Zakelijke schade

Wilt u een schade melden op een zakelijke verzekering. Bekijk dan de pagina schade melden bedrijven.

Soms is een schade-expert nodig

Bij grotere schades komt onze schade-expert bij u langs. Hij bekijkt wat precies de schade is en of deze verzekerd is. Soms wordt de schade ook telefonisch of via video chat afgewikkeld. Onze schade-expert is er ook om u te helpen en uw vragen te beantwoorden. Hij is uw aanspreekpunt en zorgt ervoor dat uw schade snel en goed wordt afgehandeld. Bent u het niet eens met de hoogte van de vergoeding? Dan mag u zelf een expert inschakelen. Wij noemen dat een contra-expert. Lees hierover meer in punt 3 (Contra-expertise) van de brochure 'Wat doet een schade-expert?'.