Premie autoverzekering berekenen

Wat is de Interpolis Autoverzekering?

De verzekering voor Wettelijke Aansprakelijkheid is verplicht als u de weg op gaat met uw auto. U bent dan als bestuurder verzekerd voor schade aan andere personen of voertuigen. Kiest u voor Wettelijke Aansprakelijkheid + Beperkt Casco? Dan bent u ook verzekerd voor schade aan uw eigen auto. Bijvoorbeeld bij inbraak, brand of storm. Kiest u voor Wettelijke Aansprakelijkheid + Volledig Casco? Dan bent u ook verzekerd voor schade die u zelf veroorzaakt aan uw eigen auto.

U heeft de keuze uit 3 dekkingen:

  • Wettelijke Aansprakelijkheid
  • Wettelijke Aansprakelijkheid + Beperkt Casco
  • Wettelijke Aansprakelijkheid + Volledig Casco

Op het tabblad Dekking leest u meer over de dekking van de Interpolis Autoverzekering. Daarnaast heeft u de keuze uit een aantal aanvullende dekkingen. Zo stelt u altijd een verzekering samen die past bij uw situatie.


Wat zijn de voordelen van de Interpolis Autoverzekering?

  • Geen eigen risico bij schade of diefstal.
  • Wij betalen tot 3 jaar de aanschafwaarde van uw auto bij total loss schade of totaal diefstal. Kostte uw auto meer dan € 50.000,-? Dan vergoeden wij de eerste 3 jaar de dagwaarde + 10% tot maximaal de aanschafwaarde.
  • Uw 2e gezinsauto krijgt dezelfde bonus-maluskorting als uw 1e auto. Deze regeling geldt niet voor de auto van uw kind(eren) of als 1 van uw auto's een negatief aantal schadevrije jaren heeft.
  • Bij reparatie na schade bij Beperkt of Volledig Cascodekking krijgt u een leenauto mee. Voorwaarde is wel dat u uw auto laat repareren bij een gekwalificeerde schadeherstelbedrijf waarmee wij samenwerken.
  • Pechhulp in het buitenland is standaard verzekerd op de Volledig Cascodekking. Sleepkosten na pech en berging en vervoer van uw auto naar Nederland zijn verzekerd.

 

Zo krijgt u 20% kortingAutoModus app

Als u vóór 1 juli 2016 uw autoverzekering via rabobank.nl afsluit krijgt u het eerste jaar 10% premiekorting. Download na het afsluiten de AutoModus app en maak een profiel aan. Dan krijgt u het eerste jaar nog eens 10% korting op uw premie.
Bekijk de actie en download de AutoModus app op rabobank.nl. 


Preventie

Voor diefstaldekking bij auto’s met een cataloguswaarde vanaf € 75.000,- en jonger dan 5 jaar eisen wij een VbV/SCM voertuigvolgsysteem met jamming detectie.


Onze hulpverleners van Interhelp staan dag en nacht voor u klaar

Met de Interpolis Autoverzekering helpen wij u als u schade heeft. Wij nemen graag zorg uit handen.


Uw premiekorting op de Interpolis Alles in één Polis® kan oplopen tot 12%

De Autoverzekering is onderdeel van de Interpolis Alles in één Polis®. Dit is een pakketpolis. Uw verzekeringen zijn verdeeld over 5 rubrieken: Verkeer, Wonen, Personen, Recreatie en Rechtsbijstand. Sluit u verzekeringen af in meerdere rubrieken? Dan ontvangt u een premiekorting die kan oplopen tot 12%.

 

Verzekeringen van Interpolis zijn exclusief verkrijgbaar via Rabobank

Het berekenen van uw premie en een autoverzekering afsluiten gaat via rabobank.nl

Al 1,2 miljoen mensen gingen u voor en kozen voor een verzekering van Interpolis.  

bereken de premie van mijn woonhuisverzekeringMeer informatie