Bereken online de premie van de Doorlopende Annuleringsverzekering

Wat is de Interpolis Doorlopende Annuleringsverzekering?

De Annuleringsverzekering vergoedt de kosten die u moet betalen aan de reis- of verhuurorganisatie, als u niet op vakantie kunt gaan of eerder terug naar huis moet gaan. Ook als u bij vertrek vertraging oploopt, waardoor u korter van uw vakantie kunt genieten.

Op het tabblad Dekking leest u meer over de dekking van de Interpolis Doorlopende Annuleringsverzekering. Daarnaast heeft u de keuze uit een aantal aanvullende dekkingen. Zo stelt u altijd een verzekering samen die past bij uw situatie.


Deze verzekering is een aanvulling op de Doorlopende Reisverzekering

Wilt u alleen voor een specifieke vakantie een Annuleringsverzekering? Kies dan voor de Kortlopende Annuleringsverzekering.  

 

Doorlopende of Kortlopende Annuleringsverzekering?

Gaat u 3 weken of langer per jaar op vakantie? Kies dan voor de Doorlopende Annuleringsverzekering. Gaat u minder dan 3 weken per jaar op vakantie? Dan is de Kortlopende Annuleringsverzekering mogelijk voor u voordeliger.


Wat zijn de voordelen van de Doorlopende Annuleringsverzekering?

  • U bent het hele jaar verzekerd voor alle reizen als u de verzekering binnen 10 dagen na de boeking of voor de boeking van de reis heeft afgesloten.
  • U heeft de keuze uit een verzekerd bedrag van € 1.500,- of € 3.000,- per persoon en per reis. Is € 3.000,- niet voldoende? Dan kunt u het resterende bedrag verzekeren op de Kortlopende Annuleringsverzekering.
  • Alle vooraf geboekte en betaalde zaken (zoals uw vlucht, accommodatie, huurauto, eventuele overboekingen en gestorte inschrijfgelden) vergoeden wij.


Uw premiekorting op de Interpolis Alles in één Polis® kan oplopen tot 12%

De Doorlopende Annuleringsverzekering is onderdeel van de Interpolis Alles in één Polis®. Dit is een pakketpolis. Uw verzekeringen zijn verdeeld over 5 rubrieken: Verkeer, Wonen, Personen, Recreatie en Rechtsbijstand. Sluit u verzekeringen af in meerdere rubrieken? Dan ontvangt u een premiekorting die kan oplopen tot 12%.

bereken de premie van mijn woonhuisverzekeringMeer informatie

Al 1,2 miljoen mensen gingen u voor en kozen voor een verzekering van Interpolis.

Interpolis en Rabobank werken nauw samen. En dat is niet voor niets. Interpolis biedt kwalitatieve verzekeringen en helpt u bij het voorkomen en oplossen van schade. Rabobank is onze partner hiervoor. Alleen via de Rabobank kunt u onze Interpolis Alles in één Polis® afsluiten en wijzigen. Zo krijgt u een compleet advies over al uw financiële zaken, waar uw verzekeringen deel van uitmaken.

Lees meer over de samenwerking met Rabobank.

Hebt u in het verleden uw verzekering afgesloten via een ander tussenpersoon, neemt u dan contact op met uw tussenpersoon.

Waarderingen Doorlopende Reisverzekering van Interpolis lezen op Rabobank.nl 

Doorlopende Annuleringsverzekering verkrijgbaar via Rabobank