Wat is de Interpolis Autoverzekering?

De verzekering voor Wettelijke Aansprakelijkheid is verplicht als u de weg op gaat met uw auto. U bent dan als bestuurder verzekerd voor schade aan andere personen of voertuigen. Kiest u voor Wettelijke Aansprakelijkheid + Beperkt Casco? Dan bent u ook verzekerd voor schade aan uw eigen auto. Bijvoorbeeld bij inbraak, brand of storm. Kiest u voor Wettelijke Aansprakelijkheid + Volledig Casco? Dan bent u ook verzekerd voor schade die u zelf veroorzaakt aan uw eigen auto.

U heeft de keuze uit 3 dekkingen:

 • Wettelijke Aansprakelijkheid
 • Wettelijke Aansprakelijkheid + Beperkt Casco
 • Wettelijke Aansprakelijkheid + Volledig Casco

Op het tabblad Dekking leest u meer over de dekking van de Interpolis Autoverzekering. Daarnaast heeft u de keuze uit een aantal aanvullende dekkingen. Zo stelt u altijd een verzekering samen die past bij uw situatie.


Wat zijn de voordelen van de Interpolis Autoverzekering?

 • Geen eigen risico bij schade of diefstal.
 • Wij betalen tot 3 jaar de aanschafwaarde van uw auto bij total loss schade of totaal diefstal. Kostte uw auto meer dan € 50.000,-? Dan vergoeden wij de eerste 3 jaar de dagwaarde + 10% tot maximaal de aanschafwaarde.
 • Valt u in de leeftijdscategorie 18 tot 23 jaar? En heeft u rijervaring opgedaan in de auto van uw ouders, die verzekerd is bij Interpolis? Dan krijgt u misschien extra korting op de premie van uw eigen Autoverzekering. Wij noemen dit de Jonge Bestuurders Bonus.
 • Uw 2e gezinsauto krijgt dezelfde bonus-maluskorting als uw 1e auto. Deze regeling geldt niet voor de auto van uw kind(eren) of als 1 van uw auto's een negatief aantal schadevrije jaren heeft.
 • Bij reparatie na schade bij Beperkt of Volledig Cascodekking krijgt u een leenauto mee. Voorwaarde is wel dat u uw auto laat repareren bij een gekwalificeerde schadeherstelbedrijf waarmee wij samenwerken.
 • Pechhulp in het buitenland is standaard verzekerd op de Volledig Cascodekking. Sleepkosten na pech en berging en vervoer van uw auto naar Nederland zijn verzekerd.


Preventie

Voor diefstaldekking bij auto’s met een cataloguswaarde vanaf € 75.000,- en jonger dan 5 jaar eisen wij een VbV/SCM voertuigvolgsysteem met jamming detectie.


Onze hulpverleners van Interhelp staan dag en nacht voor u klaar

Met de Interpolis Autoverzekering staat u er nooit alleen voor als u schade heeft. Wij nemen alle zorg uit handen.


Uw premiekorting op de Interpolis Alles in één Polis® kan oplopen tot 12%

De Autoverzekering is onderdeel van de Interpolis Alles in één Polis®. Dit is een pakketpolis. Uw verzekeringen zijn verdeeld over 5 rubrieken: Verkeer, Wonen, Personen, Recreatie en Rechtsbijstand. Sluit u verzekeringen af in meerdere rubrieken? Dan ontvangt u een premiekorting die kan oplopen tot 12%.

 

bereken de premie van mijn woonhuisverzekeringMeer informatie
 
 
 

Interpolis en Rabobank werken nauw samen. En dat is niet voor niets. Interpolis biedt kwalitatieve verzekeringen en helpt u bij het voorkomen en oplossen van schade. Rabobank is hiervoor onze partner. Via de Rabobank sluit u onze particuliere verzekeringen af en wijzigt ze. Zo krijgt u een compleet advies over al uw financiële zaken, waar uw verzekeringen deel van uitmaken.

 • U kunt voor advies over al uw financiële zaken, inclusief verzekeringen, terecht bij uw lokale Rabobank.
 • Rabobank is altijd dichtbij en is 24/7 online bereikbaar.
 • U kunt de reisverzekering online afsluiten, telefonisch of bij uw Rabobank.
 • U wordt bij schade direct geholpen door deskundigen van Interpolis.

Lees meer over de samenwerking tussen Interpolis en Rabobank.

Waarderingen Doorlopende Reisverzekering van Interpolis lezen op Rabobank.nl

Wilt u weten hoe het schadeproces verloopt?
Bekijk dan deze film.

samenwerking Interpolis Rabobank