Kunnen uw nabestaanden uw uitvaart betalen

Een sterfgeval binnen de familie is een emotionele gebeurtenis. Afscheid nemen is moeilijk. Onder die omstandigheden maakt u zich liever geen zorgen over geld. Een gemiddelde uitvaart kost € 7.000,-. Maar verwacht hiervoor geen luxe. Begraven is duurder dan cremeren. Vooral door de grafkosten en grafsteen.

Wat zijn úw wensen bij uw uitvaart? Eenvoudig en ingetogen? Groots en uitbundig? Die keuze is helemaal aan u. Er wordt steeds meer gekozen voor een persoonlijke invulling. Dat zorgt ervoor dat een afscheid, hoe verdrietig ook, tegelijkertijd ook troostrijk kan zijn.

De Partner & Kind Uitvaartverzekering

Met de Partner & Kind Uitvaartverzekering van Interpolis bespaart u uw familie zorgen om geld. Zij ontvangen bij uw overlijden een geldbedrag. Hiermee kunnen zij uw uitvaart betalen. U betaalt voor de verzekering een gelijkblijvende premie. U kunt het maar beter geregeld hebben.

Interpolis Alles in één Polis®

De Partner & Kind Uitvaartverzekering is onderdeel van de Interpolis Alles in één Polis® . Dit is een pakketpolis waarop al uw verzekeringen zijn ondergebracht. Verdeeld over vijf rubrieken: Verkeer, Wonen, Recreatie, Personen en Rechtsbijstand. Sluit u verzekeringen af in meer rubrieken, dan ontvangt u een premiekorting die oploopt tot 12%.

De Partner & Kind Uitvaartverzekering sluit u af bij de Rabobank

Een Partner & Kind Uitvaartverzekering kunt u alleen bij de Rabobank afsluiten. Dat kan telefonisch of in een gesprek op de bank. Vind hier contactgegevens van de Rabobank in uw buurt.

​Interpolis en Rabobank werken nauw samen. En dat is niet voor niets. Interpolis biedt kwalitatieve verzekeringen en helpt u bij het voorkomen en oplossen van schade. Rabobank is onze partner hiervoor. Alleen via de Rabobank kunt u onze Interpolis Alles in één Polis® afsluiten en wijzigen. Zo krijgt u een compleet advies over al uw financiële zaken, waar uw verzekeringen deel van uitmaken.

Lees meer over de samenwerking met Rabobank.

Hebt u in het verleden uw verzekering afgesloten via een ander tussenpersoon, neemt u dan contact op met uw tussenpersoon.

samenwerking Interpolis Rabobank