Wat is het?

Een sterfgeval binnen de familie is een emotionele gebeurtenis. Afsc¬heid nemen is moeilijk. Onder die omstandigheden maakt u zich liever geen zorgen over financiën. Een gemiddelde uitvaart kost € 7.000,-. Met de Partner & Kind Uitvaartverzekering van Interpolis bespaart u uw familie financiële zorgen. U kunt het maar beter geregeld hebben.

Uw voordelen met de Uitvaart­verzekering van Interpolis

  • Geen financiële zorgen voor uw nabestaanden rond de uitvaart
  • Levenslange dekking voor een gelijkblijvende premie
  • 10% korting op het basispakket van Monuta Uitvaartonderneming    

Interpolis Uitvaart­verzekering verkrijgbaar via Rabobank

Het afsluiten van een Uitvaartverzekering kunt u alleen bij Rabobank regelen. Dat kan telefonisch of in de bankhal. Vind hier contactgegevens van de Rabobank in uw buurt.

Uitvaartverzekering wijzigen of beëindigen

Wijzigingen doorgeven

Wilt u de verzekering veranderen? Of veranderen uw eigen gegevens? Geef dit dan zo snel mogelijk door aan uw eigen Rabobank.
Als u een hoger bedrag wilt verzekeren, dan wordt u gevraagd om een nieuwe medische vragenlijst in te vullen.

Beëindigen van de verzekering

Wilt u de verzekering stoppen? Geef dit dan door aan uw eigen Rabobank. De Rabobank zorgt er voor dat Interpolis de benodigde gegevens ontvangt. Daarna beëindigt Interpolis uw verzekering.

Bij beëindiging van de verzekering keert Interpolis de afkoopwaarde aan u uit. De afkoopwaarde is de waarde die u in de verzekering hebt opgebouwd. Er wordt € 75 aan kosten in rekening gebracht.

Voorbeeld
U stopt de verzekering op 1 mei. De waarde van uw verzekering is op dat moment € 1.350. Interpolis keert 1.275 aan u uit.

Te veel of te weinig premie betaald?

Heeft u teveel premie betaald? Dan krijgt u deze van Interpolis terug. Heeft u te weinig premie betaalt? Dan haalt Interpolis dat bedrag van de afkoopwaarde af.

Samenwerking Rabobank en Interpolis

Interpolis en Rabobank werken nauw samen. En dat is niet voor niets. Interpolis biedt kwalitatieve verzekeringen en helpt u bij het voorkomen en oplossen van schade. Via Rabobank krijgt u een compleet advies over al uw financiële zaken, waar uw verzekeringen deel van uitmaken. Interpolis en Rabobank zijn winnaars van de Vertrouwensaward. Consumenten beoordelen Interpolis en Rabobank als meest betrouwbaar (&Samhoud 2013).

Interpolis Alles in één Polis®

Deze verzekering is onderdeel van de  Interpolis Alles in één Polis® . Dit is een pakketpolis waarop al uw verzekeringen zijn ondergebracht. Verdeeld over vijf rubrieken: Verkeer, Wonen, Recreatie, Personen en Rechtsbijstand. Sluit u verzekeringen af in meer rubrieken, dan ontvangt u een premiekorting die oploopt tot 12%.

​Interpolis en Rabobank werken nauw samen. En dat is niet voor niets. Interpolis biedt kwalitatieve verzekeringen en helpt u bij het voorkomen en oplossen van schade. Rabobank is onze partner hiervoor. Alleen via de Rabobank kunt u onze Interpolis Alles in één Polis® afsluiten en wijzigen. Zo krijgt u een compleet advies over al uw financiële zaken, waar uw verzekeringen deel van uitmaken.

Lees meer over de samenwerking met Rabobank.

Hebt u in het verleden uw verzekering afgesloten via een ander tussenpersoon, neemt u dan contact op met uw tussenpersoon.