De Interpolis Autoverzekering afsluiten heeft veel voordelen

  • 10% Korting op de premie tijdens het 1ste jaar als u online afsluit.
  • Nu met Jonge Bestuurders Bonus voor jongeren van 18 tot 23 jaar.
  • Kies de dekking die bij u past, zonder eigen risico.
     

Bereken uw premie voor een autoverzekering van Interpolis op Rabobank.nl


Kies de dekking die bij uw auto past

U kiest bij het afsluiten van de Autoverzekering van Interpolis uit 3 dekkingen: WA, WA + Beperkt Casco of WA + Volledig Casco. Voordat u mag gaan rijden, moet uw auto minimaal WA (wettelijke aansprakelijkheid) verzekerd zijn. Dit is wettelijk verplicht. Kiest u voor WA + Beperkt Casco, dan bent u ook verzekerd voor schade aan uw eigen auto, bijvoorbeeld bij inbraak, brand of storm. Bij WA + Volledig Casco bent u ook verzekerd voor schade die u zelf veroorzaakt aan uw eigen auto. Op het tabblad 'Dekking' leest u wat er wel verzekerd is bij de verschillende dekkingen.
 

Interpolis No Claim garantie®

Als u schade claimt op uw autoverzekering, valt u normaal gesproken terug in schadevrije jaren. U verliest dan een deel van uw opgebouwde korting. Doordat u minder korting krijgt, gaat uw premiebedrag omhoog. Wilt u na een schade dezelfde premie voor uw autoverzekering blijven betalen? Dat kan met de No-Claim Garantie. Met deze aanvullende dekking kunt u 1 schade per verzekeringsjaar claimen en houdt u gewoon uw korting op uw Interpolis Autoverzekering. Ongeacht de hoogte van uw schadebedrag.
 

Extra korting bij 2e gezinsauto

Heeft uw partner ook een autoverzekering, maar dan bij een andere verzekeraar dan bij Interpolis? Of gaat u samenwonen en heeft u beiden een Interpolis Autoverzekering? Als u beide auto's verzekert op één polis, kunt u gebruikmaken van de 2e gezinsautoregeling van Interpolis. Als u of uw partner een hogere bonus-malustrede heeft dan de ander, neemt Interpolis de hogere trede over op de auto van de partner. Wij stellen hieraan wel een maximum, tot aan trede 14. Hierdoor ontvangt u beiden evenveel korting.
Deze regeling geldt niet voor uw kind(eren) en niet als een van beiden een negatief aantal schadevrije jaren heeft.
 

U bent al verzekerd bij Interpolis en koopt een nieuwe auto? 

Ook dan ontvangt u de 10% korting als u de Autoverzekering online afsluit. De korting wordt automatisch verrekend als u online uw premie voor de Autoverzekering berekent.


De autoverzekering is onderdeel van de Interpolis Alles in één Polis®

Op de Interpolis Alles in één Polis verzekert u overzichtelijk al uw verzekeringen. De Interpolis Alles in één Polis® geeft premiekorting als u verzekeringen afsluit in meerdere rubrieken. Deze korting kan oplopen tot maximaal 12%.

Interpolis Autoverzekering online verkrijgbaar op Rabobank.nl

Het afsluiten en wijzigen van een autoverzekering kunt u alleen bij Rabobank regelen. Dat kan telefonisch, in de bankhal, maar ook online op Rabobank.nl. Bent u nog geen Rabobankklant, neem dan contact op met uw lokale Rabobank. Voor de Jonge Bestuurders Bonus op de Autoverzekering neemt u altijd contact op met de Rabobank.
 

Interpolis en Rabobank werken nauw samen. En dat is niet voor niets. Interpolis biedt kwalitatieve verzekeringen en helpt u bij het voorkomen en oplossen van schade. Rabobank is hiervoor onze partner. Via de Rabobank sluit u onze particuliere verzekeringen af en wijzigt ze. Zo krijgt u een compleet advies over al uw financiële zaken, waar uw verzekeringen deel van uitmaken.

  • U kunt voor advies over al uw financiële zaken, inclusief verzekeringen, terecht bij uw lokale Rabobank.
  • Rabobank is altijd dichtbij en is 24/7 online bereikbaar.
  • U kunt de reisverzekering online afsluiten, telefonisch of bij uw Rabobank.
  • U wordt bij schade direct geholpen door deskundigen van Interpolis.

Lees meer over de samenwerking tussen Interpolis en Rabobank.

Waarderingen Doorlopende Reisverzekering van Interpolis lezen op Rabobank.nl

Wilt u weten hoe het schadeproces verloopt?
Bekijk dan deze film.

samenwerking Interpolis Rabobank