Doorlopende Annuleringsverzekering

Wilt u zich verzekeren voor het onverwachts moeten annuleren of vroegtijdig moeten afbreken van uw reis? Met de Doorlopende Annuleringsverzekering van Interpolis krijgt u de kosten vergoed als u uw reis vanwege onvoorziene gebeurtenissen moet annuleren of onderbreken. U krijgt ook een vergoeding als u door vertraging later uit Nederland vertrekt en/of later op uw vakantiebestemming aankomt.

Doorlopende Annuleringsverzekering als aanvulling op Doorlopende Reisverzekering

De Doorlopende Annuleringsverzekering loopt het hele jaar door en is geldig voor reizen in Nederland en naar het buitenland. U kunt de Doorlopende Annuleringsverzekering alleen afsluiten als aanvullende verzekering bij de Doorlopende Reisverzekering.
Student? Ontvang dan 25% korting op de Doorlopende Annuleringsverzekering. 
         

Interpolis Doorlopende Annulerings­verzekering online verkrijgbaar op Rabobank.nl

Het afsluiten van een Doorlopende Annuleringsverzekering of het wijzigen van uw Doorlopende Annuleringsverzekering kunt u online regelen op Rabobank.nl. Ook kan dat telefonisch of in de bankhal. Bent u nog geen Rabobankklant, neem dan contact op met de Rabobank in uw buurt.

Premieberekenen op Rabobank 

Doorlopende of Kortlopende Annueringsverzekering?

Gaat u 3 weken of langer per jaar op vakantie? Kies dan voor de Doorlopende Annuleringsverzekering. Gaat u minder dan 3 weken per jaar op vakantie? Dan kan de Kortlopende Annuleringsverzekering in combinatie met de Kortlopende Reisverzekering voordeliger voor u zijn. 

 

Waarom Interpolis?

  • Een ongelukje kan altijd gebeuren, en is sóms te voorkomen. Wij geven u graag preventietips.
  • Schade? Eén telefoontje naar onze Schadeservice is genoeg. Dan zetten wij alles in het werk om uw schade snel te verhelpen.
  • Interpolis werkt samen met de Rabobank, de bankadviseurs geven u graag een compleet advies.
  • "Nederlandse consument beoordeelt Rabobank en Interpolis als meest betrouwbaar" - (deze link opent in een nieuw venster)&Samhoud Nationaal vertrouwensonderzoek, 2013 
  •  

Interpolis en Rabobank werken nauw samen. En dat is niet voor niets. Interpolis biedt kwalitatieve verzekeringen en helpt u bij het voorkomen en oplossen van schade. Rabobank is onze partner hiervoor. Alleen via de Rabobank kunt u onze Interpolis Alles in één Polis® afsluiten en wijzigen. Zo krijgt u een compleet advies over al uw financiële zaken, waar uw verzekeringen deel van uitmaken.

Lees meer over de samenwerking met Rabobank.

Hebt u in het verleden uw verzekering afgesloten via een ander tussenpersoon, neemt u dan contact op met uw tussenpersoon.

Waarderingen Doorlopende Reisverzekering van Interpolis lezen op Rabobank.nl 

Doorlopende Annuleringsverzekering verkrijgbaar via Rabobank